i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:25, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:40, 31-03-2001 

Fuck di police! Fuck uP, fuck uP!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:27, 31-03-2001 
tactile

Haat, sztem mindenki tegye amit tenni kell! A magam reszerol, ott szeretnem folytatni, ahol abba hagytuk - egy paramentes, jo hangulatu buliban.
Az index meg nyilvanossagot ad a dolog masik oldalanak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:53, 08-04-2001 

én csak annyit tennék hozzá, hogy lelkesít, hogy pécsett is ennyi jó dnb-s arc van, meg kellenek ezek a bulik, mert pécsnek is jár!
túlságosan el vagyunk pesten kényeztetve
több partyt pécsre!
tvtorony!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:53, 16-05-2001 

Kicsit mar leragott csont, de nem tudom megallni...Szoval szerintem gaz, hogy Biankaek kihagytak -raadasul szo es barmilyen kifogas nelkul- az ATVs musort, az ATV pedig gaz, hogy lehuzta az egeszet, ugy a mondat kozepen, musorido hijan. Igy nem volt semmi ertelme, egyik felnek sem sikerult megvedenie a sajat igazat. ehhez ennyi. Igy nekro meg bra elso par hozzászolasahoz, hogy nem indult itt el semmi! Nem ertem ezt a nagy racsodalkozast, itt ez mar reges-regen mukodik...szoval nem egy ujkeletu dolog ez, nem kell lesajnalni minket vagy ilyesmi. Csak eddig senkinek eszebe sem jutott, hogy ugyan, a fovaroson kivul is lehet valami elet, esetleg meg teljesen jo arcok is...felre ne ertsetek, ez nem egy ellenseges hozzaszolas volt amugy am, csak neha az az erzesem, hogy ti ott a fovarosban azt hiszitek, hogy minden mas az falu... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 16-05-2001 
tactile

hát bassza meg amikor raktunk akkor nem nagyon tűnt falunak!!

: )))

BIGUP AND RESPECT PÉCS!!!!!!

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 16-05-2001 
level boss

hmm..
1, ezen a forumon az ipc olvasoihoz szolhacc, akik nem feltetlen pestiek, so"t..
2, nemtom olvastad e a cikket, de asse faluz igazabol..
3, ami a fovaroson kivul esik az videk..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 16-05-2001 
ujonc

Dejó, hogy előbukkant ez a topic... Éppen azt szerettem volna megérdeklődni a pécsi kollégáktól, hogy nem lesz -e valami jó kis megmozdulás arrafelé, mert mi itt Szögeden szívesen kirándulunk más szép városokba (pl Eger:) és Pécs már régóta érdekel, mert utoljára kisiskolásként voltam arra osztálykirándulni, nameg a jó kis partik is felkeltették az érdeklődésemet...Hmmm??? Nem lesz vmikor toronybeli atombuli?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:06, 17-05-2001 
ujonc

a hetvegen lesz az apollo moziban asszem ...cOp az infomaker.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:17, 17-05-2001 
tactile

barbie, barbie - Eaaaaaaaaaaaaaazy

mindössze annyit mondtam, hogy MEGLEPETÉS volt számomra az, hogy ANNYIAN eljöttek és ÚGY buliztak ahogy.

Ha ezt te gázosnak tartod, akkor szerintem neked vannak problémáid.
Hasonlóképpen azokhoz az emberekhez akik emiatt a fent emlitett megjegyzésemért MEGSÉRTŐDTEK.

you know who you are

és azt még gonoszul azért hadd kérdem meg - tényleg, kiváncsiságból (és most egy műfajnál maradva) milyen RENDSZERES d+b pörgés van abban a városban?
Ugyanis a nagy, gázos pesten 1 olyan klubbról tudok, ahova mindig le lehet menni egy kis d+b pressure-ért - és ez nem más mint a jailhouse...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:21, 17-05-2001 
ujonc

Hát, ha most hétvégén nem is, de ha vannak nyáron is partik, akkor azok valamelyikére szívesen ellátogatnánk... cOp, gimme sum info! future plans???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:38, 17-05-2001 

---SZÓ SINCS sértődésről.
Csak engem meglepett, hogy ez téged meglepett.
Nekem nincsenek problémáim :) bár nem is nagyon értem, mire gondoltál...
loid---bizony olvastam a cikket...most fikázzam, hogy mennyire fikáztad? mondjuk faluzásról valóban nincs szó, igazad van.
jung----malomvölgy? huszonakárhányadikáról tudok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:49, 17-05-2001 

ja, Herb---most szeptembereig torony
nem nagyon lesz, viszont ezzel
kapcsolatban:
TUDTÁTOK, hogy a legfelső szinten egy bazinagy rendőrőrs van?!
vagy ez csak nekem újdonság?
komoly berendezésekkel, meg ilyesmi.
onnan figyelgettek amikor voltak a parák délebben, és eredetileg ez ilyen stratégiai célokkal épült. Súly.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 17-05-2001 
ujonc

az apollós rendezvény weboldala:
www.extra.hu/apolloprogram/

tény hogy nincs nagy dnb pörgés, de a kis érdeklődés ellenére még így is IGEN eredményesek voltak a keddi Rák-beli bulik; ha más nem is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 17-05-2001 
ujonc

az apollós rendezvény weboldala:
www.extra.hu/apolloprogram/

tény hogy nincs nagy dnb pörgés, de a kis érdeklődés ellenére még így is IGEN eredményesek voltak a keddi Rák-beli bulik; ha más nem is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 17-05-2001 
ujonc

itt domakos: nos, azt nem mondanam, h pecsen minden heten szetszakadunk a dnb-tol, de azert ki lehet fogni bulikat, es azok altalaban jok is: tv toronyban havonta fel-fel bukkan 100-200 ember, igy volt ez par hete is, amikor tb-gon rendesen megmozgatta a helyi szcenat, vagy par hettel elotte negro. annyi ember, mint az uraniaba viszont csak ritkan jon el: pecsi buli szinten otszaz ember eleg szep eredmeny. viszont van emg egy vonal, ami emlitesre melto: minden masodik penteken a rak-ban evidancehall, ami azert kevesbe underground esemeny, megis jo: palotai, nan-d, christian voltak azok, akik az elmult honapokban lejottek (es igy hirtelen eszembe jutnak), holnaputan meg cadik.
mostansag szabadteri bulik lesznek, szerintem lesz valami goa-mozGOAlodas (amugy goa bulik is vannak egy evben ketszer-haromszor, foleg pestiek jonnek el, szokott lenni after is, ami nem csak az elso vonatig tart...), meg manfan egy kisebb buli, reszleteket meg nem tudok.
mindezzel csak annyit szerettem volna elmondani, h pecsett VAN elet, habar meg csak most kezd felfutni, es lesznek itt meg nagy dolgok, meglatjatok... :)

ja, es loid irasat en nem gondolom, h fikazos lett volna, sot, jo h egy videki (mert ami nem pest, az telleg videk) buli az IPCn a cimlapon is reprezentalodot, es az is, h beszelunk rola itt, mert ez is eloreviszi az "ugyunket"
udv

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 17-05-2001 

héj! én is falubó gyüttem a!
ne mondjátok asztat, hogy itten nincs élet!!!
itten is megyen ám a dárenbéssz!
gyünnek didzsék, aztat jáccanak ilyen tuc tac tututuc tac zenét.

még egy pösti beszó, feldugom a kapanyélt a szájába he! azta hétmeganyócát!
assziszitek me fönt laktok ti szarjátok az aranytojástot szaró tyúkot?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 17-05-2001 
original nuttah

jeee ördög!!!! :)))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:49, 18-05-2001 
level boss

ye, whateva ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:47, 18-05-2001 

xrc---a cadikról sajnos lemaradtál, múlt héten volt...! :) csak nehogy csalódás érjen holnap, ugyanis amennyire én tudom, (100%) rákban HS7 lesz.
lesz mánfa, lesz mánfa?!?! legyen, legyen!
Az uránia nagyrészt azért volt szerencsés, mert mégiscsak lejjebb-beljebb van. Még az egyetemisták is itt, aki megunta, haza tudott menni, betonon, és nem hegyen-völgyön. (ha ugyan volt ilyen, mert esélyünk az nem volt ráunni...) a zólyomban meg minden (vagy minden második?) pénteken steinernél szalmazsákos goa, csak erről kevesen tudnak. Egyelőre kedves, családias, ami nem is baj, de már kinőhetné magát.
Egyébként meg dante is elég jól sült el. ezt kecskéék így ennyiben hagyják?
namindegynamindegy
a cikk meg SZERINTEM fikázós, és ha én így, akkor mit gondolhatnak akik zenélteK? és nem is az egész lett lehúzva, hanem mintha csak a pécsi gárda...de azért most elolvasom még egyszer, rohadjak meg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:53, 18-05-2001 
tactile

XRC - koszi szepen!

Azt hiszem, erre lett volna szukseg, hogy valaki leirja ezeket a dolgokat, nem pedig csodalkozni, hogy - "bazzeg, ezt nem vagjatok???"

respect erte

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]