i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:19, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 134 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04:47, 25-07-2005 
Szolfézs/Eclips3

xtralarge wrote:
Psure wrote:
petschy wrote:
hat ez uber volt nagyon! persze csak a dnb reszrol tudok nyilatkozni. a lejutas/hazaut eleg zokkenomentes volt, bar odafele volt fel ora csuszas a busszal, de sztem ez belefer. visszafele piliscsaban a pesti busz koppra jott, es meg csak dinoxos palackot sem cipeltem ezuttal a hatamon (azota is itt all az erkelyen, happy anniversary) :D

jah. az odabuszon egy tesasszon forma leany mellett ultem. aki ramnezett, aztan elmenekult. ulve. ilyet meg nem lattam. oleben a hatizsak, abba furta a fejet, a karjat a feje kore fonta, idonkent kinezett ram, azttan meg melyebbre furta magat. megkerdeztem, van-e vmi baj. aszonta nincs. meg jo. mi lett volna, ha van. pedig eddig aszittem, hogy nem vok annyira rosszarczu. de most kisse elbizonytalanodtam... :lol:

mostanaban mindig coolturas flesseim vannak a bulikban. de sajna tini prostitualtakkal es torulkozovel sem szolgalhatok, igy aztan csalodast okozok embertarsaimnak.

3 ora alvassal kisse darabos meg a valosag, nyikorog a tarkom, es a vadlim sincs valami kirobbano formaban. kellett nekem. sajna delutan indulunk az adriara, igy kenyszerpalyan vagyok. vki bogozza ki a hajamat plz.

udv, p

petschy partybeszamolojat mindig orommel olvasom :D

majd ha megyunk csuszni hallgathatod eloben is ... :wink:

ti sliderek vagytok?! :shock:

Last.fm: http://www.last.fm/user/djliquiduk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:23, 25-07-2005 
ujonc

köszönöm a szervezőknek ezt a nagyonbaba bulit, Raidennek pedig a hihetetlen teljesítményét. A zenék, a mixtechnika, a szétteleszanaszéttört darabok... Azt hiszem ilyet rég hallottam.

Respekt :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:32, 25-07-2005 
partiarc

Ahhoz képest, hogy este nyolckor döntöttük el, hogy lemegyünk...
Dehát a spontán partik a legjobbak...
Odafele véletlenül az Üvegtigris forgatási helyszínére hajtottam be :P , de a kedves biztonságiőr bácsi útbaigazított minket.
Nagyon vadregényes volt az odaút, és 5 vagy rendőrrel találkoztam begyűjtőkocsival együtt :shock:
A buli hibátlan volt, mind az öt helyszínen nagyon jó zenék mentek főleg reggel felé... akkor valószínüleg mindenki megborult már, mert amerre mentem, ereszd el a hajamat zúzás ment.
Raiden profi volt nagyon :!: :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:09, 25-07-2005 
pokemon

Nem volt rossz...

http://trololololololololololo.com/
http://horsewithhandsridingabike.blogspot.com/
http://procatinator.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 25-07-2005 
ujonc

Jah, hát annyira jól éreztem magam a dnb -ben, hogy nem volt kedvem átmenni a minimálba :)
Én minden Garancsi tó -n ott voltam, és ha jól emléxem mindig fizetős volt a partybusz. De több bulin is találkoztam már vele.
Azon kívül, hogy megverték egy haveromat a biztonságiak, és hazafelé egy kanyarban belecsapódtunk egy kocsiba...
(mindkettőért ő volt a hibás ám)
...nagyon jól sikerült buli volt.
Tényleg ott volt a garancsi tó filing!
Teccett az új helyszín!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 25-07-2005 
original nuttah

mi is jól éreztük magunkat ismét, bár a parkolási rendszer még további csiszolásra vár...

idén egyértelműen a dnb stage volt a legjobb, longman + safair megint beírta magát a magyar partytörténelembe azzal, ahogy reggel mozgatták a népet. óriási volt, hogy mást ne mondjak :wink:

Image

viszont aki hajnaltájban fehér felsőben a break-nél garázdálkodott... no comment :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:38, 26-07-2005 
partiarc

el_gringo wrote:
idén egyértelműen a dnb stage volt a legjobb, longman + safair megint beírta magát a magyar partytörténelembe azzal, ahogy reggel mozgatták a népet. óriási volt, hogy mást ne mondjak :wink:

Image

ez így van... nagyot alakítottak 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:27, 26-07-2005 
souljah

Na szóval érdekes volt visszaolvasni a hozzászólásokat mert én teljesen máshogy láttam az egészet.
Addig stimmel a dolog h garancs fíling okés de az utána következőkkel nem értek egyet.
Szerintem rég látott sz*r buli volt folyamatos zakatolás "szinte" váltások nélkül. Az első kb 2óra úgy telt mintha 3 lemezt játszottak volna felváltva.
Lehet h én vok a hibás de abszolút nem láttam benne semmilyen művészi megnyilvánulást.
Biztos az a bajom h nem dúlt xtc az ereimben de nekem tisztán nem jön be a monoton "kalapálás".
Jah és megkérdezném az arcokat akiknek bejött h miért is volt jó ez a buli?
Várom a válaszokat mert akárkivel beszéltem az este folyamán mindenki leszarpicsázta az egészet a zenétől a helyszínig.....

Bár valszeg én vagyok lemaradva és nem követem a trendet....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:40, 27-07-2005 
partiarc

Nation2Nation wrote:
Na szóval érdekes volt visszaolvasni a hozzászólásokat mert én teljesen máshogy láttam az egészet.
Addig stimmel a dolog h garancs fíling okés de az utána következőkkel nem értek egyet.
Szerintem rég látott sz*r buli volt folyamatos zakatolás "szinte" váltások nélkül. Az első kb 2óra úgy telt mintha 3 lemezt játszottak volna felváltva.
Lehet h én vok a hibás de abszolút nem láttam benne semmilyen művészi megnyilvánulást.
Biztos az a bajom h nem dúlt xtc az ereimben de nekem tisztán nem jön be a monoton "kalapálás".
Várom a válaszokat mert akárkivel beszéltem az este folyamán mindenki leszarpicsázta az egészet a zenétől a helyszínig.....

ízlések és pofonok...
milyen monoton kalapálás? hol?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:17, 27-07-2005 
original nuttah

ez valami fideszes provokáció megint... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 27-07-2005 
souljah

Ezzel nem szerettem volna provokálni senkit ez az én saját véleményem csak az az érdekes h sok emberrel beszéltem kortól és nemtől függetlenül és mindenki osztotta a véleményem...
Na télleg mind1...

Jah és a fideszes beszólást személyes sértésnek vettem :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 27-07-2005 
partiarc

tres1 wrote:
Zeneileg nagyon jo volt!Egy par zene amik kiemelkedoek voltak szerintem :D :slayer:

Raiden - Clone
Raiden - Medusa
Raiden - Fallin
Raiden - Off License
Raiden - Alter Ego
Raiden - Working Class Heroes
Evol Intent - Horns & Halos (Raiden RMX) - Never To Be Released
Evol Intent & Ewun - 8 Bit Bitch
Tech Itch - The Hex
Desimal - Zero Searcher
Prode & Art Pathos - El Nino
Tetradin - AmGod
Evol Intent & Corrupt Souls - Filth Bath
Az utolso zene amit feltett valami uj limewax lehetett ha valaki tudja a pontos cimet megkoszonem. Hat az oda es vissza ut nagyonszar...bááá :(

és ezek még tánczenének számítanak? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 27-07-2005 
son of nitrous

Nation2Nation wrote:

elvégre sokan azért jönnek le,mert hogy Raiden..ő is egy egyéniség..van egy fajta saját zenéje és akik szeretik azok nem a zakatolást hallják...részemről ez a helyzet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 27-07-2005 
original nuttah

Nation2Nation wrote:
Ezzel nem szerettem volna provokálni senkit ez az én saját véleményem csak az az érdekes h sok emberrel beszéltem kortól és nemtől függetlenül és mindenki osztotta a véleményem...
Na télleg mind1...

Jah és a fideszes beszólást személyes sértésnek vettem :lol:

:D

sztem olyan zene ment mindenhol, mint amilyenre az előadók alapján számítani lehetett, vagyis csak annak volt meglepetés, aki nem nagyon volt képben a zenészek repertoárját illetően. ezen kívül ugye elektronikus zenéről beszélünk, ami azért önmagában hordoz némi monotonitást.
sajnos ez a néhány hozzászólás nem elég reprezentatív ahhoz, hogy lemérjük, vajon tetszett-e az embereknek a party, de azért az sokat elmond, hogy reggel hétkor, amikor mi eljöttünk, még minden helyszínen sokan voltak.

nekem ez volt a negyedik garancsi partym, és általában ilyen szokott lenni, mint most

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 27-07-2005 
ujonc

Akkor hozzászólok én is... Nekem eddig az év legjobb bulija volt. A zene, a fények, a tűzrakások, a közönség, nagy élmény volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 27-07-2005 
pokemon

Quote:
ezen kívül ugye elektronikus zenéről beszélünk, ami azért önmagában hordoz némi monotonitást.

Ott a pont!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:34, 27-07-2005 
droid

ksen wrote:
tres1 wrote:
Zeneileg nagyon jo volt!Egy par zene amik kiemelkedoek voltak szerintem :D :slayer:

Raiden - Clone
Raiden - Medusa
Raiden - Fallin
Raiden - Off License
Raiden - Alter Ego
Raiden - Working Class Heroes
Evol Intent - Horns & Halos (Raiden RMX) - Never To Be Released
Evol Intent & Ewun - 8 Bit Bitch
Tech Itch - The Hex
Desimal - Zero Searcher
Prode & Art Pathos - El Nino
Tetradin - AmGod
Evol Intent & Corrupt Souls - Filth Bath
Az utolso zene amit feltett valami uj limewax lehetett ha valaki tudja a pontos cimet megkoszonem. Hat az oda es vissza ut nagyonszar...bááá :(

és ezek még tánczenének számítanak? :)

ahh kár volt,magyar szint soha nem lesz itt semmi ahogy vegig nezztem ezen a topicok...mind1gyik csak kárkárkkárrog.... :lo3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 27-07-2005 
kisfröccs

tres1 wrote:
ahh kár volt,magyar szint soha nem lesz itt semmi ahogy vegig nezztem ezen a topicok...mind1gyik csak kárkárkkárrog.... :lo3:

ezt ird mar le magyarul
vagy fejtsd mar ki mit ertesz alatta

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:13, 27-07-2005 
ujonc

el_gringo wrote:
... reggel hétkor, amikor mi eljöttünk, még minden helyszínen sokan voltak.

mi amikor eljöttünk a technonál hárman táncoltak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:56, 27-07-2005 
original nuttah

Luki wrote:
tres1 wrote:

ezt ird mar le magyarul
vagy fejtsd mar ki mit ertesz alatta

ahh kar volt leirni, ez a magyar szint, soha nem lesz itt semmi ahogy vegig nezek ezen a topicon
mindegyik csak karrog

en igy ertelmezem :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 134 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]