i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:48, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 298 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Next

Mi a véleményed a graffitikről,matricákról,tagekről?
Poll ended at 02:55, 01-08-2005
Ha igényes akkor semmi bajom velük. 88%  88%  [ 105 ]
Nem szeretem őket, szerintem csúnyák. 6%  6%  [ 7 ]
Semmi értelme nincs,ezért nem érdekelnek. 6%  6%  [ 7 ]
Total votes : 119
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:14, 27-07-2005 
partiarc

Hubazz, vegigolvastam a topikot, Hellonsteelwheelz minden egyes szavaddal egyetertek. A tobbi rizsa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 27-07-2005 
souljah

sztem hellé is csak rizsa.

vagy százszor hallottam már ezt a hozzáállást amit ebben a pár postban megfogalmazott. destruktív vacak, nem sok mindenre jó.

remélem most nem sértettem meg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 27-07-2005 
partiarc

teknikolor wrote:

vagy százszor hallottam már ezt a hozzáállást amit ebben a pár postban megfogalmazott. destruktív vacak, nem sok mindenre jó.

remélem most nem sértettem meg

Nem is ezt mondta. Azt mondta, hogy ez az egesz mar nem izgalmas, ebben a varosi muveszetben a Magyarorszagon futo formajaban semmi izgalmas nincs, akar kulvarosi kiscsavok nyomjak a tagjeiket, akar kepzos meg iparos wannabe-muveszek streetartoznak szerteszet. Semmit nem mond, cserebe viszont rondit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 27-07-2005 
souljah

teknikolor wrote:

sztem nincs igazad, az erveit kulturaltan es logikusan adta elo. egyet nem erteni lehet, de destruktivnak semmikeppen sem neveznem.

ja, es amit irtal, tenyleg alomvilag :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 27-07-2005 
partiarc

Szerintem ennek sosem lesz vége !
Amig lesz kicsi legál fal is, addig tuti lesznek tegek és bombok a városban, a vonatokon ,hiszen mindeféle képpen kell valahogyan adrenalin az életekbe , még a legál huligánokéba is !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 27-07-2005 
souljah

jó oké. szerintem is.

és? akkor ha már nem izgalmas szarjuk le és nézzünk tovább?

mondjuk a drum and bassel pont ezt csinálom :lol:

de úgy sajnálom a graffitit kis lúzerekre a street artot meg átszellemült tarisznyásokra bízni. külföldön van banksy, obey, daim.. és ők még mindig borzasztó izgalmasak. szomorú ez..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:05, 27-07-2005 
souljah

fairman wrote:
teknikolor wrote:

sztem nincs igazad, az erveit kulturaltan es logikusan adta elo. egyet nem erteni lehet, de destruktivnak semmikeppen sem neveznem.

ja, es amit irtal, tenyleg alomvilag :wink:

igazam van mert tényleg vagy százszor hallottam már. kultúrált és logikus ezt én sem kérdőjeleztem meg. külön öröm, hogy nem fajul el a topic ha már itt tartunk :)

és destruktív mert azt - számomra - sugallja, szar az egész, ne törődjünk vele.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:05, 27-07-2005 
partiarc

Ajánlom mindenki , azaz MINDENKI figyelmébe a
COPE2 Kinds Destoy cimű dokumentum filmet,
melyben Cope2 a legizgalmasabb és lehengerlöbb történeteket monjda el , ÉRDEMES , még azoknak is akiik a greff ellen szólnak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 27-07-2005 
partiarc

lajaaa wrote:
Szerintem ennek sosem lesz vége !
Amig lesz kicsi legál fal is, addig tuti lesznek tegek és bombok a városban, a vonatokon ,hiszen mindeféle képpen kell valahogyan adrenalin az életekbe , még a legál huligánokéba is !

Ja, ez igaz, de gondolj ugyanakkor arra, hogy micsoda adrenalin-flessed lenne akkor, ha mondjuk gimibol hazafele setalva hirtelen elallna az utad egy batar nagy terepjaro, kivagodnanak az ajtajai, markos kezek egy mozdulattal berantananak, majd fekete zsakot huznanak a fejedre, hogy amikor levegyek rolad egy pincebe talald magad kikotozve, es azt lasd rettegve, hogy egy hatalmas farku neger kozelit a segged fele, majd miutan nehany oran at eljatszadozik veled, de ugy, hogy a gatszakadasodat a National Geographic Channelen a Megastructures cimu musorban fogjak mutogatni, arra kenyszerit, hogy leszopd a ket rottweileret, akik vegul vonyitva a szadba elveznek.
Szoval van mas megoldas is, mint a firkalas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 27-07-2005 
impulsecreator.hu

:loll: :loll: :loll:

rég röhögtam ekkorát

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 27-07-2005 
mindscape

hú és túlélted matulagecc? :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 27-07-2005 
partiarc

A hatalmas farku négernek ez kell a writernek meg a street :)

Ebben nem fogunk egyetérteni hogy adrenalin adrenalin ,mert Te is tudod hoyg a 2 dolog más és más , mármint a kukis meg a firkás dolog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:21, 27-07-2005 
partiarc

lajaaa wrote:
Te is tudod hoyg a 2 dolog más és más , mármint a kukis meg a firkás dolog.

Hat ja. De csak azt akartam elmondani, hogy mig a kiscsavok a falak osszepiszkitasaval foglalkoznak, addig az igazi ferfiak az analis szexszel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 27-07-2005 
partiarc

.:scum.diddy:. wrote:

En tul, de a te segged tenyleg ugy nezett ki utana, hogy azt szerintem Magyarorszagon nem tudtak osszevarrni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:23, 27-07-2005 
mindscape

figyi te keversz valamit
én a nagyfaszú néger vagyok :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 27-07-2005 
partiarc

.:scum.diddy:. wrote:

:skull: :skullikon: belegondolok hogy tényleg és ... :arrow: :roka: :skullikon: :skull:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:47, 27-07-2005 
partiarc

ders wrote:
teknikolor wrote:
matricákhoz akarnám hozzáfűzni, hogy nem kéne elfelejteni a tanulj vezetni, kungfuzni, angolul beszélni, dolgozz itt, költsél ott, vegyél házat itt, áruld ott tipusú utcai cellukszos performanszokat, melyek jóval a street art elött bemocskolták már utcáinkat és azóta is kirobbanthatatlan tartozékai a városnak.

miattuk miért nem morgolódtok? pedig azok aztán tényleg undorítóak, rengeteg van belőlük és róluk még az sem mondható el, hogy kis színt, kis humort próbálnának csempészni a szürke hétköznapokba.

ezekre többnyire rákényszerülnek az emberek, mert nincs pénzük máshol reklámozni... megadják elérhetőségeiket, ezzel fel is vállalják , h majd a 'csúnya' közterületesek küldjék a bünticsekket.. gondolom itt azért sem morgolódnak ezek miatt a skacok, mert ez a greff+matri topik :wink: amúgymeg sokan járják az utcákat és vakarják az efféle hírdetéseket.
a matricatulajok miért nem írják oda nevüket, címüket, telefonszámukat? korrektebb lenne a dolog, nem? :lol:

magyarországon a hatályos jogszabályok szerint ha jól emlékszem nem azt fogják megbüntetni, akinek a nev, címe, emailja, telefonja... van feltüntetve, hanem aki kiragasztotta, ezt pedig csak tettenéréssel lehet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:00, 27-07-2005 
partiarc

Try to Tettenérni Me if You can !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 27-07-2005 
son of nitrous

ksen wrote:
ders wrote:
teknikolor wrote:
matricákhoz akarnám hozzáfűzni, hogy nem kéne elfelejteni a tanulj vezetni, kungfuzni, angolul beszélni, dolgozz itt, költsél ott, vegyél házat itt, áruld ott tipusú utcai cellukszos performanszokat, melyek jóval a street art elött bemocskolták már utcáinkat és azóta is kirobbanthatatlan tartozékai a városnak.

miattuk miért nem morgolódtok? pedig azok aztán tényleg undorítóak, rengeteg van belőlük és róluk még az sem mondható el, hogy kis színt, kis humort próbálnának csempészni a szürke hétköznapokba.

ezekre többnyire rákényszerülnek az emberek, mert nincs pénzük máshol reklámozni... megadják elérhetőségeiket, ezzel fel is vállalják , h majd a 'csúnya' közterületesek küldjék a bünticsekket.. gondolom itt azért sem morgolódnak ezek miatt a skacok, mert ez a greff+matri topik :wink: amúgymeg sokan járják az utcákat és vakarják az efféle hírdetéseket.
a matricatulajok miért nem írják oda nevüket, címüket, telefonszámukat? korrektebb lenne a dolog, nem? :lol:

magyarországon a hatályos jogszabályok szerint ha jól emlékszem nem azt fogják megbüntetni, akinek a nev, címe, emailja, telefonja... van feltüntetve, hanem aki kiragasztotta, ezt pedig csak tettenéréssel lehet.

öröm nézni amikor mossák a kics pöcsök a tageket amúgy...
mostanában például 11kerben nagyon beindult ez a "megtisztítjuk a kerületetet" dolog...minden 3.kocsi rendőr verda,meg külön erre specializálódott csoport is van mondom cityguardian:) nah de hát meg is értem,elég durva ami 11kerben megy/ment,mindenesetre még annyit mondanék,hogy a karcolás mellett a savas filc idegesít nagyon amit a GLK-sok csinálnak,azt soha nem szeded le üvegcsere :wink:
de az,hogy mindenhol ROLX,rolx,ROLX,rolx az szerintem gusztustalan!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 27-07-2005 
son of nitrous

én ezt nevezem művészetnek :arrow:
bys wrote:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 298 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]