hat ez uber volt nagyon! persze csak a dnb reszrol tudok nyilatkozni. a lejutas/hazaut eleg zokkenomentes volt, bar odafele volt fel ora csuszas a busszal, de sztem ez belefer. visszafele piliscsaban a pesti busz koppra jott, es meg csak dinoxos palackot sem cipeltem ezuttal a hatamon (azota is itt all az erkelyen, happy anniversary)

jah. az odabuszon egy tesasszon forma leany mellett ultem. aki ramnezett, aztan elmenekult. ulve. ilyet meg nem lattam. oleben a hatizsak, abba furta a fejet, a karjat a feje kore fonta, idonkent kinezett ram, azttan meg melyebbre furta magat. megkerdeztem, van-e vmi baj. aszonta nincs. meg jo. mi lett volna, ha van. pedig eddig aszittem, hogy nem vok annyira rosszarczu. de most kisse elbizonytalanodtam...

mostanaban mindig coolturas flesseim vannak a bulikban. de sajna tini prostitualtakkal es torulkozovel sem szolgalhatok, igy aztan csalodast okozok embertarsaimnak.
3 ora alvassal kisse darabos meg a valosag, nyikorog a tarkom, es a vadlim sincs valami kirobbano formaban. kellett nekem. sajna delutan indulunk az adriara, igy kenyszerpalyan vagyok. vki bogozza ki a hajamat plz.
udv, p