www.sziami.hu wrote:
Ez az Év is új, mert még újévi! Újévi fogadalom, hogy újévig forr a dalom. Megfogadom, hogy nem leszek újból a régi! Nem hallgatok, mert mindenki hallgat! Akkor hallgatok csak hamá mindeki beszél! - Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. - Megújjulok, forr a dalom. Forr a dalom, és forr a vérem, fogadalom, hogy fog a dalom. Igen, igen, mert én így akarom. Semmit sem kell megfogadni, ha úgy sem fogod megadni. Ez egy jó alkalom, hogy elérjem az ablakom, kapaszkodom a semmibe, kopaszodom a semmitõl! Még halk a lom, mert ez új alkalom. Meghallom hát, hat a lom. Ezen az úton futok, egybõl a kettõre jutok, jól tudod, hogy társad a lom, segít ezen az úton. Egy az egybe, egybõl nem megy be. Belemegyek, hogy kijussak, az új év a régi jussa. Befelé figyelek, hogy kifelé lássak, ketten együtt vagyunk társak. Megadom magam a látomásnak! Víg a dalom nem panaszkodom, forr a dalom kopaszodom. Szemlélem az elmúltat, miki hat, még nem (f)élem a jõvõt miki hét, s nekem nyolc. S hogy mi kiért? Miki ért! Miki értem! Belemegyek, hogy belemenejek, megnéztem a múltat, mi utat mutathat, mi kihat. Megértem, ha nem érted meg. Éretd is megtenném, hogy nem értelek meg! Miki ne sérts meg! Miki érts meg!
Jól nézünk mi ki, akik nem (t)eszünk új évi fogadalmat.
www.sziami.hu >>> a fórumot is nézzétek meg !
Amúgy mikor lesz Flash koncert ????
Idén már viszek ki valami gyújtóeszközt a
"Gyújtsátok fel a sátrakat!" felhívásra