a4s wrote:
- Liquid - wrote:
Sajnálattal tapasztalom, h egyre többen nyúlnak a lufihoz, holott annak destruktív hatása jól ismert, nagy dózisban pedig akár
maradandó agykárosodást okozhat! Ráadásul már azok az emberek is, akiket általában a józan ész vezérel, akik normális és érett, félig-meddig már felnőtteknek tűnnek, azok is rákattannak a lufira...

Nem egyszer láttam már a lufitól egy pillanat alatt összeeső embereket, akik ezáltal több perces eszméletvesztéssel szembesültek, ennek ellenére a következő alkalommal ugyanúgy hozzányúlnak.
EZ NEM EGY "LE A LUFIVAL, ÉLJENEK AZ AGYSEJTEK MISSZIÓ", CSAK HÁTHA VALAKI ELOLVASSA ÉS LEGKÖZELEBB TALÁN KÉTSZER IS VÉGIGGONDOLJA, H ÉL-E AZ ILYEN "LEHETŐSÉGEKKEL".(Ez a poszt pedig azért került ebbe a topikba, mert ez a dolog leginkább a Kashmirra jellemző.)Köszi és sorry
Semmi baj, fő hogy komolyan veszed magad, mista prícsör... A nyolcmillió alkesz és kétmillió drogos országában fenyegető lufirémség:

demagógia tremens.
azért az nem baj, ha van valaki, aki aggódik, nem mindig csak az üres tánctér miatt kell parázni...
majd megnézem, milyen postok születnek majd, amikor valaki a buliban dobja fel a pacskert, esetleg beperli a helyet néhány megmaradt agysejtjét féltve
én csak azt nem értem, hogy ha már lufit lehet kapni egy buliban, akkor füvet meg egyebet miért nem árulnak pultról? nem mindegy ezek után?