no magamnal
nos eloszor is nyugodjatok meg odahaza sokkal jobb hangcuccon fogjatok hallani az arcot mint itt.
komolyan felhaborito hogy egy THE END szintu helyen oan a hang h tobbszor kellett befogni a fulem h nem szakadjon be kibaszott hangos es rettenetesen fulserto. ez foleg a nagy "legvedelmiszirena" kiallasoknal meg a sistergos felporgeteseknel jelentett problemat, amint ezen tultettem magam mar tudtam elvezni a dolgot (ket zsepigalacsin a fulekbe)
na az estet friendly vitte, PA volt a "csalodas", freq nasty viszont kellemes meglepetest okozott. joval nagyobb csurdongolesre szamitottam az elmult par magyarorszagi fellepese alapjan, ehhez kepest jo erzekkel maradt meg a reggea betetes lelassulos kialasokkal megtuzdelt fustos breakek, slagerszeru alkotasok, es NAGYON komoly rock bootlegek kozott.
egy uj rage against the machine killing in the name all verzio, ac/dc THUNDER etc etc nem lovok le minden poent
a the end backstageerol nem nyilatkozhatok aztmondta a maffia errrr akarom mondani szervezoseg h bizalmasak az ott latottak hallottak :-D
az pergonyelvu MC nagyon ugyesen beatboxol, kicsit figyelmetlen es hajlamos osszekeverni a potmetereket igyhat kicsit bele kellett nyulnom (mert pofatlan vagyok de az egyetemes "JO"ert tettem) a keverobe mert ugy siipolt mint az allat es ma nembirta a fulem de utana megkoszonte

na mind1 otthon nem o lesz a technikus.
VISZONT szerencsem volt hallani az MC duo masik tagjat (merthogy a beatboxolos mutatvany ki van egeszitve egy kisasszonnyal) es meg kell mondanom h sokkal nagyobb benyomast tett ram mint a szkreccselo pruntyogo rasta csako. Mc Blue (lady Blue) egy roppant attraktiv es meseszep hangal megaldott holgy MC aki szovegelni is nagyon jol tud de amikor enekel... nyamm meseszep.
szoval jo bulira szamithattok ma freq nasty odacsap majd, es ha ugyanazt jatsza majd mint tegnap (amit adam freeland ota tudunk hogy ezek a nagy sztarok siman ugyanazt jatszak egy honapig aztan kicserelnek 3 4 tracket a "szettben") akkor jot fogtok mulatni de nagyon is.
Na en megyek vissza aludni meg.
hogy ez a london mekkora kurva nagy...mindig ra kell jonnom. csak a metron tobbet utaztam mint utana a vonattal a varoskaba ahol lakom.
nah jo bulit nektek mara.