joshy wrote:
Mint mindig idén is a cinetrip volt a sziget fő attrakciója, a vasárnap délutáni permetparty mindent vert, köszönet érte! Én ezért járok szigetre, a többi mind csak kellemes kiegészítő program
Imádom nézni a véletlenül betévedt kíváncsi emberek acát akik bekukkantanak délután a szalmasátorba és meglátják mi folyik ott

A tüdőmasszás-basszus pedig....
Az is fasza volt, amikor este behúzták a lézer-fedelet, hogy ne essen be az eső
más: ott voltam azon a reggeli naga zúzdán az ambientben, de én leléptem 8-kor aludni, viszont haveromék fél11-ig nyomták, tényleg eszméletlen büntetés volt, de az ébrenlét azért így sem ment 50% fölé, igaz aki elöl volt az mind vagy táncolt vagy táncolt

Én is ott voltam akkor (is) az ambientben,fél9ig,mert utána m,ár alig álltam a lábamon,annyira fájt a sok tánctól.Elég sokan táncoltak,de egy csomóan a legnagyobb nyugiban aludtak,nem nagyon tűntek úgy,mintha qrvára zavarná őket a zene.És amúgy meg őrületesen bejött nekem amit akkor Naga nyomott...utána nem nagyon halottam olyasmit.Lehet,h télleg nem ott kéne ez a zene(én is meglepődtem,h onnan jön,mert csak úgy elindultam hang után),de valahol mindenképp kéne egy olyan helyszín,ahol ilyen ütős zenét tolnak!!!