inoksz wrote:
A konzekvencia csak annyi hogy sok a beteg ember a világon.Ebbe a scénában meg föleg.Hogy mi vezet eddig az sok mindenen múlhat,lehet a függöség, az alkoholizmus, de az irigység a legjellemzöbb.Föleg ha nökről vagy súlyos kissebségi kumplexusban szenvedő férfiakról beszélünk, akik nem birják elviselni hogy valki jobban érzi magát náluk és minden féle forumokon, alattomosan, álnevek mögé bujva beszologatnak.Holott ők se különbek, csak amikor ők csinálnak hasonló dolgokat, amik ugyan ugy más szemében "gázok" vagy "szánalmasak" azt elkönyvelik ugy hogy "ennyi belefér" vagy hogy "néha ki kell rugni a hámbol" vagy még sorolhatnám.Ezért szerintem senkinek nem lenne joga a másikat leszolni azért mert jól érzi magát, főleg úgy hogy esetünkben ezt a saját buliján teszi!Inkább mindenki nézzen magába mélyen, hogy elő jöjenek azok az emlékek, és végig gondolva mindent, lássuk be senki sem különb a másiknál.
Szóval ezek után csak olyan mondjon vagy irjon bármit is aki egész eddigi életében "minta" ember volt és soha semmilyen ok miatt nem "csúszott el" ettől!(Ezzel akkor pontot raktunk az Orsi topic végére, és ne irjon be senki, semelyik topicba az elkövetkezendőkben ilyen jelegü témát, ha csak nem épp egy újszülötröl beszélünk mert hisz csak az újszülöttek nem követtek még el hibákat!)

ez nagyon szepen hangzik amit irtal...
Az Orsi nyugodtan eloallhat barmilyen musorral, de azt ne a

szinpadon

tegye,mert remes latvanyt nyujt ,amikor az ember egy pillantast reszkiroz a dj iranyaba / ezen a bulin ez a jelenseg valoban csupan egyszer-ketszer fordult elo,koszonhetoen a csapat tobbi tagjanak az unszolasara/
Nagyon is igazad van ,hogy mindenki szereti olykor elengedni magat,mintahogy ezt en is szinte minden bulin megteszem de kihangsulyoznam ,hogy nem maszok fel a szinpadra..es ezzel talan meg nagyon sokan vannak igy...
"A forumon keresztul alnev moge bujva" nem azert szolok be mert az Orsi jobban erzi magat es nekem kisebbsegi komplexusom van,hanem azert mert ocsmany amit altalaban produkalni szokott..de megegyszer hangsulyozom,hogyha az exhibicionista hajlamait a kozonseg soraiban engedne felszinre torni,szerintem senki sem szolna egy kurva szot sem...