denee wrote:
badihali wrote:
denee wrote:
ráadásul ingyen.
hát ez az. Menjen már a raktár a pics@ba az ingyendiszkóztatással, de az összes dj palánta is, aki elvállal egy ingyen fellépést ott, csak azért, hogy végre nyomtatásban lássa a nevét.
elég szánalmas hogy látszólag magadat "valakinek" tartod (valószínűleg mert a neved mögött ott van hogy 'tilos') miközben attól szarsz hogy a dj-palánták az ingyendiszkójukkal ellopják a közönségedet a 8kilós bulidról. egyébként meg még csak flyer sem készült, szóval elélveznünk sem sikerült, viszont tök jó bulit csináltunk és jól is éreztük magunkat. te biztos nem játszol már ha nem fizetnek, hiszen te profi vagy, ez munka, nem hobbi, nem igaz?
na, akkor úgy, hogy mindenki megértse. Az a dj palánta, aki ingyen is fellép, az jobban tenné, ha ezt házibulikon, vagy otthon csinálná, ezért hivja az angol az a kezdőket bedroom dj-nek. Aztán majd ha már oda mer állni a szervező vagy a tulaj elé, hogy én ennyit gondoltam, akkor mehet nyilvános, belépős helyekre is. Ehhez egy kis idő kell, és az, hogy halljanak valamit rólad.
Vedd már észre, hogy 3 kilót szedtek azért a produkcióért, amit te magad is nullára értékelsz. Én örülök, hogy jól éreztétek magatokat, jó volt a buli, lehetett vagizni utána ahvaerokank, hogy húúúúú, képzeld, a tűzraktárban játszottam, meg minden, de szerintem nektek még nem kellene fizetős közönség előtt tolni.
És ha már rákérdeztél, én házibulikon kivül sehova nem mentem el ingyé, csak hogy elmondhassam, én már dj vagyok. Ezt egyébkent nem te fogod eldönteni, hanem a közönség. Ha ők is dj-nek tartanak, nem csak te sgondolod ezt magadat, akkor az mindenkinek jobb lesz. Addig meg max lemezgyűjtő vagy, ha egyáltalán veszed a zenét és nem letöltöd.