qukax wrote:
MidLow wrote:
ha akarod én adok neked tanacsokat
2.
fizess ki mindenkit a buli utan és akkor mindenki szeretni fog es tamogatja majd az elképzeléseidet.
emelett fogadd meg fdh tanácsát
eleget fikaztak régen, abbol ki lehet szurni bizonyos dolgokat.
Dír Midló !
Kösz az építőjellegű eggyáltalán nem minősítő ... hozzászólásod.
De sajna a vizet nehéz kihagyni a fürdős bulikból bármennyire is zavaró tényező számodra. Eddig az volt a tapasztalat hogy bulit a feeling vitte nem pedig a csöcsök, noha ez is hozzá tartozik az ÉLETHEZ, csöcsök nélkül nemcsak mi férfiak de sztem a nők is rosszul éreznék magukat.
Mielőtt még egy új urbánus legendát generálnál, légyszíves jelezd nekem hogy ki nem lett kifizetve CINETRIP !! bulin. Mert mi ilyenről nem tudunk.
Dír midló? miafasz na mindegy...
ja hogy viccesek vagyunk értem már.dír lakiluzer jólesz?
-----------------------------------------------------------------------------------
laki ha nem akarsz kellemetlen dolgokat hallani ne kérdezz rá.
tehát megegyszer elmondom ha fel tudsz pl a rudasban logatni nehéz vastag bársony fuggonyoket a plafonra akkor meg egy vizzel teli teremben is lehet normalis hangot krealni de ha akarod elmegyek neked hangtechnikusnak ha meg és ki fizetsz. de ha kell meg a fuggönyösnek a szamat is megadom for the sake of the community.
urban legendeket nem keltek és glu glu-rol pl nem a karesz az egyetlen akit meg nem fizettél ki vannak köztük külföldiek is
(es nehogy azzal gyere h a glu glu az nem cinetrip mert 1 kirohoglek 2 de 3 cinetripen SE rendezted minden tartozásodat ha jól tudom)
((hollós. atesz es akkor meg djkbe bele se mentem etc...))
nem baszogatni akarlak ugygondolom hogy JÓ dolgokat csinaltal valoban olyan elképzeléseid voltak melyeket mas nem csinalt se itthon se kulfoldon.
nem vitatom el az erdemeidet te akkor te is vedd eszre azokat a dolgokat amit valoszinuleg nem véletlenul vagdosnak a fejedhez all the time.
ennyi
no fight no pressure csak szabad vélemény
továbbre is mondom ha tudsz rendes hangot csinalni akkor hajra.
(a rudasban kibaszott egyszeruen meg lehetne oldani azt h ne legyen visszhang.)
ja a csöcsökről egyetértünk