A fürdős buli tagadhatatlanul egy színfolt a bulik között, de engem mindig feszélyez a bakteriális fertőzés veszélye, gyógyvíz és klór ide vagy oda, ezért én is a vizes és száraz táncolási felületek kombinációját helyezném előtérbe.
Egymás gyilkolásáról, pedig az a véleményem:
1. Ha valamit tényleg nem akarsz hallani, ne kérdezz rá, főleg olyan emberektől, aki tudhatnak valamit... Minek is nyitottad ezt a topicot? Csak nem azért mert kíváncsi vagy az emberek véleményére?
2. Nem hiszem, hogy a Zoli csak hobbyból rágalmazna vagy féltékenységből, már csak a saját jó híre miatt is.
3. Ami számomra a leglényegesebb, neked, mint szervezőnek példát kellene mutatnod és nem elborult aggyal égetned magad. Talán ha pü-ben bonyolítottad volna le.....
4. Mivel te is pedzegettél olyan témákat, hogy kinek mihez van köze, kérdem én, hogy jössz te ahhoz, hogy a Midlow kábítószer fogyasztását kritizáld, egyáltalán hogy illik ez ide??? Ez mire volt a válasz a beírásából? Lehet kritizálni embereket, de semmi közöd nincs hozzá, ugyan úgy mint nekem, hogy fogyaszt-e vagy sem. Nekem sem tetszik, ha valaki igen, de erre senki sem kíváncsi, nem tárom a véleményem a nagyközönség elé...
5. Írtad, hogy nem kéne savazni valamit, amiért olyan sokan, sokat dolgoztak.. Igen, ezt én is így gondolom, nem kéne megfeledkezni azokról, akik hozzásegítettek a lehetőséghez, hogy most önkívületi állapotban anyázz..
Köszi, puszi
u.i.: Ja, és én nem vagyok a Midlow "klónja" sem a személyes ágyasa.