lesliebarhx wrote:
tudom hogy ki ő,és tudom hogy buzi,multkor ő hozott hangot a soulfagere,azt meglátta a biznict a helyben.
De mind1 mert jártunk a virágnál tegnap és voltak vagy 10-en,meg 2kor már be volt zárva.
Focekgyerek meg vendéglő részéről is köcsögség volt ez,méghogy nyárzáró rnbháuz,mostmá télleg ez volt a nyárzáró
jólsikerült:))))
beherovkás sör rulez
igaz sanyibéci

(Na, a következő kisgyermek..)
QQcs!! Adjon isten!
..Nem, nem hiszem, hogy tudod ki vagyok, mert akkor nem írkálnál butaságokat..Kisgyerek. ..Igazad van, tényleg én vittem a hangot a bulitokra - megjegyzem, teljesen FREE-be -, mert a Ricsi megkért rá, és mert tisztel(t)em a hozzátok hasonló ,,szívvel-lélekkel" gyerekeket! ..Nem, nem láttam semmit a Tiszavirágban - mivel van hol játszanom -, főleg nem ,,biznict"..! (megpróbálom, hátha megérted..) ..Na szóval! A történet.. Ricsi 10 napra elment a Barátnőjével X helyre üdülni. Mivel a Tiszavirágban szoktam ebédelni, néha beszélgetünk az Icukával (Ricsi Édesanyja). Ő mondta, hogy szokta hallgatni szombatonként a TenDance-t az Aktívon, tetszik Neki és - mivel a Ricsi elment Ő kérne meg rá -, mi lenne ha - mivel 2 hetente van Soulfage - csinálnánk egy nyárzáró estet R&B, Mediterrán House, ..stb. stílusban, 2 Soulfage party között.. én rábólintottam.. Ennyi röviden. (következő pont..) ..Igaz, nem voltak túl sokan. Akik ott voltak - kivéve 3 idősebb emberkét, akik mulatós zenét szerettek volna.. - elhalgatgatták a műsort, fogyasztottak. (..mint aznap este kiderült - és fel is készültek rá Icukáék már este 8 körül - a városban 3 helyen volt szabadtéri megmozdulás.. 1. Hild tér, 2. Széchenyi városrész, 3. Galéria étterem..) ..Köcsögség volt a részemről és Icuka részéről is..? ..Nem tudom.., én nem érzem annak. (Icuka + +int nem hiszem, mivel az Ő portáján az van, amit Ő szeretne!) Nem 2 héttel utánatok játszottam, hanem 1 héttel, vagyis nem azon a hétvégén, amelyiken Ti szerettetek volna! Ha köcsög lettem volna, nem jövök haza vidékről - miután felhívott Ricsi - és nem adok FREE-be cuccot Nektek, és nem viszem el a saját költségemen a Tiszavirágba, és főleg, nem szerelem be!
Üdv!