i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:13, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 144  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:16, 26-10-2005 
ujonc

..Ja! Ha valaki kimaradt volna, annak elnézését kérem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:33, 26-10-2005 

Hi!
Megpróbálok válaszolni:
Szóval,csunya megjegyzéseinket ne vedd a szivedre,hiszen még gyermekek vagyunk,hirtelen haragunkból fakadtak ezen rosszmájú megjegyzéseink.nyilván veled is történt régebben ilyen kis botlás.
A nemértésünket csupán az váltotta ki,hogy nyárzáró bulinak lett behirdetve a bulid,nyilván te általad mert ugye vannak ismik a rádióban,meg neked is van műsorod,és ez picit rosszul érintett minket,csak azért mert egész nyáron oda szerveztük a bulikat,és talán már valakinek egyből a soulfage jutott eszébe a helyről,de persze ez megint felírható még gyermeki mivoltunknak,mert lehet túl naivak vagyunk.
A hangcuccot ismételten köszönjük szépen,igazán jól szólt,de mi akkor is kicsit értetlenül áltunk a helyzet előtt,mivel még sokéves tapasztalatunk nincsen a dolgokban,ezért örültünk hogy a Ricsi tudott szerezni egyáltalán hangot,és ha nem is tudtunk volna tízezreket fizetni a cuccért,akkor is akartuk honorálni a segítségedet kisebb összeggel,meg is kérdeztük ezt tőled,mire azt mondtad hogy nem tartozunk semmivel.Ezt mégegyszer köszönjük szépen.Igazán rendes volt tőled.Faragatlanságunkat kérlek nézd el,és tud be az ifjoncok hirtelen mosténmajdmegmondom metódusának.
tisztelettel: lesliebarhx 8)

Profile  

Post subject: Re: wd
PostPosted: 07:41, 26-10-2005 

focek wrote:
mésza wrote:
lesliebarhx wrote:
Ma is lesza tiszavirágban buli,dj focek vagy ki,rnb+house.
Mindenkinek felhívnám a figyelmét hogy EZ NEM SOULFAGE!!!!!! :oops:

a focek az a tendance műsorvezetője az aktívról. egy buzi, mert mikor felvettem vele a kapcsolatot annak idején, még egy válasz levélre sem méltatott... :?

HI! ..Itt a Buzi! Küldd el Komám mégegyszer, val.színű nem értem rá azokban a napokban és szép lassan elfelejtettem.. (..lehet, kicsit több a dolgom, mint neked.. Család, Munka, Rádió..vágod!?)

Pacsi!

ez már több, mint egy éve volt... így utólag nem fogok ezzel foglalkozni, annyi csak, hogy elég szarul esett, mivel ha jól emlékszem kétszer is beszéltünk, plusz e-mail is ment. lehet nekem is volt dolgom, épp a psy and bass 1-et csináltuk, meg van családom, munkám is, sőt, elég idő- és munkaigényes hobbim is, mégsem felejtettem el.
mind1, rég volt leszarom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:29, 26-10-2005 
metalhead

:meduza: :pinocchio: :dillinja: :pogo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:00, 26-10-2005 
metalhead

bocsmá nem a pinokiót akartam :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:24, 26-10-2005 
Dub Phase

Srácok bazeg, hogy tudtatok Focekkel összeveszni??? Én tök normális arcnak ismerem régről - csak most olvasgatok vissza: ekkora hülyeséget. Öcsém... :wow:

Focek - te ugye az idősebbik Focek vagy? :wink:
Üdv.Szabolcs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:42, 26-10-2005 

focek wrote:
NuClear wrote:
Jess!!

Ájm bed :pogo: !!!

Na tényleg Ádám (szájamat tátván!!! :D ), nem kell ezt ennyire komolyra venni, mert a mi jó Istenünk, látod-látod, megbüntette ezt a kis fattyút!!! És Ti meg ne büntessétek magatokat és Soulnok népét, hogy nem lesztek láthatók!!! Na meg most írtam ki-beba**** jó szövegeket, "felkeverném" nektek emberek mert szeretlek benneteket Yoo :jacko: :D !!!

U.i.: hogyan tudnám a felhasználói nevemet módosítani, mert ugye engem nem így hívnakk... Hmm??? Please help!!!!

(..jaj.. hányan vagytok még.. :) )

Hello!

..Hol tanultad ezt a szép beszédet? Nem volt gyerekszobád és a pajtában a disznók közt tanultad a jómodort??!! Szépen beszélj Koma! Embertársaid közt vagy..!

Csumpó!

NO COMMENT!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:13, 26-10-2005 
original nuttah

focek wrote:
lov wrote:
lesliebarhx wrote:
Van már fedett hely a klubest folytatására,lesz egy hónap szünet legalább,és októbertől belecsapunk a lecsóba megint,de konkrétumokat nem akarok mondani,mi is imádkozunk hogy összejöjjön tényleg,elvileg már csak konkretizálni kell a helyet.
Addig is szept.10-én újabb soulfage legalábbis ha az időjárás engedi,de erről még lesz info.
kösz hogy legalább Te szólsz valami értelmeset 8)

Donvich véleménye: jó buli volt, de nem nagyon táncoltak, rossz volt hogy nem volt monitor, és hogy nem volt jó a keverő. ennyi.

az a "buli" kérdés mindig érdekes marad szvsz. a szó szoros értelmében a soulfage nem egy szombat esti party, hanem egy beülős, zenehallgatós dolog lenne, de szombat este mindenki mulatni akar,hehe, Megálló-feeling;)

(...na..az utolsó..)

Haj!

..Nem tudom ki az a Donvich.. (mondjuk, nem mintha a többieket tudnám..) De biztos jó hangcucchoz szokott. ..Monitor pedig volt..kb. 80cm-re a fejétől. (az volt ráírva, hogy Pioneer..bár nem volt ráírva, hogy monitor, ill, kivilágítva sem volt..hmmm..) ..De sorry, hogy nem hagytam ott egy fejre szerelhető változatot! :)

Ne haragudj tapasztalt barátom, de ennek a dolognak semmi köze ahhoz h valaki milyen hangcucchoz szokott, valamint attól h valamire Pioneer van írva, az nem jelenti azt h feltétlenül jól szól, figyelembe véve azt is h egyes zenei műfajok esetenként más-más paramétereket követelnek meg egy hangfaltól.

Monitornak meg nem nevezném azt a hangfalat, ami legalább fél méterrel az az emberke feje felett található, és ha feltaláltad a fejre szerelhető monitort szerintem gyorsan szabadalmaztasd :wink:

no hát ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz, egyéb észrevételeidet szívesen várom :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:28, 26-10-2005 
ujonc

lesliebarhx wrote:
Hi!
Megpróbálok válaszolni:
Szóval,csunya megjegyzéseinket ne vedd a szivedre,hiszen még gyermekek vagyunk,hirtelen haragunkból fakadtak ezen rosszmájú megjegyzéseink.nyilván veled is történt régebben ilyen kis botlás.
A nemértésünket csupán az váltotta ki,hogy nyárzáró bulinak lett behirdetve a bulid,nyilván te általad mert ugye vannak ismik a rádióban,meg neked is van műsorod,és ez picit rosszul érintett minket,csak azért mert egész nyáron oda szerveztük a bulikat,és talán már valakinek egyből a soulfage jutott eszébe a helyről,de persze ez megint felírható még gyermeki mivoltunknak,mert lehet túl naivak vagyunk.
A hangcuccot ismételten köszönjük szépen,igazán jól szólt,de mi akkor is kicsit értetlenül áltunk a helyzet előtt,mivel még sokéves tapasztalatunk nincsen a dolgokban,ezért örültünk hogy a Ricsi tudott szerezni egyáltalán hangot,és ha nem is tudtunk volna tízezreket fizetni a cuccért,akkor is akartuk honorálni a segítségedet kisebb összeggel,meg is kérdeztük ezt tőled,mire azt mondtad hogy nem tartozunk semmivel.Ezt mégegyszer köszönjük szépen.Igazán rendes volt tőled.Faragatlanságunkat kérlek nézd el,és tud be az ifjoncok hirtelen mosténmajdmegmondom metódusának.
tisztelettel: lesliebarhx 8)

Hali!

No?! ..Csak van köztetek úriember is? :)

..Felejtsük el..

Csákó!

Profile  

Post subject: Re: wd
PostPosted: 11:40, 26-10-2005 
ujonc

mésza wrote:
focek wrote:
mésza wrote:
lesliebarhx wrote:
Ma is lesza tiszavirágban buli,dj focek vagy ki,rnb+house.
Mindenkinek felhívnám a figyelmét hogy EZ NEM SOULFAGE!!!!!! :oops:

a focek az a tendance műsorvezetője az aktívról. egy buzi, mert mikor felvettem vele a kapcsolatot annak idején, még egy válasz levélre sem méltatott... :?

HI! ..Itt a Buzi! Küldd el Komám mégegyszer, val.színű nem értem rá azokban a napokban és szép lassan elfelejtettem.. (..lehet, kicsit több a dolgom, mint neked.. Család, Munka, Rádió..vágod!?)

Pacsi!

ez már több, mint egy éve volt... így utólag nem fogok ezzel foglalkozni, annyi csak, hogy elég szarul esett, mivel ha jól emlékszem kétszer is beszéltünk, plusz e-mail is ment. lehet nekem is volt dolgom, épp a psy and bass 1-et csináltuk, meg van családom, munkám is, sőt, elég idő- és munkaigényes hobbim is, mégsem felejtettem el.
mind1, rég volt leszarom

HI!

..Örülök, hogy le tudod foglalni magad Pajti. Ez igazán szép! ..Sajnos én is így vagyok ezzel. Hagyjuk, hogy kinek mennyire elfoglalt a napja, nincs értelme vitatkozni ezen. ..Talán annyit jegyeznék + ezzel kapcsolatban, ..állandóan másnap fekszem le.. ..De hidd el, nem Te voltál az egyedüli, aki akkoriban megkeresett ilyesmivel.. Sajnos mostanában is jópáran rámtelefonálnak, mire lépek a dolgokban.. ..Lehet notesz kellene..? :))
Ha van mix - nem lovi-ra gondoltam! -, és szeretnéd ha feldobnám az éterbe (2 x 25min), juttasd el, ..fussunk neki mégegyszer.. (rímelt, rímelt!!) :)

Csoki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:43, 26-10-2005 
ujonc

dst wrote:
Srácok bazeg, hogy tudtatok Focekkel összeveszni??? Én tök normális arcnak ismerem régről - csak most olvasgatok vissza: ekkora hülyeséget. Öcsém... :wow:

Üdv.Szabolcs

Hali-gali!

én vagyok bizony! Mi van Veled Kisbarátom? Rég találkoztunk!
..Bejött a Pesti élet? :)

Üdv!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:06, 26-10-2005 
ujonc

lov wrote:
focek wrote:
lov wrote:
lesliebarhx wrote:
Van már fedett hely a klubest folytatására,lesz egy hónap szünet legalább,és októbertől belecsapunk a lecsóba megint,de konkrétumokat nem akarok mondani,mi is imádkozunk hogy összejöjjön tényleg,elvileg már csak konkretizálni kell a helyet.
Addig is szept.10-én újabb soulfage legalábbis ha az időjárás engedi,de erről még lesz info.
kösz hogy legalább Te szólsz valami értelmeset 8)

Donvich véleménye: jó buli volt, de nem nagyon táncoltak, rossz volt hogy nem volt monitor, és hogy nem volt jó a keverő. ennyi.

az a "buli" kérdés mindig érdekes marad szvsz. a szó szoros értelmében a soulfage nem egy szombat esti party, hanem egy beülős, zenehallgatós dolog lenne, de szombat este mindenki mulatni akar,hehe, Megálló-feeling;)

(...na..az utolsó..)

Haj!

..Nem tudom ki az a Donvich.. (mondjuk, nem mintha a többieket tudnám..) De biztos jó hangcucchoz szokott. ..Monitor pedig volt..kb. 80cm-re a fejétől. (az volt ráírva, hogy Pioneer..bár nem volt ráírva, hogy monitor, ill, kivilágítva sem volt..hmmm..) ..De sorry, hogy nem hagytam ott egy fejre szerelhető változatot! :)

Ne haragudj tapasztalt barátom, de ennek a dolognak semmi köze ahhoz h valaki milyen hangcucchoz szokott, valamint attól h valamire Pioneer van írva, az nem jelenti azt h feltétlenül jól szól, figyelembe véve azt is h egyes zenei műfajok esetenként más-más paramétereket követelnek meg egy hangfaltól.

Monitornak meg nem nevezném azt a hangfalat, ami legalább fél méterrel az az emberke feje felett található, és ha feltaláltad a fejre szerelhető monitort szerintem gyorsan szabadalmaztasd :wink:

no hát ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz, egyéb észrevételeidet szívesen várom :wink:

Szervusz!

.. :) Na! Egy műszaki emberke? :P ..Való igaz! Hogy valamire Pioneer van ráírva, nem jelenti azt, hogy jól szól! ..De én írtam volna ilyet..?! :wink: (még attól sem, hogy 150e. a pár) ..Egyébként nem azért írtam, hogy Pio., mert verhetetlen a hangja (bár..ha lenézel a Pasco-ba péntek este, lehet elcsodálkozol, hogy sub nélkül a falon (180-ra a földtől) mire képesek..), hanem csupán azért, mert..azt tettem a fejetek mellé.. :? ..én azt hiszem sikerült - azon az estén - elég tisztességesen ,,összecsiszolni" a kütyüket úgy, hogy nem volt sok választani valóm, mivel majd minden cucc már oda volt másnál! (ilyen ez a fránya hétvége! Mindenki ilyenkor akar bulit csinálni..) :roll:
..Mi is a monitor lényege a lemezlovas szakmában..? ..És egyáltalán minek is az? :lol: ..De egyébként igazad van abban, hogy nem teljesen monitor szerepet játszott be azon az estén az a Pioneer dobozocska, mivel nem lehetett külön állítani a hangerejét..ugye, mert masterre lett kötve.. ..De szerinten az az előtti bulitoknál hálásabb szerepet játszott be, ..mivel - ha jól elemzem a képeket - ott nem is volt ennyire közel a lemezlovashoz hangfal..azaz monitor ..Amúgy meg..ha legközelebb vesztek egy keverőt - én a Behringer VMX-300-at ajánlanám figyelmedbe, ami teljesen jó ár/érték arányú és minden van rajta, ami kellhet -, olyat vegyetek, ami monitor nélkül is használható (split funkció, azaz, a füles egyik oldalában az szól ami kint, a másikban meg, amit épp rá szeretnél majd rakni..) :shock:

Örültem!

Last edited by focek on 12:12, 26-10-2005, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:11, 26-10-2005 
metalhead

behringert ne vegyél mert csúnyán rácseszel vele
jótanács

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 26-10-2005 
ujonc

...Úgy gondolom mindenkinek van miért magába néznie és bárkinek lehetne mit a kis pofikájába vágni. A napokban egy konkurens forumon megtanultam, hogy a szarhajigálás nem vezet sehová,de tényleg sehová pláne fórumon nem ahol úgyis mindenki csak a saját igazát "órdítja" :megafon: és meg se hallja amit felebarátja segítőleg súgna neki.
Nem hiszem hogy a focek valóban megérdemelte volna amit kapott, ilyen mértékben semmiképp nem. Vélt és kitudja mennyire valós "bűnei" ellenére talán nem a legdiplomatikusabban jártunk el vele szemben, főleg hogy reagálni sem volt alkalma. A kialakult helyzet melegágya a megfelelő kommunikáció hiánya!
Beszélgessetek egymással többet emberek!!! :ras: :sor: :randalir: :pusz:

:patrik: Spongyát rá és tekintsünk inkább előre mintsem hátra!

"A gördeszkától kaptam mindent ami jelenleg az életemben van: a barátaim, a házam, az egyéniségem, az egészségem, hogy bejárhattam az egész világot és kiugrottam abból az önpusztító életből amit éltem." - Chad Muska

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 26-10-2005 
ujonc

implant wrote:
behringert ne vegyél mert csúnyán rácseszel vele
jótanács

Hali Nagyúr! :D

..Bevallom - egészen őszintén -, én sem voltam olyan okos ez ügyben, de a Kisöcsém jó komája ezt ajánlotta figyelmembe, mielőtt vettem volna keverőt.. (mielőtt még nem volt keverőm és én is béreltem, egy DJX-400-as Bhringerrel múlattam az időt péntek, ill. szombat esténként) Nekem - gondolom már ráhibáztál - egy ilyenem van. Ja! Visszatérve.. Azért gondolkodtam el azon, amit az öcsikém Komája ajánlott, mert egy jópár lemezlovas versenyt megnyert már, ha úgy nézzük.. a 2004-es Heineken-t is.. (de ebbe most ne menjünk bele). ..szóval Ő mondta, hogy sok helyen dolgozott már, és az egyik helyen pont egy 300-ason kellett.. ..És nagyon meglepődött! Ő azt mondta, ilyet venne a helyemben.. Én meg, megfogadtam a tanácsát, kipróbáltam egy ilyet (mert ugye másképpen nem is szabad keverőt vásárolni), és mivel a DJX-400 - nekem - nagyon bejött, ..és ebben sem csalódtam, odabattyogtam a pénztárhoz és így szóltam; ..megveszem!
Ennyi a kis történet.. :lol:

Csájóóó!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:27, 26-10-2005 
ujonc

_szili wrote:
...Úgy gondolom mindenkinek van miért magába néznie és bárkinek lehetne mit a kis pofikájába vágni. A napokban egy konkurens forumon megtanultam, hogy a szarhajigálás nem vezet sehová,de tényleg sehová pláne fórumon nem ahol úgyis mindenki csak a saját igazát "órdítja" :megafon: és meg se hallja amit felebarátja segítőleg súgna neki.
Nem hiszem hogy a focek valóban megérdemelte volna amit kapott, ilyen mértékben semmiképp nem. Vélt és kitudja mennyire valós "bűnei" ellenére talán nem a legdiplomatikusabban jártunk el vele szemben, főleg hogy reagálni sem volt alkalma. A kialakult helyzet melegágya a megfelelő kommunikáció hiánya!
Beszélgessetek egymással többet emberek!!! :ras: :sor: :randalir: :pusz:

:patrik: Spongyát rá és tekintsünk inkább előre mintsem hátra!

Adjon Isten!

Ez így igaz! Spongyát rá..!

Üdv.!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:35, 26-10-2005 
Dub Phase

focek wrote:
dst wrote:

Üdv.Szabolcs

Hali-gali!

én vagyok bizony! Mi van Veled Kisbarátom? Rég találkoztunk!
..Bejött a Pesti élet? :)

Üdv!

Királyság, megvagyok, rádiózgatok én is. Közben családi életet élek én is, meg hasonlók, de ezt részletesen inkább majd ha egyszer összefutunk.

Sajnálom AHOGY a srácok itt véleményt formáltak (attól még a valóságban nem olyan rossz arcok ők :wink:), a stílus néha nem volt helyénvaló és nem is fórumon tárgyalja az ember az ilyen dolgait. A háttérsztorit nem ismerem szóval állást nem foglalok, de a lényeg hogy ezt a vitát nem itt kellett volna rendezni. Én csak ennyit teszek hozzá.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:36, 26-10-2005 
ujonc

...ezt a hangcucc témát meg hagyjuk már a csudába annál is inkább mert az a monitor valóban nem monitor volt, de ismerjük már be hogy egyik soulfage-n sem volt olyan jó hangcuccunk mint azon a bizonyos estén ráadásul teljesen ingyen és ahelyett hogy reklamálnánk inkább meg kéne köszönnünk a rádiós fiatalembernek.

Részemről és bízok benne az egész kollektiva nevében írhatom:
Köszönjük!

"A gördeszkától kaptam mindent ami jelenleg az életemben van: a barátaim, a házam, az egyéniségem, az egészségem, hogy bejárhattam az egész világot és kiugrottam abból az önpusztító életből amit éltem." - Chad Muska

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 26-10-2005 

Így igaz!
A részemről hogy ne beszéljek más nevében,még bocsi-t is dobok,amiért ekkora bunkó voltam,hirtelen harag&hülyeség&félreértés stb.Nem magyarázkodom na.
És tényleg köszönjük,valóban magasan a legjobb volt a hang azon az estén.
Ennyi!
písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 26-10-2005 
Dub Phase

erről van szó Szilárd :!:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2873 posts ]  Go to page Previous  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 144  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]