i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:52, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:34, 07-11-2005 
bladerunnaz

-evian- wrote:
a4s wrote:
zorro wrote:
az a baj a swatch this graffitis cuccaival, hogy csak a fóbia holdudvara képviselteti mindig magát. kezd kicsit unalmas lenni.

Nem vagy te fóbiás egy kicsit?
Jól fog ezen szórakozni... (meg a holdudvara is)

szerintem zorro nincs egyedul ezen a velemenyen. Amugy eleg csak megnezni az elobbi buli kis fuzetecskejet, csupa onfenyezes.

furcsa lenne, ha leanyaznak benne magukat :}

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:42, 07-11-2005 
droid

valdi wrote:
-evian- wrote:
a4s wrote:
zorro wrote:
az a baj a swatch this graffitis cuccaival, hogy csak a fóbia holdudvara képviselteti mindig magát. kezd kicsit unalmas lenni.

Nem vagy te fóbiás egy kicsit?
Jól fog ezen szórakozni... (meg a holdudvara is)

szerintem zorro nincs egyedul ezen a velemenyen. Amugy eleg csak megnezni az elobbi buli kis fuzetecskejet, csupa onfenyezes.

furcsa lenne, ha leanyaznak benne magukat :}

valdi, tudod, hogy nem errol van szo. Ha lattad, talan neked is feltunt, hogy elegge hangsulyozva van, hogy fobia ki ala melle fole ragasztott parizsiban. Raadasul fele photoshop. szerintem kicsit tullott az onfenyezes. ennyi csak. talan ezert nem szimpatikus ez az egesz. Viszont Scratch Pervertsek jol nyomtak. A lenyeg pedig ez esetben inkabb ez. A tobbi csak mellekes.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 07-11-2005 
bladerunnaz

en inkabb a bevezeton akadtam fenn (a hazai ug szinter tortenesei - csak az ST van benne, tavaly meg azt se tudtam h leteznek kb)
de hat ez egy promocios kiadvany, nyilvan magukat toljak benne

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 07-11-2005 
ujonc

ÁRVÁLTOZÁS!
A jegyár: 1300/2000 Ft!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:22, 07-11-2005 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:23, 07-11-2005 

Image

Last edited by Zilio on 23:25, 07-11-2005, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:24, 07-11-2005 
állat

ez a flyer?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:27, 07-11-2005 
souljah

van egy olyan sejtésem h igen :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:31, 08-11-2005 
ujonc

a flyeren a logok közt ott egy fortrock logo. a kis önfényezős füzetecskében ruhamárkaként van feltüntetve.
kérdés:
ez a márka is csak egy 15 darabból álló készletet takar, és ezt sem lehet sehol sem kapni, mint a pistol pete cuccokat? vagy ez most hogy?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:41, 08-11-2005 
souljah

zorro wrote:
.. a kis önfényezős füzetecskében ..

aka bigáp magazin?

nem tudom figyelted e, hogy bárki bármivel bekerülhet a magazinba, csak küldjön cuccot az info@swatchthis.hu-ra.

ez a busy bee szóró úgy szar ahogy van. sőt ez az egész rózsaszín koncepció az arculatra szintén, szóval ezekbe bele lehet kötni bátran.. de önfényezésbe.. az első szám után.. :D

gondolkozzál már el lécci :)

de ha majd a 10. számban is a rouge béna fotói lesznek akkor majd együtt osztjuk őket, oké?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 08-11-2005 
ujonc

teknikolor wrote:
zorro wrote:
.. a kis önfényezo˝s füzetecskében ..

aka bigáp magazin?

nem tudom figyelted e, hogy bárki bármivel bekerülhet a magazinba, csak küldjön cuccot az info@swatchthis.hu-ra.

ez a busy bee szóró úgy szar ahogy van. so˝t ez az egész rózsaszín koncepció az arculatra szintén, szóval ezekbe bele lehet kötni bátran.. de önfényezésbe.. az elso˝ szám után.. :D

gondolkozzál már el lécci :)

de ha majd a 10. számban is a rouge béna fotói lesznek akkor majd együtt osztjuk o˝ket, oké?

már volt a lee combsos bulinak is füzetecskéje, csak annak swatch this volt a címe, és ott is magukat fényezték.
illetve ha megnézed az összes rendezvényüket, mindenhivo
rouge, nikon, mide, love, drez, sam, s egyéb haverjai vannak csak prezentálva.
holott nem csak ezek az arcok ügyesek csak a graffitiben, vagy a street artban

a magenta/rózsaszín szinekkel való varia meg már télleg unalmas

megis lepôdtem, hogy a busy bee flyer fekete-fehér..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:10, 08-11-2005 
souljah

hát ez off lesz, de én hamarosan úgy is elköltözök és nem lesz többé netem, szóval ezt az uccsó pár napot már igazán kibírhatjátok velem :D

ami azt illeti én is hiányolom az füzetkéből az igazi egyéniségeket: banksyt, obeyt, dfacet, 123kt és sorolhatnám.. mert egy drez nyilván sehol sincs ezekhez. ugyanakkor tartok tőle, hogy a te kedvenceid zorro, sem nagyon ütik meg a szintet..

meg aztán különben is, aki magát hiányolja vagy a haverjait az küldjön nekik cuccot és ne nyafogjon, mint egy hisztis tyúk.

alapjáraton sztem semmi gond ezzel a biguppal. (persze lehetne vastagabb, illetve én nem szeretem az ilyen rouge féle álművész fotókat.. szer meg divat.. pfff) de szóval nem rossz ötlet, majd meglátjuk mi lesz belőle. a párizsi fotókón mondjuk tényleg viccesek a magyar matricák, de aki ezen komolyan kiakad, az bármin kiakadna.

szóval bár én aztán tényleg szeretek lehúzni dolgokat, de ezt a füzetet szerintem még nagyon korai lenne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 08-11-2005 
droid

khm..., hat ehhez a flyerhez mar hozza sem merek szolni, mert itt valaki meg fog verni.
Az onfenyezo fuzetecskerol megis csak azt gonolom viszont amit eloszor is. Tul onfenyezo. Maga a lete viszont nem rossz otlet, csak kellene egy kis osszefogas ebben a szkenaban is, de asszem ez csak balga idea marad, mint barhol mashol is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 08-11-2005 
souljah

még ha balga idea marad is.. a füzet már megvan, tehát csak anyagokat kell küldeni bele. nem hiszem, hogy blikeken és drezeken múlik majd, ha nem küld senki semmit és marad az "önfényezés" ..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 08-11-2005 
droid

teknikolor wrote:
még ha balga idea marad is.. a füzet már megvan, tehát csak anyagokat kell küldeni bele. nem hiszem, hogy blikeken és drezeken múlik majd, ha nem küld senki semmit és marad az "önfényezés" ..

hat, en eleg optimista vagyok altalaban, na, de azert varjunk egy kicsit...Szerintem nem kellene rakenni a kedves felhasznalokra, hogy amiert nem kuldtetek, magunkunk kivul mast nem tudunk beletenni. Mert hat a lehetosegek tarhaza azert eleg nagy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 08-11-2005 
ujonc

szóval bár én aztán tényleg szeretek lehúzni dolgokat, de ezt a füzetet szerintem még nagyon korai lenne.[/quote]

azert sok munka van benne habar nekem semmi kozom hozza, de nem olyan egyszeru megcsinalni egy ilyet. ezt tudom. es nem is olcso.
a masik pedig, hogy ez volt az elso szama a kiadvanynak. biztosan egyre jobb lesz.
a tobbi graffitis es street artos sracok pedig nyugodtan keruljenek kontaktusba a swatch this-szel szerintem. ez a ST! erdeke is gondolom.
mondjuk nem akarok tulsaosan belefolyni, mert ez nem az en asztalom. en csak a fellepest intezem busyvel kapcsolatban, de nem ertem minek ezt igy publikusan csinalni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 08-11-2005 
ujonc

remelem latszik, hogy az elso sort nem en irtam az elozo valaszomban... nem szeretnek felreertest
holla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:39, 08-11-2005 
souljah

hihi :D

hát ezt tényleg nem lehet még elsütni, mivel hogy az első számról beszélgetünk. de ha a következőek is ilyen homogének maradnak, annak több oka is lehet, és nem feltétlenül csak az, hogy szeretik magukat fényezni a srácok, ezt próbáltam sugallni.

persze én nem ismerem ezeket a srácokat, lehet tényleg nagyképű seggfejek és eszük ágában sincs bárki mást berakni a magazinba a spanokon kívül. mindenesetre én ilyen következtetést egyetlen szám után nem tudok levonni.

(ezt evian hozzászólására reagáltam)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 08-11-2005 
droid

odasidazenith wrote:
szóval bár én aztán tényleg szeretek lehúzni dolgokat, de ezt a füzetet szerintem még nagyon korai lenne.

azert sok munka van benne habar nekem semmi kozom hozza, de nem olyan egyszeru megcsinalni egy ilyet. ezt tudom. es nem is olcso.
a masik pedig, hogy ez volt az elso szama a kiadvanynak. biztosan egyre jobb lesz.
a tobbi graffitis es street artos sracok pedig nyugodtan keruljenek kontaktusba a swatch this-szel szerintem. ez a ST! erdeke is gondolom.
mondjuk nem akarok tulsaosan belefolyni, mert ez nem az en asztalom. en csak a fellepest intezem busyvel kapcsolatban, de nem ertem minek ezt igy publikusan csinalni...[/quote]

Szerintem egy valamit felre ertesz. Senki sem rosszindulatbol fizkazz itten nagyokat. Respect a fuzetert, de azt azert lehet, hogy nem tetszik, vagy mas velemenyem van rola, nem? Es nem a beletett idot engergiat penzt fikazzuk, hanem a tartalomrol volt egy-ket megjegyzes. Es ha ez egy forum, akkor hogy lehet nem publikusan lereagalni valamit, ha eppen ez a tema? Csupan egy kerdes szokott felmerulni ilyenkor bennem, hogy maguknak csinaljak, vagy nekunk? Mert ha nekunk, nem kell besertodni egy-ket nemtetszos hozzaszolason.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 08-11-2005 
souljah

jaja nem kell sértődés, szerintem is visszafogottan és kultúráltan adtuk elő magunkat :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 95 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]