FatherSun wrote:
Hát gyerekek, ez azér' má'... Ikszelgetés?! Még jóhogynem mindjárt bunnyhop meg egyéb ilyen mételyek. Nem, mi kérem alássan heteroszexuális dzsungelisták vagyunk ugyebár és mint ilyenek nem ugribugrizunk mint kis bolyhos nyuszikák, hanem keményen reprezentálunk, harcos módra.
Na, figyu: Mindkét kéz pisztolyt formázva (mutató- és középsöujj kinyújtva) a levegöbe lendül, miközben - kissé rogyasztott térddel állva - csipö enyhén obszcén ritmikus lökést illetve körzést végez. Vagy ahogy a szakember mondja, wind that booty.
Hölgyek ugyanez, stukkerezés nélkül.
RITMUSRA! FELE TEMPÓBAN!
Cool and deadly, man, as ever. Természetesen gonosz, kissé unott ábrázat és vörös szem kötelezö. Hölgyeknek unott pofika, rágógumi ezerrel.
Felsöfok, csak profiknak: ugyanez, csak kezedet valami szép széles derekú (magyarul: nagyseggü) maca csipöjére teszed és probálod az ö csipöjét, testét is ritmikus lökésre/körzésre késztetni. Lanyhább hozzáállásúak hátulról, komolyabb pleyer-ek elölröl, esetleg arc-az-archoz stílusban kultiválják. Idöközben pisztolyt formáló kéz levegöbe (hogy azért tudják a népek hogy még mindig deadly vagy), aztán vissza seggre (NEM a sajátodra, öcsi). Esetleg egyik kéz lazán lóg tested mellet. Kólásüveg, spliff lehet a szabad kézben, digitális kamera, mobil stb, mínuszpont. Hölgyek, szenvedö alany szerepére lévén utalva, csak követik a ritmust meg a flow-t, és dorombolnak mint kis cicus.
Nnna, igy köll eztet.
Vicces ugy osztod mintha valami atomkemeny gengbenger lennel..
Hat azon keves alkalmakkor mikor betettem labam egy dnb buliba
ilyet nem lattam.Viszont lattam 40 kilos ugralo tiniket meg punnyadt
petyhudt szarral toltott zokni 20-30 eves arcokat sorrel a kezben.
Vicces az is hogy a didzse rinyal hogy ugralnak a zenere amit lok.
Jobb lenne ha mindenki csak allna es meregetne a masikat meg Clint Eastwoodot jatszana...
szerintem sokkal debilebb az a leny aki 20-30 evesen azt tartja magarol hogy felnott de azzal foglalkozik hogy tizeneveseket oltson
mert ok jol erzik magukat.Nekik van mentseguk meg fiatalok x-elnek vagy mi.
Neked nincs mentseg siman csak alulfejlett vagy.
A rosszuloltozottsegrol meg csak annyit lasd stilus topic
csupa giccses ocsmany szar.......sznob
Nemhiaba a joizlest nem lehet megvasarolni.