i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:32, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 254 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:33, 17-11-2005 
droid

krueger wrote:
flec wrote:
valaki össze foglalhatná 2-3 mondatban hogy mitől volt olyan gyengusz roni-size-sopronban. kizárva az ilyen válaszokat hogy: mert.mert.mert; szar volt es kesz, ennyi, ez van; stb.
roni size azért művelt jókat régebb. miert lenne olyan mindenen aluli liveban...

elmesélem én neked szívesen!
kezdôdött az egész azzal h a lábára tesco zacsi volt erôsítve (vizuál terror)
na mind1, mindenkinek más a stílusa.
aztán neki kezdett a nagy mûnek... keverés nem sok volt, hagyta végig a zenéket majd váltott, sok régebbi zene volt de nem a jobb fajtákból hanem azokból amik már akkor sem voltak menôk, ez már magában elég gáz, ha nem kötnek le a zenék..
a legnagyobb hibája az volt h elkezdett próbálkozni szkereccselni! nagyon rossz volt, semmi köze nem volt hozzá
aztán az egész produkciót teletûzdelte rewindokkal, szóval a keverés vagy a szám végén való áthúzás vagy a rewind volt vagy az egészet elbaszta a szkreccsel.
röviden ezeket hoznám fel ellene! rettenetes volt :cry: az év legrosszabb bulija
dynamite viszont jól szövegelt! meg állítólag palotai is jó volt utána

nos igen krueger, a te véleményed az az ami most nem számít :)
ettol meg ha gyökvonassal is megprobalom leszürni az igazsagot

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:34, 17-11-2005 
NinjaBreakz

laca wrote:
ne haragudj mr.krueger, de neked nem az szurja a szemed, hogy ez a buli 1 napon van a tieddel ?

igen ez a fô bajom!
de mivel ez egy fórum, és kultúrált módon kulázom a topicot, ezért engedtessék meg a vélemény nyilvánításom!
partinaptárba miért nem írták be magukat? eddig sikerült nekik...
egy utcai plakátról kell megtudnom :?

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:51, 17-11-2005 
allnightbreakz

krueger wrote:
laca wrote:
ne haragudj mr.krueger, de neked nem az szurja a szemed, hogy ez a buli 1 napon van a tieddel ?

igen ez a fô bajom!
de mivel ez egy fórum, és kultúrált módon kulázom a topicot, ezért engedtessék meg a vélemény nyilvánításom!

ezen mar ugysem tucc valtoztatni, azzal sem hogy szet flameled a topicot, raadasul sztem nem is fognak hozzaszolni tobbet a szervezok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 17-11-2005 
NinjaBreakz

laca wrote:
krueger wrote:
laca wrote:

igen ez a fô bajom!

ezen mar ugysem tucc valtoztatni, azzal sem hogy szet flameled a topicot, raadasul sztem nem is fognak hozzaszolni tobbet a szervezok

igazad van, nem hőbörgök tovább :)

písz

http://www.BEATSHOTEL.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:21, 17-11-2005 
minimalheadz

.syr wrote:
jah :-) jól van , csak a reggeli kávé közben nem esik jól ilyet olvasni... :-)

amúgy meg:
LINE UP

20:00 kapunyitás
20:30 Mesterházy & Pipedöme
22:30 Pozsi
00:00 Doc Scott & Stamina MC
02:00 Roni Size & MC Dynamite
04:00 Palotai

beszeljunk mar inkabb a bulirol.
pl Kapunyitas mit jatszik?
Nincs valakien fent egy mixe? :)

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:29, 17-11-2005 
ujonc

laca wrote:
krueger wrote:
laca wrote:

igen ez a fô bajom!

pláne hogy eléggé negatív reklám lett a topicbol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 17-11-2005 
ujonc

Hát én is megnézném mi lenne ha 1 másik szervezögárda buliját oltanák le így ( Roni Size azért még csak Roni Size és elég sokmindent tett már le az asztalra vagy a lemezjáccóra)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 17-11-2005 
partiarc

racs wrote:
laca wrote:
krueger wrote:
laca wrote:

igen ez a fô bajom!

Már nem azért de ez az egész amit csinálnak negativ,ugy hogy mért ne lehetne negativ a topic?! És az, hogy a szervezök höbörögnek az mért fáj neketek? Nekik is ugyan olyan joguk van hozzá! Ök is emberek! És ki más látná jobban a dolgokat mint a szervezök? Szerintem ök azok akik legjobban tudják, hogy mit hogy lehet vagy hogy hogyan kellene csinálni! És ha egy olyan ember is már szót emel aki 6 éve rendez bulikat ebben a scénában akkor gondolkozunk már el 1kicsit, hogy lehet, hogy igaza van!!!!!! :twisted: :mad:

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:14, 17-11-2005 
partiarc

szerintem attól függetlenül, hogy vki szervező-e vagy sem és feltehetően nem süket, annak ugyanaz a véleménye soproni roni sizeról, mint ahogyan azt a fentiektől hallottuk... :wink:

én csak reménykedem benne, hogy roni size, akit max csak istenítettek eddig az télleg nem ilyen "nesze nektek én ezt is megtehetem, hogy szarul játszom, mert akora ember vagyok" style-ban nyomja majd most is... jó lenne kellemeset csalódni benne

kíváncsian várom, hogy milyen visszhangja lesz :peaceout:

vigyázzállásba merevedik a Csillagok Háborúja kezdő taktusaira.
békatalpakkal futja végig a maratoni távot.
külszíni cinkfejtésbe kezd a veteményeskertben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 17-11-2005 
ujonc

Szerintem is úgy gáz az aerocafe ahogy van,sőt...
Nyálas,kommersz,sznob stb.
De szerintem attól még ha csinálják hát hagy csinálják.
Bár szerintem kicsit lejáratják a dolgokat.
Aki volt már 1en is(mondjuk én még nem voltam nem is leszek) az nyilván eldönti h megy-e még egyszer ilyen mainstream,dárembész, most ki játszik buliba.
Meg hát events hallban dnb?
Amúgy meg aki calyxra meg drum clubra ment volna ugyis odafog menni kedves "szervezők" mert tök más réteg szerintem.Nem kell parázni.
Amúgy meg legyen písz és azért ne hányjuk le a nagy öregeket.
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 17-11-2005 
ujonc

>>> kíváncsian várom, hogy milyen visszhangja lesz :peaceout:

minek is ? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 17-11-2005 
partiarc

racs wrote:

minek is ? :wink:[/quote]

mert nem azzal az "élménnyel" szeretném elkönyvelni magamban roni size-ot, mint ahogy az sopronban lejött, de asszem elég érthetőenfogalmaztam :wink:

vigyázzállásba merevedik a Csillagok Háborúja kezdő taktusaira.
békatalpakkal futja végig a maratoni távot.
külszíni cinkfejtésbe kezd a veteményeskertben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 17-11-2005 
syrup.hu

isu wrote:

dede ... keress rá google-ban : 0x0000002A unknown error

:-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 17-11-2005 
ujonc

sentient wrote:
racs wrote:

minek is ? :wink:

mert nem azzal az "élménnyel" szeretném elkönyvelni magamban roni size-ot, mint ahogy az sopronban lejött, de asszem elég érthetőenfogalmaztam :wink:[/quote]

bennem volt a hiba :wink: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 17-11-2005 
allnightbreakz

inoksz wrote:
racs wrote:
laca wrote:
krueger wrote:
laca wrote:

igen ez a fô bajom!

Már nem azért de ez az egész amit csinálnak negativ,ugy hogy mért ne lehetne negativ a topic?! És az, hogy a szervezök höbörögnek az mért fáj neketek? Nekik is ugyan olyan joguk van hozzá! Ök is emberek! És ki más látná jobban a dolgokat mint a szervezök? Szerintem ök azok akik legjobban tudják, hogy mit hogy lehet vagy hogy hogyan kellene csinálni! És ha egy olyan ember is már szót emel aki 6 éve rendez bulikat ebben a scénában akkor gondolkozunk már el 1kicsit, hogy lehet, hogy igaza van!!!!!! :twisted: :mad:

valszeg ha 1 szervezo akar hozza szolni a temahoz akkor nem itt fog
hanem felkeresi a masikat es megbeszelik.
de gondolom hogy ennek a bulinak a szervezojet nem nagyon
erdekli mas velemenye

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 17-11-2005 
ujonc

true,true

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 17-11-2005 
original nuttah

.syr wrote:
isu wrote:

dede ... keress rá google-ban : 0x0000002A unknown error

:-)

aerocafé guestbook :lol:

unknown error :slayer:

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:27, 17-11-2005 
metalhead

jade wrote:

aerocafé guestbook :lol:

unknown error :slayer:

az a multkori Toscas besules utan lett leszedve par nappal.
eleg sokat oltottak a szervezoket, mig masok egyszeruen csak beirogattak a nevukben.

...

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:37, 17-11-2005 
partiarc

laca wrote:
inoksz wrote:
racs wrote:
laca wrote:
krueger wrote:
laca wrote:

igen ez a fô bajom!

valszeg ha 1 szervezo akar hozza szolni a temahoz akkor nem itt fog
hanem felkeresi a masikat es megbeszelik.
de gondolom hogy ennek a bulinak a szervezojet nem nagyon
erdekli mas velemenye

különben nem az volt be irva, hogy kell szervezni csak az hogy negativ élmény volt.ezt nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni...
attol, hogy valaki a zsebpénzét arra költi, hogy mások szorakozzanak és jolérezzék magukat, ugyan ugy lehet saját személyes tapasztalata és véleménye.és ha azt ő mint magán ember, pont itt teszi közzé, hát szive joga!

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject: AEROCAFÉ SZERVEZŐK
PostPosted: 02:35, 18-11-2005 
ujonc

Kedves hozzászólók!
Nem mondom, hogy meglepetten olvassuk a hozzászólásokat a RONI SIZE-buli kapcsán...
Amikor az első AEROCAFÉ-t tető alá hoztuk (pont egy évvel ezelőtt), biztosak voltunk benne, és szinte szóról-szóra előre tudtuk, milyen kritikát kapunk akár azoktól is, akik mégcsak el se jöttek...
Szerintem mindazok számára, akik állandó topichozzászólók, és nem elfogult, valamennyir egyértelmű, hogy Budapesten jó bulit szervezni szinte lehetetlen.
Nem állítom, hogy az AEROCAFÉ történetében ne követtünk volna el hibákat (lásd: TOSCA - kényelmetlenül sok beengedett vendég), azonban ezeket a hibákat az eseményt követően természetesen beláttuk, és - jobb híjján - elnézést kértünk azoktól, akik nem érezték jól magukat.

Ennél szomorúbbnak tartom (és ezzel a csendes többség egész biztos egyetért), hogy néhány hozzászólónak (más bulik esetében is) mindennel baja van.

Rendszeres fikázás tárgya a hangtechnika kérdése, annak ellenére, hogy kivétel nélkül valamennyi eseményünkön olyan hangrendszert használunk, amilyet a fellépő kér. Ezek típusa a hangfalakról leolvasható, utánaolvasható, hogy ezek a cégek (pl. Meyer Sound, Martin) mit tudnak, a beállítást pedig maga a fellépő végzi.

Ugyancsak érdekes olvasni azokat a hozzászólásokat, amelyek arról szólnak, hogy "jaj, megint Roni Size, megint x, vagy y". Ha Londonban, vagy Európa bármely nagyvárosában havonta örül nekik a közönség, akkor kinek fáj, ha "sokak kedvence" évente egyszer ellátogat hozzánk is? Pontosabban, ha ez fáj vlakinek, és nem kíváncsi rá, akkor miért veszi a fáradtságot, hogy hozzászóljon?

Ugyancsak állandó téma ezeknek az eseményeknek a helyszíne. Az "átlagközönség" számára ez valóban talány lehet, azonban akkor, amikor szervezők szólnak hozzá a témához, nekik pontosan tudniuk kell, hogy BP-en mennyi olyan rndezvénycsarnok van, amely alkalmas arra, hogy 1-2000 vendég kényelmes körülmények között érezze jól magát. Nagyon kevés...

Összegezve: az építő kritikát természetesen örömmel fogadjuk, azonban sokszor érezzük azt, hogy a hozzászólások nagy része másról szól, öncélú fikázás - természetesen nemcsak az AEROCAFÉ esetében.

Számunkra többet mondanak azok a személyes, névvel vállalt e-mailek, amelyeket 1-1 AEROCAFÉ után kapunk, és hangvételüket nézve sokkal inkább igazolják szándékunkat: Budapesten kell, hogy legyenek ilyen tartalmú/stílusú/színvonalú események. Mint ahogy szükség van még számtalan, igazán jól működő rendezvénysorozatra, amelyek igazán jól megférnek egymás mellett.

Köszi, hogy "meghallgattatok"! :)

Üdv: AEROCAFÉ

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 254 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]