-lefi- wrote:
sentient wrote:
-lefi- wrote:
én meg még mindig nem értem mibaj az xel...
kb ezen a videon láthato az elődje, ebből fejlődöttki... jolvan ez iigy.
aztán mindenki aztcsinal amit akar...
te nézted már őket huzamosabb ideig úgy, hogy ne kaptál volna röhögőgörcsöt
ezeket be kéne zárni egy tükörszobába és akkor rájönnének, hogy mi az ami annyira vicces
egy kultúra jobb esetben fejlődni szokott és nem visszafejlődni és ez sajna iszonyat visszafejlődés...

nézni pont keveset szoktam, csinalni annál inkább, de amugy elfogadom h a tied is egy vélemény... nembaj...

a képen szerényszemélyem a baloldalt "bohóckodik" (mer a topicfelfogás ez

)
http://www.pulzar.hu/asdf/image2.php?ga ... tiplex_122sztem ha valki nem tartozik egy kulturába, teszemazt a dnb tánckulturába (mer akkor itt különkell választani aki szereti hallgatni meg aki táncolni tud) az ne minősitsemár a fejlődését..

és végképp ne röhögjön rajta... lehet h aki meg tud valamit, eléggé mosolyogna ha te megmozdulnál erre a zenére ;) nemde?

gondoljerre...
hát izé... kb 3 éves korom óta mozgok... nevezzük ezt balettnak, talajtornának, ritmikus sportgimnasztikának, illetve társastáncnak...
nem beképzeltségből mondom, de kikérem magamnak, hogy nem tudok táncolni... azért mert tánc közben nem csinálok bohócot magamból és nem nézek ki úgy mint egy idióta és nem lököm fel bulizó társaimat, az szerintem nem azt jelenti, hogy nem tudok táncolni... képzeld azért járok buliba, hogy táncoljak a tánczenére és jól érezzem magam