i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:56, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1013 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51  Next

Ikszelsz?
Igen 32%  32%  [ 54 ]
Nem tudok 46%  46%  [ 79 ]
Szeretnék megtanulni 22%  22%  [ 37 ]
Total votes : 170
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:18, 22-11-2005 
metalhead

na az ilyen kijelenteseket nagyon szeretem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:32, 22-11-2005 
metalhead

Psure wrote:
s_py wrote:
szvsz a magyar nyelv borzasztoan szarul hangzik...

marmint? sztem meg kurvara nevetseges mikor ilyen fake akcentussal halandzsaznak es ertelmetlen hulyesegeket daralnak a mikrofonba neha vegyitve egy kis jikamannal, biznisszel meg rivájnddal..egyebkent az angolok neznek azon a legnagyobbat, hogy itt nem magyarul mcznek..sztem ez is a kisebbsegi komplexus dijcsomag resze..(egy felvett produkcional mas a velemenyem, mert nyilvan kulfoldi piacra is keszul)

ju gat dö kes, ju gat dö dalör :fog:

igen, tudom mire erted de egyszeruen nem tehetek rola nem szeretem a magyar hiphop_ot 1-2 kivetellel...
egyebkent orommel jelentem ogli g fog angolra jarni hogy bovitse a szokincset es hogy os is irjon szoveget :lol:

nah de off mondjuk lehetne ezt a topikot torolni mert ugy sincs sok ertelme

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:34, 22-11-2005 
ujonc

most kicsit visszatérek a régi témához

nemtudom mit kell itt pörögni azon h ki hogy táncol meg ki hogy megy el egy buliba...a sok ekipokemonbol pénz van. ami kell ahhoz h mégtöbb jo és igényes parti legyen. plusz ez nagyrészt csak üres prédikálás
az meg mindenkinek a saját dolga h hogy táncol.
sztem az ikszelgetés
még midnig jobb mintha valaki áll a falnál és méregeti végig az embereket majd másnap jol kinevet mindenkit az interneten h ki hogy táncolt

amugy meg hallgassanak csak nyugodtan ilyen zenét, mert ez jo... aztán ugyis megunja aki olyan de vhol el kell kezdeni, nincs olyan akinek már az anyukája is dárenbészt dudolt a kiságya mellet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:39, 22-11-2005 
metalhead

ne nyuld a nevemet csimpifon! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:41, 22-11-2005 
ujonc

Psure wrote:
ne nyuld a nevemet csimpifon! :D

lenyultam?sorryyyyyyyyyyyyyyyyy... :(( mas nemjutott eszembe :((( :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:43, 22-11-2005 
droid

off
Psure wrote:
na az ilyen kijelenteseket nagyon szeretem

tenyleg tulzás volt :)
a magyar nyelvben nekem mindössze a szláv véna nem tetszik, egyébként egyetértek azzal, hogy szabadabb a szósorrend, és más a ritmika. (és nem mindig szép zeneileg...) nem mintha az angol mindig az lenne...
csimpi: egyetértek
csak mostmár nehogy az legyen a ciki ha valaki nem akar táncolni, csak zenét hallgatni épp, és csunyagonosz kritikusnak nézi minden bepörgött malac.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:47, 22-11-2005 
ujonc

Quote:
csak mostmár nehogy az legyen a ciki ha valaki nem akar táncolni, csak zenét hallgatni épp, és csunyagonosz kritikusnak nézi minden bepörgött malac.

azért az már csunya lenne ha ez előfordulna
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:33, 22-11-2005 
metalhead

Psure wrote:
thuglife wrote:
suicide wrote:
máty_ wrote:
magyar bulin magyar mc magyarul beszéljen

'magyar égre magyar csillagot'
:D

:hungaristaemotikon: :D

en pl falramaszok az "oridzsinalgangsztamann" es hasonlo gagyi magyar-jamaikai utanzat kiejtesu dumaktol, de azert azt is elmondhatna valaki h miert kell angolul kommunikalni a kozonseggel..vagy nem ez az mc feladata?

hat meee a zene nyelve az angol :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:40, 22-11-2005 
metalhead

Image

seggem kivan, yea

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:15, 22-11-2005 
droid

phreek spitwell wrote:
hétvégén győrben egy neves magyar dnb producernek volt szerencsém vokális aláfestést intézni.. az olyan alapkifejezésekre, mint a 'hold up your hands', illetve a hatóságokra vonatkozó poénokra csupán a kevésbé bohóc módon öltözöttek, és a kevésbé izomgörcsös táncolók reagáltak, a droidok és droidák egyáltalán nem - meg sem lepett. az 'all di pokemon crew'-ra már csak maga skc, egy mosollyal.. figyeltem tovább.. rájöttem, hogy nevezett csapat magára a zenére is érzéketlen, szerintem csak a sebességet érzékelik.

nos, kérdem én, ha valaki annyira elkötelezettnek igyekszik mutatni magát a dnb felé, hogy lehetőleg minél embertelenebb mozdulatokat dolgozzon ki, az miért nem reagál a nüansznyi változásokra, legyen az egy bassline bekúszása vagy akár maga a kiállás? ne válaszoljatok, költői a kérdés. (mondjuk az több volt, mint árulkodó, amikor valaki a képembe dugott egy mobilt, azzal az üzenettel, hogy +5%!!!)

A vilagito bizbasszal folytatott maganbeszelgetesedet meg egyszeruen mar nem is ertettek:)Es en hallottam az 'all di pokemon crew'-t csak jomagam is epp torzsbol bologattam:)
Rockstaa :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:17, 22-11-2005 
droid

phreek spitwell wrote:
hétvégén győrben egy neves magyar dnb producernek volt szerencsém vokális aláfestést intézni.. az olyan alapkifejezésekre, mint a 'hold up your hands', illetve a hatóságokra vonatkozó poénokra csupán a kevésbé bohóc módon öltözöttek, és a kevésbé izomgörcsös táncolók reagáltak, a droidok és droidák egyáltalán nem - meg sem lepett. az 'all di pokemon crew'-ra már csak maga skc, egy mosollyal.. figyeltem tovább.. rájöttem, hogy nevezett csapat magára a zenére is érzéketlen, szerintem csak a sebességet érzékelik.

nos, kérdem én, ha valaki annyira elkötelezettnek igyekszik mutatni magát a dnb felé, hogy lehetőleg minél embertelenebb mozdulatokat dolgozzon ki, az miért nem reagál a nüansznyi változásokra, legyen az egy bassline bekúszása vagy akár maga a kiállás? ne válaszoljatok, költői a kérdés. (mondjuk az több volt, mint árulkodó, amikor valaki a képembe dugott egy mobilt, azzal az üzenettel, hogy +5%!!!)

Egyebirant en is meglepodtem mennyi droid volt,eddig gyorott csak elvetve lattam,azok is pestre jarnak bulizni,sztem ezt most ugy hiphop tanulta meg hirtelenjeben a nep mig elkezdted :D :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:21, 22-11-2005 
souljah

vmikor osregen volt egy cdm, asszem protocol droidznak hivtak a formaciot, magyarul loktek a rimeket dnb alapokra.
vki ismeri oket?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:43, 22-11-2005 
metalhead

Psure wrote:
sztem meg kurvara nevetseges mikor ilyen fake akcentussal halandzsaznak

és aki nem? :P

xtralarge wrote:
vmikor osregen volt egy cdm, asszem protocol droidznak hivtak a formaciot, magyarul loktek a rimeket dnb alapokra.
vki ismeri oket?

mangeszék voltak azok, nemdebár?

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:55, 22-11-2005 
metalhead

phreek spitwell wrote:
Psure wrote:
sztem meg kurvara nevetseges mikor ilyen fake akcentussal halandzsaznak

és aki nem? :P

az te vagy :D es minden punci rad van porogve 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:00, 22-11-2005 
elmondom

Nyitottam a témának saját topicot, lehet oda lökni. Üsd, vágd, ne sajnáld.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:06, 22-11-2005 
metalhead

okes napapa ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:11, 22-11-2005 
elmondom

Püsi wrote:
amúgy a csajszi (jobb oldali a gyengék kedvéért) hivatásos táncos ... hogy milyen azt nemtom :)

és a tarkóján a tetkót elnézve szerintem mr. spock rokona, úgyhogy ne mocskolojátok mert el lesztek beam-elve egy másik galaxisba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:13, 22-11-2005 
souljah

Psure wrote:
s_py wrote:
szvsz a magyar nyelv borzasztoan szarul hangzik...

marmint? sztem meg kurvara nevetseges mikor ilyen fake akcentussal halandzsaznak es ertelmetlen hulyesegeket daralnak a mikrofonba neha vegyitve egy kis jikamannal, biznisszel meg rivájnddal..egyebkent az angolok neznek azon a legnagyobbat, hogy itt nem magyarul mcznek..sztem ez is a kisebbsegi komplexus dijcsomag resze..(egy felvett produkcional mas a velemenyem, mert nyilvan kulfoldi piacra is keszul)

amen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:16, 22-11-2005 
souljah

FatherSun wrote:
Püsi wrote:
amúgy a csajszi (jobb oldali a gyengék kedvéért) hivatásos táncos ... hogy milyen azt nemtom :)

és a tarkóján a tetkót elnézve szerintem mr. spock rokona, úgyhogy ne mocskolojátok mert el lesztek beam-elve egy másik galaxisba

a fél hátán tetkó van... a Pendulumos pulzar fotok között megis találod... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:48, 22-11-2005 
FatherSun wrote:
Püsi wrote:

Nemismerem! :oops:

A topicot meg nehogy toroljetek! Itt fogom hirdetni a polokat! :lol:

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1013 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]