a4s wrote:
A lényege a közlendőmnek az volt, hogy ami van, az kurva unalmas, és stílusjegyek csiszolgatásával satöbbi, nem is lesz soha érdekesebb. Mellesleg ez egy progresszív műfaj, ezért nem hiszem, hogy bűn lenne a jövőben többet elvárni a mainál, és a fejlődés útja bizony errefelé mutat.
Nem azt mondtam, hogy bűn többet várni tőle, csupán azt, hogy szerintem nem igazán lehet...
a4s wrote:
A másik, ha valami még nincs - egyébként van, meg volt is, pl.: Coded Language, úgy tűnik, te is tudsz róla, és természetesen működik partyn - az nem jelenti azt, hogy nem is lehet. Ha nincs mód megszeretni, nem is fogják, ha sötétben tartasz valakit a fényben sem fog látni...
Amikor Saul Williamst említettem pont a Coded Language jutott először eszembe, és bár elég régi zene, bulin soha nem hallottam...
a4s wrote:
Egyébként meg ha a stílusjegyeken soha senki nem változtatna, akkor te még kb. reneszánsz göncökben járnál, szóval ez a stílusjegyek sérthetetlensége gondolat nagy hülyeség, lássuk be.
Nem azt mondtam, hogy a stílusjegyek sérthetetlenek. A mai világban már ha van valami változás a zenében, és azt néhányan folytatják, akkor azt elnevezik valahogy, és pont ez miatt néhány stílus már olyan szűk határok közé lett beszorítva, hogy nem lehet abból kitörni.
a4s wrote:
Ha neked elég amit hallasz, tapasztalsz, azt tiszteletben tartom természetesen, de ne gondold, hogy ezzel más is tutira így van, és főleg azt ne, hogy nem is lehet másképpen. Mindig mindent lehet másképpen, erről szól a világ.
Nem azt mondom, hogy nekem elég amit hallok, csupán elfogadom. Mindig is nyitott voltam az újra, max az a véleményem, hogy nincs igazán jövője a dolognak. És ha megnéznéd azt a linket amit írtam is valamelyik hszben, akkor konkrétan is láthatnád, hogy nem zárkózok el a téma elől, csak nem ebben látom a jövő változását. Pláne nem úgy, hogy magyarul...
Szerintem nem érdemes jobban belemenni, mást gondolunk a dolgokról. Annyit tennék csak hozzá, hogy ha a zenék is ilyen hozzáálással készülnének, akkor szerintem már eléggé megfogyatkoztak volna a hallgatók.