phreek spitwell wrote:
-lefi- wrote:
phreek spitwell wrote:
-lefi- wrote:
na legaláb ez, h te nem vagy az... ez nagy megkönnyebbülés...
részemről a megkönnyebbülés, hogy én be tudok fogadni mást is.
viszont hogy te a kritikát nem, az is ziher.
nemtom erre hogyjutottál de sztem nem zárja ki azt h mást ne tudnék befogadni...
visszajelzést szívesen fogadok, és tudomásul veszem...
tőled kritikát nem
van külömbség

ezt mondd a magyartanárodnak, mr grammar
egyéb iránt te egy tökéletesen gyenge jellem vagy, már eszkjúzmi a személyeskedésért; csak éppen nem tudom szó nélkül hagyni, hogy amint egy gyenge jellemű akárki kap egy kritikát, rögtön fals érvekkel próbál rákontrázni, minthogy "te nem vagy bézer akkor milyen alapon beszélsz", vagy "nem táncolsz akkor milyen alapon beszélsz". amúgy pedig hidd már el, hogy nekünk van igazunk. egyszerűen nem csípjük ezt a részben infantilis, részben nőies mozgásformát, ami olyan messze van a tánctól, mint tenmagad a nyelvtankönyvektől.
jo h pár postbol teljes jellemképzést csinálsz... te a tökéletes jellem...
sztem ugy van h ha valmiről nem tucc eleget meg csak látod és nem kukkatnassz a dologmögé, akkor arrol ne formálj ilyen véleményt... vagynem? főleg ne kritikát... mer ugye a kritikus eleget tud a kritizált dologrol... te nem
én is letudom oltani a politikát, meg a mindent otthonrol karosszékből sörrel a kézbe épp bologatva... és nekem lesz igazam! és majd olyat növök a saját szemembe... és tuti meg is váltom a világot... de nemcsinálok közbe mást mint a sör a fejemhez emelem... én vagyok a fasza és megmondom, ugye?
szoval azér valamennyire jártasnak kéne lenni a dologba ahhoz h ócsárold...
és az érv h idiótán néz ki? ezt inkább fogalmazdmeg ugy h neked nemteccik... és a "hiddmárel h nekünkvan igazunk" se egy tulnyomos érv... ízlések - pofonok...
na ez az én véleményem...
de arra azér gyere rá a kifejlett jellemeddel h itt senkinek se lehet "igaza"... mer sajna nincsen egyetemesen elfogadott és leirt partyszabályzat... mindenki szerint lehet valami... még ez a mák mer ha ti írnátok, koncertek lennének és nem partyk mer a bologatásnál megáll a tudomány

lehet h generációs probléma