i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:30, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1013 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Next

Ikszelsz?
Igen 32%  32%  [ 54 ]
Nem tudok 46%  46%  [ 79 ]
Szeretnék megtanulni 22%  22%  [ 37 ]
Total votes : 170
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:01, 25-11-2005 
pokemon

like i said.. DANCE HARD GO PRO !

sztem eleg gaz h ha vmit savazni kell 1bol progettek 1 40+os topicot..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:03, 25-11-2005 

futureform wrote:
egyebkent bizonyos ertelemben a raverkedes generacios problema, 20 felett egyre hulyebb erzes ha mindenki az emberen rohog :lol: mig 16 evesen tokmind1

Nagy igazság :D
Bár lehet, hogy 5-6 év múlva, amikor mondjuk orosz néptánccal kevert electric boogie lesz a menő a partikon, akkor oltogatja majd a jónépet, hogy 'bezzeg a régi szép ikszelős időkben' :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 25-11-2005 
son of nitrous

Quote:

csak akkor nemértem minek kotnyeleskedsz egy dnb forumon épp a tánc topikba ahol a falábuaknak keresnivaloja nem lenne... 8) vagy max tanuláscéljábol :P

hmmm ez igen...!kotnyeleskedsz... gratulálok ...meg mindenki ott írja le a véleményét, ahol akarja...! Ha nem tartom magamat "bézesnek", akkor nem is írhatok? Szeretem nagyon ezt a zenét, de nem vagyok "bézes" attól még..., mert más stílusokat is szeretek...! Szval szerintem nem kell itt irányítgatni senkit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 25-11-2005 
son of nitrous

_Ivanhoe_ wrote:
scm wrote:
ja az xelgetés egy tánc? :shock:

nyilván úgy gondolják. sőt amiko csoportosan garázdálkodnak akkor meg azt hiszik, h az a társastánc.

:D :D :D akkor vajon a standard, vagy a latin táncokhoz tartozik...???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 25-11-2005 
droid

s0larian wrote:
:majom: :lo4: ezeket ferrelokni ojanjo, voltmar alkalom mokkaban hogy jaccottam egyel, felreloktem, megtorpant egy 5masodpercre neztem tovabb erre ujra nekikezdett es kenytelenvoltam fejbedobni az epp kezembe kerulo cigisdobozzal visszakezbol akkor megtorpant ujabb 5masodpercre es butan nezett korbe es nekikezdett ismet, akkormar nemakadt a kezembe semmi :( , mocskosul mozgott a fapallo miattuk es nemlehetett szolidan bologatni

Te jó ég! Most igy olvasgatom a topicokat és ebben ennél igy megálltam. Miért kell ez az ellenségeskedés? ja és szerintem aki csak bologat annak nem kéne bemenni a tánctérre. Legtöbben igy is tesznek és kivülmaradnak és igy nincsen idegeskedés és taposás. Szerintem ez igy van rendjén..... nem pedig ugy hogy fikázás közepedte meg ez. "Zenéthallgatni otthon is lehet" ha zavarnak az ugrálo és ixelgető emberek. Köszönöm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 25-11-2005 
Torespont Radio

Babooo wrote:
s0larian wrote:
:majom: :lo4: ezeket ferrelokni ojanjo, voltmar alkalom mokkaban hogy jaccottam egyel, felreloktem, megtorpant egy 5masodpercre neztem tovabb erre ujra nekikezdett es kenytelenvoltam fejbedobni az epp kezembe kerulo cigisdobozzal visszakezbol akkor megtorpant ujabb 5masodpercre es butan nezett korbe es nekikezdett ismet, akkormar nemakadt a kezembe semmi :( , mocskosul mozgott a fapallo miattuk es nemlehetett szolidan bologatni

Te jó ég! Most igy olvasgatom a topicokat és ebben ennél igy megálltam. Miért kell ez az ellenségeskedés? ja és szerintem aki csak bologat annak nem kéne bemenni a tánctérre. Legtöbben igy is tesznek és kivülmaradnak és igy nincsen idegeskedés és taposás. Szerintem ez igy van rendjén..... nem pedig ugy hogy fikázás közepedte meg ez. "Zenéthallgatni otthon is lehet" ha zavarnak az ugrálo és ixelgető emberek. Köszönöm

ugralni es kalimpalni meg lehet a parkban, vagy akar a tornateremben is

mellesleg lehetseges, h a tancteren jobb a hang, ezert mereszkednek be a "bologatok", akik nem csak bologatnak, hanem "kulturaltan" elvezik a zenet. lehet nem ormotlanul tancolni is. a tancter mindenkie :D

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 25-11-2005 
chin0 wrote:
a tancter mindenkie :D

És .
SŐT! :felkiáltójel:

Post subject:
PostPosted: 15:58, 25-11-2005 
partiarc

mindenki elvezze a zenet ugy ahogy neki jolesik, aki X-el az felolem nyugodtan csinalja, csak azt kernem, hogy figyeljunk oda a masik emberre, aki ugyanugy szorakozni jon le, es nem anyazni szeretne, hogy fellokik, megrugdossak, kiegetik cigivel, leontik sorrel... etc.
es azert mert csak bologat valaki, nem kell meg kinezni a tancterrol, meg nem kell felrugni.
en altalaban szepen megkerem a delikvenst, hogy legyen szives, ne rugdosson, de az esetek tobbsegeben meg o van megsertodve, en vagyok a geci, hogy nem hagyom ot szorakozni. masodjara mar altalaban fellokom vagy ilyesmi. azt nemertem, hogy mert nem lehet ugy kurvajol ereznie valakinek magat, hogy kozben nem paraszt masokkal...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 25-11-2005 
black hoe rec.

Ki emlékszik a karatekölyökre? Neki is megtanítja az ojabunja az x-et, vagyis egy kis mozdulatát, hogy az antagonistot hogyan rúghatja le a gecibe. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 25-11-2005 
souljah

titpikus magyar mentalitás. mindíg a másikat nézzük mit csinál magunkal meg nem foglalkozunk. pff

ez a topic tanulsága, legalábbis én ezt vontam le :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 25-11-2005 
Migu wrote:
Ki emlékszik a karatekölyökre? Neki is megtanítja az ojabunja az x-et, vagyis egy kis mozdulatát, hogy az antagonistot hogyan rúghatja le a gecibe. :D

Aszondod miis gyakoroljuk ezt?! :D
Hátha nem bírnak magukkal a fiatalok?! :twisted:

Post subject:
PostPosted: 16:03, 25-11-2005 
black hoe rec.

Püsi wrote:
tipikus magyar mentalitás. mindIg a másikat nézzük mit csinál magunkkal meg nem foglalkozunk. pff

Egy kicsit most Téged néztelek :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 25-11-2005 
Mindenki nyelvtankodik. :roll:
Poor Dr.Nyelvtan, semmi melója nem marad! :D

Post subject:
PostPosted: 16:07, 25-11-2005 
droid

Elnézést kérek nem fogalmaztam tul pontosan :D Ugyanis én is a kulturált táncra gondoltam nem a szétpörgött állatokra akik se nem látnak se nem hallanak.... :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 25-11-2005 
souljah

Migu wrote:
Püsi wrote:
tipikus magyar mentalitás. mindIg a másikat nézzük mit csinál magunkkal meg nem foglalkozunk. pff

Egy kicsit most Téged néztelek :P

:oops: :D megesik néha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 25-11-2005 
mindscape

én szívesen nézem a lányokat is de biztos van olyan is, aki inkább magával foglalkozik :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 25-11-2005 
souljah

Nem lehetne megegyezne abban amit már itt soxor leírtak? Mindenki élvezze úgy a zenét, ahogy neki jólesik ,csak közben figyeljen oda arra, h ne tegyen kárt a körülötte lévőkben!Aztán röhögjön meg szörnyülködjön mindenki azon akin jól esik. Én pl. minden buliban szoktam kicsit támasztani a falat és röhögni 1-2 idiótán. Hiányozna ha nem lennének :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 25-11-2005 
droid

agree.mostmár télleg jó lenne abbafejezni ezt a topikot.
én a részemről még hozzátennék két dolgot aztán konyec.

1.)most sem tudok dönteni. milyen álláspontra helyezkedjek.
hol elküldeném a redvásba mindegyik nyomottat, h hogy lehetnek ilyen kibaszott gyépés retardált gyíkok, hol meg elfog az együttérzés piszlávjuniti, h mindenki élvezze a zenét és táncikáljon ahogy jólesik neki.
2.)
hozzáteendő az is, (nem én vagyok az első aki irja), h felejtsétek már el ezt a nem xelés=bólogatás=nemtáncolás.
lehet táncolni bologatva (kar jobbra, csipő balra, és vissza, esetleg közben odép steppelsz.ennyi. próbáljátok ki. még egy lány is kiköthet az oldaladon, akivel ahelyett h szinkronban ledolgoztok nyolcvanezer kalóriát, még jól is érezheted magad.
O persze tudom, de te igy érzed jól magad.. hát váljék javadra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 25-11-2005 
souljah

tanulj meg ikszelni flec. téma lezárva :lol:
zorba rokk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:59, 25-11-2005 
szupercella

Jézusom, Celf, nem tudsz megfelelő álláspontra helyezkedni a témában????? Pedig az nagyon fontos.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1013 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]