i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:48, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 127 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:55, 27-11-2005 
original nuttah

:smashlol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 27-11-2005 
souljah

Miért gondoljátok, hogy ebbe a topicba csak az ír, aki isteníti a bulit?!
Valaki megírta a véleményét a dologról, amit meg kell hagyni támogatok bizonyos téren.
Circus Maximus repertoárjában valóban úgymond a "technoid" hangzás nagyágyúi vettek részt, de sajnos az EZ-Rollers sem azt játssza már mint rég.
Hefro megértem az álláspontodat, de valóban nem ebben a stílusban kéne legközelebb kifejezni magad.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 27-11-2005 
ujonc

Nem voltam EZ Rollersen még, sajnos. Areocafe-s buliról hallottam viszont hogy jó volt....És most is ki kell hagynom....Karácsonykor pedig tuti tudnék menni, de Kashmirba nem akarom látni....És egyébként nem csak a szervezőkön múlik a dolog. Lehet örülnöm kéne hogy ilyen olcsó, de nem örülök mert emiatt lesz egy parti igénytelen....És azért egyre több az ilyen "piac áru" party, mert az ilyen embereken múlik az egész, akiket nem érdekel semmi, csak az hogy minnél jobban szétlegyenek, az zene már nem is számít(ugye?), csak olcsó legyen....Hát grat!!!! Én olyan partikat szeretnék látni, ahonnan mindenki mosolyogva megy haza, és ezt meg kell szervezni, nem csak odadobni mint egy rongyot, hogy ezt kapd el! Nekem már kivan a faszom evvel.... és a hülye meggondolatlan hozzászólásaitokkal még jobban rontjátok a helyzetet...Hát kösz szépen....Igazán erre vágytam.

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 27-11-2005 
ujonc

Igazad van, tényleg ez a stílus nem megfelelő, de ha egyszer nem fogják fel mi lényeg, inkább apró elírásokba, meg hasonlókba kötnek bele, akkor mit csináljak? Engem ez elkeserít....

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 27-11-2005 
metalhead

hát nemtom... ha nekem A kedvencem jönne, akkor -ha undorodva is-
de lemerészkednék kashmirba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 27-11-2005 
ujonc

Valakinek meg kell mondania mi a szitu, mert nagyon rossz irányba haladnak a dolgok!!! Sajnos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 27-11-2005 
braindeath

hefro wrote:
Valakinek meg kell mondania mi a szitu, mert nagyon rossz irányba haladnak a dolgok!!! Sajnos.

te vagy a messias

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 27-11-2005 
ujonc

Hát miattok nem megyek le, mert abból nem fog semmi jó kisülni, és ismerem magam, hogy eldurranna az agyam, itt meg főleg....Sorry de a ti védelmetekbe, mert ha nem hagy vki táncolni... Mert ugyebár, szerintem nem lesz vmi nagy hely... egy EZ Rollersen meg végig akarom táncolni... Abból nagyon gáz dolgok születnek. Én helyet akarok!!! ezért nem mentem Pendulumra sem!!! Pedig az még jobb hely. Nem szeretem a konzerv feelinget, de lehet ez nektek teszik....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 27-11-2005 
original nuttah

v1k-nek van igaza ha igazán szereted akkor lemész.

Én eddig mindegyik BSE buliban lenn voltam(mert nekem ők a kedvenceim),és bizony nem mindegyik volt a legkirályabb körülmények között....volt ahol hőgutát kaptam,volt ahol megfulladtam a porban,volt ahol letaposott a tömeg.A Blade-s buli volt talán a legjobb,ott meg a ruhatáral volt para.....mindezek ellenére úgyérzem megérte,mert igazán szeretem őket.

Az meg hogy nincsenek minőségi bulik,ez hülyeség,csak hozzállás kérdése az egész.
nyilván ha kevesebb szervező csapat lenne,és kevesebb party,akkor az sokat segitene,persze lehet hogy nem,én nem értek hozzá

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 27-11-2005 
metalhead

szerintem tuti lesz hely, a terem végén csak elszórva ikszelgetnek :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:25, 27-11-2005 
East Radiance

hefro wrote:
Hát miattok nem megyek le, mert abból nem fog semmi jó kisülni, és ismerem magam, hogy eldurranna az agyam, itt meg főleg...

de teged nem lehet konnyen felidegesiteni... : DD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 27-11-2005 
original nuttah

hefro wrote:
Hát miattok nem megyek le, mert abból nem fog semmi jó kisülni, és ismerem magam, hogy eldurranna az agyam, itt meg főleg....Sorry de a ti védelmetekbe, mert ha nem hagy vki táncolni... Mert ugyebár, szerintem nem lesz vmi nagy hely... egy EZ Rollersen meg végig akarom táncolni... Abból nagyon gáz dolgok születnek. Én helyet akarok!!! ezért nem mentem Pendulumra sem!!! Pedig az még jobb hely. Nem szeretem a konzerv feelinget, de lehet ez nektek teszik....

jöttél volna debrecenbe pendulumra,ott volt hely bőven,és minden fellépő a legjobb formáját hozta,szerintem.

helyet akarsz,meg végig tombolni a bulit...még a legkisebb lukban is meglehet találni a megfelelő helyet.

persze isten mencs hogy rábeszéljelek,hogy gyere el

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 27-11-2005 
souljah

nrmn wrote:
hefro wrote:
Hát miattok nem megyek le, mert abból nem fog semmi jó kisülni, és ismerem magam, hogy eldurranna az agyam, itt meg főleg...

de teged nem lehet konnyen felidegesiteni... : DD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:37, 27-11-2005 
paprikaman

szerintem terjetek vissza mostmar a topic temajahoz es ne hefron porogjetek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 27-11-2005 
ujonc

Nem azt mondtam, hogy nincsenek minőségi buli, csak pl. Toscából látszik ha megnézted, oda nagyon sokan mentek, mert minőségien meg volt szervezve, és olyan szinten teltház lett, mert a Budavári Palotába volt, tehát ez pl. alátámasztja az igazamat, hogy ha jó helyre van leszervezve egy buli, akkor igény van rá....És normálisabb emberek is mentek oda...És mivel EZ Rollers sem egy ismeretlen előadó, ezért szerintem ők is megérdemelnének egy normálisabb helyszínt, akárcsak Freestylers....Mert igaz nem Budavári Palota, de ezerszer színvonalasabb, mint egy Kashmir, talán tört ütemeknek a legjobb hely.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:55, 27-11-2005 
pokemon

nyugi srácok buli lesz, menjetek és vigadjatok!

/a budavári palota telleg "exkluziv" hely (persze en nem voltam ott :lol: ), h. egy koszos gyárépületben (deluxebeats helyszin) mi az igényes azt végképp nem értem/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 27-11-2005 
son of nitrous

" Én helyet akarok!!! ezért nem mentem Pendulumra sem!!! "

AZ ujjabb X-elgető :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 27-11-2005 
son of nitrous

AMugy meg szerintem nem olcso. mint ahogy mindneki irta .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 27-11-2005 
ujonc

nem nevezhetném x-elgetésnek....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 27-11-2005 
original nuttah

hefro wrote:
nem nevezhetném x-elgetésnek....

https://forum.old.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=3423
tessék művelődni 8) :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 127 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]