Az nem a Full Cycle megamix volt, hanem )EIB( - Planet Dust
és még hasonló feledésbe merült slágerek, de Roni Size összesen kb 4-5 komolyabb zenét ereszett el egész este
mindamellett hangulatos volt a mixe, ezeket a gagyi clownstep zenéket nem is nagyon lehet mixelni, ha két bugyuta dallam találkozik, akkor már fejfájdulás esete forog kockán. Roni Size megnyerő Dj, technikás, és ötletesen variálja dolgokat a szettjében. Doc Scott szettje pedig hullámzó volt nekem kicsit, a kezdeti Pendulum - Vault VIP erőlködés után, egyre inkább leeresztette a gyeplőt, sőt volt vokálos blokk is, amiben Marcus Intalex & Jenna G - Midnight pl erre emlékszem, de a többi is nagy sláger, ja LK, Stamina kedvéért - talán... Az mc-k is jók voltak, főleg Dynamite, meg amikor mindhárman egyszerre. Élvezhető buli volt, nem volt tömegnyomor sem, a hang néha elég jól szólt, néha kevésbé, pedig elegen foglalkoztak vele az este folyamán. egyedül a szembe jobb - bal két pontos hangrendszerrel nem tudok megbarátkozni, jobb azért a 4 pontos sztem, főleg egy ekkora helyen, mint az events hall. Amúgy meg Martin Sound volt, ami azért tudna jobbat is. Inkább hangra költöttem volna a szervezők helyében, mint a fényre. És a vörös helyett legközelebb zöldet plz!!
Összesítve nem bántam meg, hogy elmentem.