jajj, de szeretem mikor valami érdemes is történik a fórumon
szerintem: szervezés 2 nap, csapat kell hozzá. Viktor, az eddigi téli bulik azért voltak bukók mert a pormóció nulla volt - ha nem tudnak róla nem is fognak eljönni. A szórólapozás hatékonysága 1% talán. A haveromnak adok, ő meg ad a haverjának, igy annak lesz flyerre, aki amúgy is tudott volna róla. A plakizás bevált psy and bass-en, ez bizonyíték nem ígéret. lol
csapat kell. nem egy két hirtelen fellelkesült ember. csapat, ahol mindenkinek megvan a maga is dolga, igy minimális energiabefektetés kell csak.
soulfage, vagy valami kellene már nagyon, méghozzá azért, mert akárhányszor elmélkedünk azon hogy fel kellene lendíteni a szolnoki éjszakát - hány ÉVE is már??? - mindig elkezdődik valami, és amikor már éppen kezdene történni valami, pufff, abbamarad. Gondolok arra, hogy a sziesztában is volt majd' teltház, megálló is akkor ért véget mikor már kezdett volna beindulni, és a soulfage-gel is ez a helyzet.
lemezt meg nem csak azért vesztek hogy buliban játszátok őket, nemdebár? fanatikok vagytok szerintem:D Nálunk Árpi meg Toti megunták hogy nincs pénzük lemezre, használnak cd-t, ennyi, kész, az a lényeg hogy mi szól - és azóta 2-3 hetente vannak kisebb bulik, de 50 embernél kevesebb soha nem volt, és ez nem egy megyeszékhely nagyságú város.
szerintem könnyű kifogásokat keresni hogy ezé' meg azé' nem, de lehet hogy egyszerűbb lenne csinálni - és esetleg így pár év után felmutatni valamit, mert szerintem még majdnem ott járunk, mint mikor elkezdtük.
nekem ez a véleményem, lehet érte kövezni, meg mondani hogy nem csinálok szart se, de attól ez még igy marad. szerintem.