hefro wrote:
Rezára/Soundhunterre igazán lehetett táncolni, tombolni, a többire annyira nem. De ahogy néztem az embereket sokkal jobban élvezték azokat a zenéket, amiket ők játszottak, mintha kicserélődött volna a közönség. Azt lehet élvezni, ami előtte ment már kevésbé, nem is láttam szinte egy emberen se hogy igazán tudja mi az hogy élvezni a zenét. Hát szerintem szomorú....

De ennek szerintem főleg a zene az oka. Meg az olyan emberek akik azt hiszik hogy az a partyzene. És ezzel nem akarok senkit se megbántani, csak szeretném látni az embereken/dj-ken hogy igazán élvezik a zenét...
Ja és rakhattatok volna pár lassúbb zenét is, mert egy kcsit hirtelen felpörgettek azzal a zenével és végig az ment, mondjuk kurva jó zenék voltak...Csak kicsit hirtelen jött...És egész este ilyenekre vártam, és nehéz otthagyni a táncteret ilyenkor, ha elfogy az üditő.

Nemszeretek hozzászólogatni a dolgokhoz de most mégsem tudom megállni...
Ha mindenki ugyanazt a zenét játszaná semmi pláne nem lenne benne hallgathatnád ugyanazt egész éjjel...
mondjuk lehet fel se tünne. Van aki azt a fajtát szereti valaki meg nem. Vannak mélyebb
vagy funkosabb zenék és vannak igazi "partyzenék".
Vannak akik az egyszerűb ugrálós dallamokat szeretik amire jól lehet pattogni és vannak akik régebb óta szeretik a dnbt és ők
ugyanúgy szeretnek másra is táncolni. A dnd évről évre változik,
neked a mostani népszerűbb zenék jobban bejönnek...
Ha aztmondod hogy a többség azt a zenét szereti amit te akkor valaki a másik rétegnek játszik.
Nemolyan rég még azon előadók zenéjére ment a nagyobb tombolás akiket pl most lefikáznál mert nem party zenét készítenek pedig ez relatív...
be akármizve az egyszerűbb ugri dallam jobb hat az agyra... de ha ez ezen múlik akkor már rossz... Meg szerintem Matt-u és mások is tudják milyen az
amikor a közönség örül a zenének... csak valamikor ugyanaz bejön a népeknek valamikor nem, nem tudom ez minek a függvénye.
Az hogy szeretnéd látni az embereken/dj-ken hogy igazán élvezik
a zenét, az meg olyan dolog hogy szerintem nincs olyan dj aki nem élvezné
a zenét mivel akkor nem csinálná azt amit, csak valakin látszik és lehet hogy máson meg nem. Valaki szeret szerepelni mint pl Teebee más meg nem...
De nem hinném hogy ezen múlik egy buli sikere vagy hogy tudsz rá táncolni vagy sem.
A lassúbb zenéről meg annyit hogy ha olyanakot játszik valaki egy olyan kaliberü bulin mint pl a weekendbass akkor hip hop kiürül a tánctér.
"És ezzel nem akarok senkivel se kötöszködni, vagy bármiféle konfliktusba kerülni, csak egyszerűen ez a véleményem."