mentalien wrote:
ellopjak peldaul
volt egy csunya sztorim ezzel kapcsolatban osszel...
amerikabol rendeltem 5 lemezt. nem jott meg 3 hetig, egyszercsak kapok egy ertesitot a postarol, hogy bent van a VAM-kozpontukban az orczy teren, es mivel nem fizettem amerikai-adot, ezert 5 ezer forintert atvehetem. kurva merges voltam, de nagyon vartam mar a csomagot igy elmentem erte. sorbanallas, egyikablak, masikablak, fizetes, ujra egyik ablak, vissza masik ablak, 1 ora eltelt, aztan vegre a kiado ablakhoz kerultem. epp sorrakerulok, mellettem egy faszi epp szedi szet a csomagjat, amit amerikabol kapott az anyjatol, es ott mondogatja, hogy "hianyzik a fem szazdollaros, hianyzik a fem szazdollaros, itt kell lennie...". megkapom a csomagom, persze fel van bontva mindegyik. mondom megnezem mar en is. ugye csatoltak a megrendelopapirt es rajta van, hogy 5 lemezt rendeltem. osszeszamolom a lemezeket, 4. mi a fasz? mondom a szazdollarost kereso fickonak, hogy na kerjuk ki a panaszkonyvet akkor, mi mast tehetunk. mar lassan 2 oraja voltam ott. mondom asszonyom, eltunt az urnak egy fem szazdollarosa, nekem meg egy lemezem a csomagombol, legyen szives kihozni a panaszkonyvet. elmegy a no, eltelik 1-2 perc, megjelenik a lemezzel es a penzzel.

mondom gratulalok, megszopta, igy is kerem a panaszkonyvet... most mar kiabaltam. kihozta, beirtam. mondom kerem az igazolvanyanak a szamat es menjunk a csoportvezetohoz. bementunk, elmondtam mi volt, jegyzokonyvet vett fel, majd mikor kiment a 'lopos' kollega, megjegyezte, hogy "elnezest uram, de gyakorta elofordul az ilyesmi, viszont onok az elsok, akik eszreveszik." mondom mi??!! mas meg hazamegy szepen felig kirabolva? na ilyen a magyar posta. nehogy privatizaljuk, mert meg talan jobb lesz.
htfr-rol meg zoom szokott rendelni, o biztos tud segiteni