|
gondolom nem tudod milyen erzes ugy jatszani, hogy mar mindenki elkuldene az anyadba a pulttol, mikozben fel 1-kor jott palotai telefonja, hogy dupla durrdefektet kapott szekszard mellett es siet pecsre (egy autoban sincs 2 potkerek). probalod kikapcsolni az infot, felretenni a gyomorigedet es onfeledten szorakoztatni... majd megoldodik. terero para, nem jelentkeznek, majd 2 ora mulva sms: meg mindig nem ert oda az automento. (egy megjegyzes... taxiba is szallhatott volna es elhozathatta volna magat pecsre cirka 10k-ert). szoval ezert volt fel3-ig "bemelegites", hullamoztatas, vagy nevezd aminek akarod. nem fogok zsolt elott dnb-t jatszani, megtisztelem annyival, hogy ugy adom at a terepet, ahogy szereti. miutan megkaptuk a semest, nem huztuk tovabb, lett dnb is. igaz, h egesz este 1 orara szamitottam, de mindig van nalam fel tonna extra rakomany. 1-2 oraval tobb breaket raktam, plusz fel4-tol fel7-ig dnb-t jatszottam, elottem meg kecske is azt tolt egy jo ideig... megcsinaltam a hazi feladatot, sot minden tolem telhetot elkovettem azert, hogy ne erdemeljem meg az anyazasokat.
sajnalom. sajnalom azt is, hogy nehanyotoknak egy arva buznyakot sem ert a kuzdelmunk. az biztos hogy a plusz penzt feltetesszuk es csinalunk belole egy bulit (bar egy buli koltsegvetese egyaltalan nem jon ki belole). nem verunk a seggere, ha ez megnyugtat. innen mar csak palotain mulik, hogy mivel karpotolja a nevere mar ketszer is potyara lejott embereket pecsett. akarmennyi is a belepo, az idojarassal nem tudok mit kezdeni es a fellepo tetteiert is csak reszben vallalhatok felelosseget. mellesleg zsolt fel6-ig vart a hoban-fagyban az ut szelen, utana tudott elindulni pest fele (gondolom azert, mert pecsre 7 utan ert volna le). shit happens, ahogy a magyar mondja es elhiheted, nekem faj a legjobban.. extrakinet ilyenkor az emberek elfelejtik, hogy 10 ev alatt hany bulit csinaltunk. csak arra koncentralnak, hogy a sokszazbol mar KETTORE nem jott el egy beigert fellepo (nem a mi hibankbol). kecske rondan osszeveszett pl. brent aquasky-jal, zsolt meg az idojaras aldozata lett.
ha kell egy bunbak a mocskosul atvagott es kocsogul lehuzott kozonsegnek, vallalom, de nem szivesen. en vegig ott voltam es menteni probaltam a menthetetlent. szerencsere egy hatalmas rakas ember jott oda, hogy kurva jo a buli es nem szamit, h palotai nincs itt.
bocs a hosszu taglalasert, most keltem fel 4-5 ora alvas utan.
|