ib.su wrote:
jah, hatalmas virus hangzasa van az unknown1-nek is, de mivel eleg sok opticalt ismerek, ezert meg mernem kockaztatni, h nem az, v legalabbis nem kiadott (oszt max felsulok ezzel). hangzas alapjan azert 2-3 evvel kesobbinek gondolnam, mint shape the futuret (amivel viszont lehet, h kicsit ellentmondok annak, h optical, mert akkoriban mar nem volt ra jellemzo ez a bassline)
shape...hez csak annyit tennek hozza, h a metalheadz boxseten kijott remix verziorol van szo. '97es es fel oldalra van nyomva (ertsd: ket szam a lemez egy oldalan), de amikor optical rakta a
complexben 2001ben, leszakadt a kibaszott teto :sokk: action break es virus bassline for life
ha itt senki nem tudja az unknown1est, akkor rolldabeats.com forumara kene postolni a tune id szekcioba - ha menne az a mocsok oldal (addig jobb hijan doa johet szoba)
a 2001-es buli nem az, amikor ryme tyme-mal jött? mert akkor az jó nagy csalódás volt, kb. ez a szám menthette meg. atlantis rmx rewindolva, amikor már otthon javában lemezről hallgattam. :/
sztem az 1-es nem virus, de ezt persze 'semmire' alapozom. :)
jó lenne megtalálni mi az, ezt vadászom inkább, de már kb. azóta, h felvettem...
annyit tudok pontosítani, h volt egy royal-os ink & ad buli ('99 dec.), aminek másnapján (!) játszottak a rádióban. nagyjából akkoriban rögzítettem ezt is. sztem előtte, de erre már nem mernék megesküdni.