pact wrote:
..."a diszkósokat a szakma nagyjai, dj Török, dj Newl, és dj Flash okítják..."
abszolut példaképek

haverom pont ezen a vizsgán volt...egyik nap nem volt kedvem suliba menni elmentem velük és hát...igazából nagyon nagy arcuk van ezeknek a flashéknek viszont török akkora állat,hogy hihetetlen
amúgy meg szerintem nincs evvel semmi gond: beszélnek a drum and bassről is meg az elektrónikus zene kialakulását elég érthetően magyarázzák el mi hogy,miért,mitől ilyesmi...meg jött egy csávesz brfk drogosztályától..aztán felvilágosítást tartott a fiatal dj palántáknak a drogokról mesélt egy olyat a pofám leszakadt..magyar határon nemrég egy csávót elkaptak vmi 30.000ekivel a vizsgálat idejéig letartóztatták utána elengedték mert 0% MDMA volt benne

nah az micsoda??és aztán elvileg forgalomba is került hisz visszaadták a csávónak..szóval egyétek csak a fincsi kis karikákat emberek
visszatérve erre a dj vizsgára..nem hiszitek el,de kb 2ember tudott zenélni azok közül akik ott voltak volt egy gyerek leoltották törökék a faszba,hogy minek jön ide ha nem is tud zenélni 2számot úgy rakott össze,hogy egyiket lehúzta és elindította a másikat...leoltották,hogy ahhoz nem kell nagy tudás,hogy benyomjon egy play gombot..és hogy ha nincs hozzá affinitása akkor minek fizeti be állandóan azt a 80-90rongyot..nah mindegy szóval akkora droidok hogy hihetetlen

amúgy most mondjátok hogy gáz meg minden én láttam és semmi gond nincs vele...meg azokkal sem akik tartják..over