Rövid summa:
Eklektric: finom volt, főleg az első instrumentális számuk (úgy a 4. v. 5. lehetett a műsorban), amiben ilyen húzós, oldskool-funkos jazzorgona téma jött elő időről időre. Meg még az ucsó house-os beütésű nóta volt zseni, bár az énekesnő hangja meg-megcsúszott benne.
Ge-Ology: Marha szimpi forma, világbajnok keverés közbeni bólogatás-technikával! Jó kis mixet tolt, és kimondottan szimpatikus volt, hogy európai trekkel kezdett (Roots Manuva Wittnessének dub verziójával, amire aztán ráfuttatta az eredetit)! Ügyesen vegyítette az újsulit az ósulival.
Greg Nice: Alapvetően szimpi, hogy meglett létére teljes erővel tolta, meglepett, hogy ilyen jó humán bítbox. Néha kicsit túlzásba vitte a hype-ot, de még paraszthajszállal a ló innenső oldalán maradt. A bronxi házibuli hasonlata találó volt részéről! Hiphop Junkies-ról meg kurvára nem gondoltam volna anno, amikor még a másolt kazin hallgattam, hogy valaha élőben is megüti a fülemet, óriási élmény volt.
Sadat X: Nagyon vártam, de sajnos tényleg zsenge volt. Bár valóban említette a gig elején, hogy eléggé "fucked up", és ez látszott/hallatszott is. Jócskán be volt rekedve, szinte látszott, hogy erőlködik, és a mikije is halkabb volt sajnos. Peter Agoston kontrái jóval tisztábbak voltak a dekkek mögül, mint Derek X reppjei. Kár érte, mert így pont a zseni orgánumából jutott nekünk kevéske. Attól függetlenül jó volt egy ilyen alap arcot élőben látni.
Köszi Suha'!
Képek itt
http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media5775_hu