i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:25, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 393 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:07, 23-01-2006 
ujonc

Egyébként te az a Nihilista vagy aki ismeri a Bernek Sanyit meg a Felhőéket,ugye?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 23-01-2006 
droid

nihilist wrote:
petschy wrote:
Stormy wrote:
v1k wrote:
te lányokkal ismerkedsz? :D
amúgy sztem ezek helyes kislányok

Igen, 1sorban, mivel velük 1szerűbb, mint a pasikkal :wink: szted én miért akartam megismerkedni velük? :lol:

ha lo nincs a kutya is jo? :D

szamár

kutya
klasszikust ideztem 8)

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 23-01-2006 
piper

Satellit wrote:
Áhh...felejtős...biztos várják, hogy beérkezzen még pár szavazat D Bridge-re meg Calibre-ra... :lol:

:lol:

azért nem kéne ennyire elfogultnak lenni ;)
kaptak sztem ők is elég sokat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 23-01-2006 
impulsecreator.hu

Satellit wrote:
nem tudja valaki,hogy mikor összesítik a szavazatokat az éves szavazásról?...kíváncsi vagyok hogy endi szí vagy tempör dí nyert :lol: :roll:

icr wrote:
A szavazást január 31-én zárjuk le

https://forum.old.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=3477

bocs az offert, oldalak ota ugyis csak az van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 23-01-2006 
ujonc

Köszi szépen az infót! Meglehetősen lusta voltam utánna járni,így inkább bedobtam a kérdést. Pedig biztos kiírtátok valahová.
Amúgy ja...Biztos hogy D Bridge és Calibre is kapott már sok szavazatot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 23-01-2006 
ujonc

Amúgy látom petschy sem képes túllépni a lányok okozta ,,sokkon,, :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 23-01-2006 
metalhead

nagyon jó buli lett volna ez, ha nincs meghirdetve teebee. 220 km-et leutaztunk, hogy végre valahára egyszer hallhassuk, leírhatatlanul csalódott voltam, mikor megtudtam a helyszínen, hogy elmarad. de köszönet soundhunternek, akinek sikerült ebből a rendkívül rossz pillanatomból kibillentenie, ha pont akkor nem játszik olyan jó zenét, akkor az a rossz kedv egész estére rányomta volna bélyegét. remek zenék voltak aztán reggelig, már szinte haza se akartam menni! :)

ha viszont teebee tényleg nem nyomós okból kifolyólag mondta le az estét, akkor én a továbbiakban nem vagyok rá kiváncsi. ilyen "sztárok" engem nem érdekelnek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 23-01-2006 
souljah

Vmilyen szinten igazat adnék az előttem szóló mindkét csoportnak az mc-vel kapcsolatban.
mindem tiszteletem mc rise fm-nek h önszorgalomból részt vett a megmozduláson, de ne popslágereket kornyikáljon, azt mindenki tud..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 23-01-2006 
metalhead

máty_ wrote:
Vmilyen szinten igazat adnék az előttem szóló mindkét csoportnak az mc-vel kapcsolatban.
mindem tiszteletem mc rise fm-nek h önszorgalomból részt vett a megmozduláson, de ne popslágereket kornyikáljon, azt mindenki tud..

igen? dnb alapokra? :evil: szerintem meg jól mc-zett, fel is kaptam a fejem rá. a jó mc mindent megragad, ami a szórakoztatással összefüghet, ha nem vettétek volna észre, az az oláh ibolya-foszlány is csak ezt a célt szolgálta, és még passzolt is drum'n'bass-re... legyen már humorérzéketek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:47, 23-01-2006 
partiarc

Bassbin wrote:
Marci Bacsi wrote:
erazer wrote:
... Kb fél kettőkor utban a keleti felé azon gondolkoztunk, hogy hová lesz ez az egész partyszervezés magyarországon?
:

Nagyon rosszul látod a dolgot, egyik sem a szervezőkön múlott, Sunchasenek pl. nem adták oda a vízumát--> Ujrjnát az EU-ba.

Ha még vártatok volna fél órát, biztos más lnne a véleményed, ugyanis 2 után indult be igazán a party. Rise FM simán helyre rakta az egészet. 600 fT-ért ez nagyon is jó buli volt!

Igen ugye, Marci Bácsinak igaza van, a szervezés tip-top volt, TeeBee megérkezése saját hülyeségén múlott, ha jól emlékszem a röpjegye is ki volt fizetve, ő azonban...

ki volt fizetve a repjegye? milyen meglepő...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 23-01-2006 
souljah

Lizard wrote:
máty_ wrote:

igen? dnb alapokra? :evil: szerintem meg jól mc-zett, fel is kaptam a fejem rá. a jó mc mindent megragad, ami a szórakoztatással összefüghet, ha nem vettétek volna észre, az az oláh ibolya-foszlány is csak ezt a célt szolgálta, és még passzolt is drum'n'bass-re... legyen már humorérzéketek!

igen, dnb alapokra :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 23-01-2006 
Smoke|Break

Nos a magyarország c. nota éneklésének története van. Amit ha valaki nem ismer, akkor kb hülyének nézheti Rise-t. Nyáron a SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) utolsó napján volt egy smokebreak buli, amit a főszervező tudta nélkül, a technikus fiú (aki egyébként elmehetett volna szekusnak is akkora állat volt) be akart offolni. Ilyen indokokkal, h hajnal 5re jönnek a sátrat bontatni bla bla. Mire sikerült előkeriteni az egyik főszervezőt, az a majom addigra már lekötötte a cuccot a nagy keverőről. Na mindegy ennyit a részletekről. A lényeg, h Rise akkor kezdte el énekelni a magyarországot, amikor a fickó bejelentette 3 előtt 10 perccel, h 3kor vége a bulinak, és végszóként ez hangzott el: Hát igen, ez Magyarország.
Tehát innen ered ez.
Egyébként meg aki a felkészültségét fikázza azzal nem értek egyet. Nem véletlenül mc-zik a balkan fanatikban és nem véletlenül mc-zett együtt a transglobal underground leutóbbi a38as koncertjén.
Mondjuk tény, hogyha sokat iszik akkor nem tudja mikor kell csendben maradni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:17, 23-01-2006 
partiarc

Lizard wrote:
máty_ wrote:

Elmondom nektek, hogy itt nem Oláh Ibolyára volt kihegyezve a dolog, hanem Magyarországa...
Nekem full irónikus volt, hogy mivel nem volt teebee így egy magyar buli lett belőle.. és csak poénnak szánta és aki ezen ilyen szinten kiakad azzal nem tudom mi lehet...
Akkor hol voltatok amikor olyat nyomott emberünk, hogy csak álltunk ott mint bal f**z a jobbszélen :lol: és csak kapkodtuk a levegőt... :shock:

bocsánat nem szoktam csúnyán beszélni, csak ez most annyira ideillett :oops: :P

vigyázzállásba merevedik a Csillagok Háborúja kezdő taktusaira.
békatalpakkal futja végig a maratoni távot.
külszíni cinkfejtésbe kezd a veteményeskertben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 23-01-2006 
tactile

ha jol emlexem ehhez az Mchez mar nekem is volt szerencsem :hah:

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:07, 23-01-2006 
original nuttah

egyszer voltunk kecskeméten partyba, ahol ő nyomta és igy jovolt meg minden, aztán amikor visszahalgattuk a felvételt kiderült hogy mindig ugyan azt mondta csak másképp :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 23-01-2006 
souljah

matulageci wrote:
Hat eleg amator lehetsz, en januar masodikan estig henteregtem a kislannyal a szulei pecojan...

lattuk :( bekapcsolva hagyta a webkamerat :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 23-01-2006 
ujonc

""ilyenkor büszke vagy magadra,hogy megadtad?inkább örülnél,hogy meg lett tartva a buli!Hungarian massiiv Cool ""

Rendben van selector,igazad van,valóban nagyon örülök hogy meg lett tartva a buli hisz egy felejthetetlen élmény volt számomra :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 23-01-2006 
autorun.hu

Nekem jó rég óta kb. 4-5 éve jó cimborám még a középiskolás évekből a Bandi alias Rise FM, és nem véletlenül jutott el idáig. Azért a Balkan Fanatikos srácok sem a két szép szeméért vették be a csapatba, valamint elmondanám hogy velem egyetemben 12 évet húzott ő is itt Kecskeméten ének-zenei suliban, szóval az alapok megvannak :) Az más kérdés, hogy ki hogy veszi a lapot amikor egy-egy populárisabb dalszöveg elhangzik, de ennyi erőből a sok-sok bootleget is kilehetne fikázni. Nem akartam belemenni a dolgok sűrejébe, de úgy érzem, hogy Rise FM csak tiszteletet érdemel és nem támadó jellegű kritikát.

Profile  

Post subject: re
PostPosted: 18:14, 23-01-2006 
ujonc

sziasztok ! kedves skully vagy skull sajnálom hogy tönkretettem az estédet nem ez volt a célom a magyarország dolgot tudom nagyon a szivedre vetted de megértem elvégre magyar vagy :roll: de az az igasság hogy nehéz eldönteni hogy bejön e vagy nem jön e be az embereknek a dolog mikor a közönség fele feltartott kézzel ugrál mikor meghalja ezt a dalt sajnálom hogy nem vettem észre a fejet amit vágtál mikor tönkrement az estéd biztos abbahagytam volna. ennyi. nagyon köszönöm azoknak akik megvéttek ebben a témában .de tudod mit skull megigérem megpróbálom ezt az éneklős dolgot csökkenteni és minden erőmel azon leszek hogy a zúzósh szöveg ledarálja a fejed. 8) :!: a kritikát elfogadom

Profile  

Post subject: Re: re
PostPosted: 19:11, 23-01-2006 
ujonc

rise fm wrote:
sziasztok ! kedves skully vagy skull sajnálom hogy tönkretettem az estédet nem ez volt a célom a magyarország dolgot tudom nagyon a szivedre vetted de megértem elvégre magyar vagy :roll: de az az igasság hogy nehéz eldönteni hogy bejön e vagy nem jön e be az embereknek a dolog mikor a közönség fele feltartott kézzel ugrál mikor meghalja ezt a dalt sajnálom hogy nem vettem észre a fejet amit vágtál mikor tönkrement az estéd biztos abbahagytam volna. ennyi. nagyon köszönöm azoknak akik megvéttek ebben a témában .de tudod mit skull megigérem megpróbálom ezt az éneklős dolgot csökkenteni és minden erőmel azon leszek hogy a zúzósh szöveg ledarálja a fejed. 8) :!: a kritikát elfogadom

tökéletes reakció! :taps:
:hippi: Világ Béke

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 393 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]