|
Hát ilyen szar zenéket én még nem basztam, ami a drumandbass stagen volt. Hányingerem volt tőle. Kár volt lemenni, és kidobni 3000Ft-ot. Köszi szépen Kashmir. A múltkori Kulti ehhez képest (akár Jade&Matt-U) leányálom volt. Valahányszor átmentem a termen keresztül, mindig az jutott eszembe: Gyerünk gyerekek Támadás! Öljétek Meg Egymást!
Hát ebbe a zenébe már végképp nem tudom mi a jó. Még közel sem tudom megérteni hogy mi tetszhet az embereknek ebbe. De ahogy láttam senki nem táncolt rá(Mindenki állt és nézett mint Rozi a moziba), ebbe mi a parti mert hogy köze nem volt hozzá azis biztos. Kashmirba csak ilyen zenék vannak és a dj-ék nem hoznak magukkal, vagy mi? Ezért kár volt felújítani a helyet, ha zene ugyanolyan szar mint régen. Többet, ha egy milkót fizetnek még akkor se fogok lemenni az tuti. A breakbeat stage nekem tetszett(kb. 90-95%-ban csak ott táncoltam), de én főleg dnb-t hallgatok és arra is szerettem volna táncolni(kb. 15-20 percenként átnézegettünk a dnb terembe, de egyszer sem volt semmi érdemleges), de erre nem lehet, még nagy megerőltetéssel se. Még a Hyperspace zenéket is több ideig elviselem mint ezt a szart, pedig aki ismer az tudja hogy ahhoz is igencsak meg kell erőltetnem magamat hogy elviseljem vmennyire. És nem is bírtuk tovább...Hajnali 2-kor le is léptünk, ilyen még soha nem fordult elő velünk, hát Kashmir összehozta, ehhez csak Gratulálni tudok! Még valami a a flyer szerkesztőihez és a szervezőkhöz: Ha ilyen bulit szerveztek, légyszíves írjátok rá a flyerrre, hogy igénytelen technoid(bár még ennek sem nevezném, számomra felfoghatatlan mi ez) zene fog menni! - Mert akkor tuti nem megyek le és nem fogok ilyeneket írkálni a fórumba, és elégedetlenkedni, hogy kibasztam egy csomó pénzt fölöslegesen. Köszi a megértést. És nem érdekelnek a fikázások, én fizettem ki a bulira a pénzt...Van jogom ehhez, szerintem.
Last edited by hefro on 12:41, 04-02-2006, edited 1 time in total.
|