plastik wrote:
qrito wrote:
PME wrote:
Lem - Kiberiáda
orosz stílusú groteszk scifi robotvilágban, filózós kérdéseket boncolgatva
annyira kattant, h kihagyhatatlan
pedig lem saját bevallása szerint nemnagyon irt robotokról.. de lehet rosszul emléxem..
én most Heller: A 22-es csapdája... becsinálok, olyan jo eddig (70-ik oldal). bár ngem nagyon tudnak fárasztani az értelmetlen abszurd dolgok, ettől ezen akkorákat röhögök meg mosolygok, h ilyeneket rég nem tettem.
érdekes, én kb. az első 70 oldal után voltam úgy, hogy lerakom mert fogalmam sincs miről szól, de aztán mondták, hogy majd meglátom és szerencsére visszatértem hozzá.
hát én is nagyon remélem h szólni fog valamiről... bár mondom engem eddig is jól szórakoztat, ezt eltudnám viselni még pár 100 oldalon

és tényleg, megtéveszti az embert, én is azt hinném, hogy ez fog menni a végéig. (amúgy ne áruljatok el semmi mást, kiakadok ha bármi apróságot előre megtudok könyvről, filmről... én ilyen bogaras vagyok ebben a dologban) már ez is felzaklatott, hogy megerősítettél a hitben, hogy mégis lesz valami a sztoriból.. nemhogy konkrét történések a könyből.. isten irgalmazz...
amúgy jó türelmetlen fickó lehetsz.. én 100 év magyány 200-ik oldala után mondtam azt h ebből elég. ha minden igaz, azóta is ott árválkodik benne a könyvjelző, h majd, egyszer...