i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:24, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:08, 17-02-2006 
metalhead

mert ismetles a tudas anyja!

:fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 17-02-2006 
pokemon

unszimpatikus wrote:
nekem ugytunik h a lineupot folyamatosan csusztatjak kesobbre...
(lehet h csak nekem)
ejfelkor meg nemis kezd a kulfoldi
lassan reggel 6ra lesz erdemes menni
(asszem ha korabbra raknak meg lenne oldva)

A szervezőknek 'nem érdeke' hogy a külföldi fellépő mínél korábban kezdjen, hiszen ebben az esetben hamar 'lefutna' a buli, az emberek korábban hazamennének, s nyilván ez erősen hatással lenne a fogyasztásra.
ez elég csúnya megközelítése a dolognak, remélem senkit nem sértek meg vele

Másrészről meg szükség van a warm up-ra, ezen belül a honi fellépőkre, s esetenként arra hogy új arcokat hallhassunk.
Egyébként meg szerintem teljesen rendben van, hogy a külföldiek 1-2 magasságába szoktak kezdeni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 17-02-2006 
chi recordings

jajjj...

ugye még véletlenül sem arrol van szo hogy a szervezo nem akarja hogy felhaznak jatszon a vendege es megvarja hogy a az emberek megerkezzenek... monnyuk szerencsere a fogyasztasnak nalunk nincs koze a bulihoz sz'al...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 17-02-2006 
poszthumusz

szerintem is rendben van úgy ahogy van. mi általában 11 körül érünk le és elcsípjük a warm-up második felét. nem érzem szükségét hogy éjjel 2-re már ágyban legyek. az meg hogy nyugaton más a helyzet nem jelenti helyből azt hogy nekünk ezen változtatni kéne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:12, 17-02-2006 
partiarc

ha nálunk ezt szeretik az emberek, akkor minek változtatni?
járt utat járatlanért el ne hagyj!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 17-02-2006 
*

pollack wrote:
ha nálunk ezt szeretik az emberek, akkor minek változtatni?
járt utat járatlanért el ne hagyj!

A járt utat a járatlanért mindig hagyd el!
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 17-02-2006 
pokemon

Kevin wrote:
jajjj...

ugye még véletlenül sem arrol van szo hogy a szervezo nem akarja hogy felhaznak jatszon a vendege es megvarja hogy a az emberek megerkezzenek... monnyuk szerencsere a fogyasztasnak nalunk nincs koze a bulihoz sz'al...

Nyilván meg kell várni, hogy az emberek megérkezzenek, s a fellépő ne fél háznak játszon.De amennyire én látom, az emberek 90%-a legkésőbb éjfél körül már beesik a buliba.

Egyébként meg ezzel kapcsolatban lehet simán húzni egy 'mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás' párhuzamot.A szervezők kezdték el tolni az időpontot, és a partyzók alkalmazkodnak, vagy a partyzók kezdték el a későn buliba járást és a szervezők alkalmazkodnak.

Azért ezt ennyire komolyan énse gondolom :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:16, 17-02-2006 
ujonc

kuLi wrote:
Engem már be is írhattok: a késői kezdés egy szopás.

Egyet értek. Ha ott vagyok a buliban nem fogok 3 órán át ülni és hallgatni a warmupot... (arra ott a rádió) bulizni akarok, ráadásul a külföldire! Viszont mire jön az akire várok már elfáradok, mert mondjuk nem élek mindenféle gyorsitó szerekkel azért hogy kibirjak egy egész estés erezd el a hajamat drum and bass bulit. A másik még amit utálok az a "vége a bulinak takarodjatok haza" szett... (3 órakor) csupa unalmas és egyhangu dalok, mert mondjuk a szervezők vagy a djk már megunták a bulit (vagy leszerepeltek a warmupban :wink: ), leszarva hogy van még ott jópár emberke akik szeretnék jól érezni magukat.

:idea: Szal. összefogalva: kevesebb warmupot és minnél tovább jó zenéket!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:19, 17-02-2006 
braindeath

a 'warmup djk' szar zenet jatszanak? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 17-02-2006 
Torespont Radio

van egy ilyen mondas, hogy "support your local djs"

amugy meg tobbszor elofordult mar, hogy a magyarok siman lejaccottak a kulfoldi vendeget...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:35, 17-02-2006 
chin0 wrote:
amugy meg tobbszor elofordult mar, hogy a magyarok siman lejaccottak a kulfoldi vendeget...

erről van szo

Post subject:
PostPosted: 20:46, 17-02-2006 
ujonc

chin0 wrote:
van egy ilyen mondas, hogy "support your local djs"

Igen ilyet én is tapasztaltam már, de ezért is lenne jó, ha korábban jönne a külföldi és utána a magyarok vihetnék tovább a buli hangulatát. Gondoljatok bele, ha az aki külföldi miatt jön a bulira később: megérkezik úgy éjfél vagy 1 óra fele, meghallgatja a sztárt és már megy is... vagy jobb esetben marad... viszont ha korábban kezdene a külföldi: akkor korábban elérkezne el a buli csúcspontja, mert ugye álltalában a vendég fellépőt hypolják a legjobban ... tehát a sztárra kiváncsinak (ha jó a sztár) egyre jobb kedve lesz és ha utána is jó zenéket hall a magyaroktól akkor bulizik tovább... reggelig :) Csak kérdés, hogy a szervezőknek mi az érdekük? A sok jegy eladás vagy egy olyan buli amiről hetek múlva is beszélnek az emberek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:51, 17-02-2006 
kisfröccs

az eladott jegyek szama osszefugg azzal, hogy mikor kezd a vendeg dj?

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:57, 17-02-2006 
szupercella

Nem arról van szó, hogy kevesebb legyen a bemelegítés, hanem az egészet úgy ahogy van eltolni korábbra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 17-02-2006 
ujonc

Luki wrote:
az eladott jegyek szama osszefugg azzal, hogy mikor kezd a vendeg dj?

Dehogy... :shock:
Csak azon elmélkedtem, hogy hogyan lehetne mégjobb és hosszabban tartó egy buli...
A jegyeladást meg azért hoztam fel, mert néha volt hogy úgyéreztem hogy csak arra hajtottak a szervezők hogy minnél több ember eljöjjön ... de hogy utána hogy érzi magát a közönség az már majdnem mind1 volt :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:25, 17-02-2006 
metalhead

mar ne haragudj de hogy fugg ossze neked az hogy ha egy szervezo arra hajt hogy eladjon minel tobb jegyet (amugy megsugom meg az is aki nem a penz miatt csinalja, az is arra hajt hogy tobb jegy fogyjon)
es az hogy utanna szarul erzed magad mert szar buli volt?? ez ket kulonbozo dolog...ha nem tunne fel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:23, 18-02-2006 
ujonc

s_py wrote:
mar ne haragudj de hogy fugg ossze neked az hogy ha egy szervezo arra hajt hogy eladjon minel tobb jegyet (amugy megsugom meg az is aki nem a penz miatt csinalja, az is arra hajt hogy tobb jegy fogyjon)
es az hogy utanna szarul erzed magad mert szar buli volt?? ez ket kulonbozo dolog...ha nem tunne fel

Ezt arra értettem, hogy attól még nem lesz jó egy buli, ha van jópár neves dj meg sok ember (az olcsó beugró miatt)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 18-02-2006 
ujonc

Szerintem is az mp3 a hibás az eladások zuhanásában,ám semmiképp nem azt hibáztatnám aki letölti...
Azokat a Djket és producereket akik elsőnek kezdték el játszani a friss dolgaikat, hogy minél hamarabb meg tudják mutatni azokat a közönségnek, ezzel előnyt kovácsolva a ,,nemproducer, vinylvásárló mezei dj,, előtt.
Én pl nem zenélek addig amig nincs saját zeném,amit hasonlóképp be tudnék mutatni. Minek költsek el havi 30-at lemezekre, ha a producer dj szettje úgyis frissebb és érdekesebb lesz 3-4 dubbal.
Mi a francnak venném meg Chris.Su solarisát amikor ő már rég a vip et játssza...A dubokról meg annyit, hogy ha igazán jó zenét alkotott a producer, akkor azt úgyis megveszik bakeliten, hiszen ellegális cuccal még rövid távon se lehet a menybe menni.
Remélem értitek a logikámat ezzel kapcsolatban...
Magáról a Szcénáról (bulik és közönség) nem szólnék, mert botrányos a helyzet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 18-02-2006 
microforms

hát értem én a logikát,de ez így akkor is ferde egy kicsit(vagy nem kicsit)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 18-02-2006 
ujonc

Mi ferde?
Ennek az a lényege, hogy amíg nincs egy Virus C-d meg egy fasza dobgéped,és nem írsz jó zenét addig veheted pénzért azokat a lemezeket amiket a jobb producerek ingyé kapnak dub formájába kb két hónappal előtted. Magyarul senki ne a te unalmas szettedet fogja hallgatni, hanem az övéket mer az frissebb. Így biztosítva van a helyük az élvonalban. Persze majd hülyék lesznek nem lejátszani a dubokat, de akkor meg ne sírjanak hogy kikerül egy jó pár új zenéjük. Hiszen az ő barátaik azok akik elosztják.
Nehéz úgy csinálni, hogy a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon. Ez van fiúk!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]