i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:34, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Next

Dohanyzo / Nem dohanyzo
Dohanyzom 30%  30%  [ 83 ]
Nem dohanyzom 40%  40%  [ 110 ]
Koca dohanyos vagyok 10%  10%  [ 29 ]
Eros dohanyos vagyok - napi 1 doboz felett szivok egy nap 7%  7%  [ 20 ]
Jo, hogy kerdezed, leszokoban vagyok (eros vagyok eros vagyok) 6%  6%  [ 16 ]
Leszokoban vagyok [az anyagi vonzata miatt] 3%  3%  [ 9 ]
Leszokoban vagyok [a karos hatasai miatt] 4%  4%  [ 11 ]
Total votes : 278
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:38, 23-02-2006 
droid

Beat Owen wrote:
buliban korlátozni kellene a dohányzást szerintem.

a dohányosoknak külön részt kellene biztosítani ahol van elszívó. én még abban is benne lennék hogy a tánctéren egyáltalán ne lehessen dohányozni - pedig cigizem fél éve :P.

de ez csak álom :(
törvényt!!!!

én is így vagyok ezzel,mondjuk már elég keveset dohányzok
inkább kimennék elszívni azt a pár szálat,és akkor nem folyna ki a szemem minden buli alkalmával a füsttől

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 23-02-2006 
partiarc

valdi wrote:
azt szeretnem, ha egy volt dohanyos leirna, hogy miota leszokott mennyire zavarja a fust

Bevallom toredelmesen, hogy en 7 evig cigiztem, aztan 4 evvel ezelott nyaron a nemdohanyzo bnommel elmentem nyaralni. Megtiltotta, hogy ragyujtsak, es mondanom sem kell, baromi nehez volt megallni, merth egy het alatt megittunk vagy 5 liter rumot :fog:
Na, azota en rendes cigire nem gyujtottam ra, meghalok, ha vki mellettem dohanyzik, kikergetem a vilagbol a bagozo barataimat, csaladtagjaimat, bulikra meg e miatt se nagyon jarok, nem egyszer alltam mar az ajulas szelen a levego hianyatol.
Tamogatnam azt a felvetest, hogy legalabb a tancterrol uzzunk ki a bagosokat, eleg szar beleszaladni az ego cigibe, ha a ruhamat is kiegeti, egyenesen idegtepo. Arrol, h max. 2 orat birok fustos helyen lenni, arrol nem is beszelek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 23-02-2006 
droid

ivanv wrote:
nothing wrote:
zombie basstard** wrote:
ivanv wrote:
Beat Owen wrote:
én még abban is benne lennék hogy a tánctéren egyáltalán ne lehessen dohányozni - pedig cigizem fél éve :P.

de ez csak álom :(
törvényt!!!!

nem ez nem álom! szegeden a jate klubban így működik. ezt a többség tiszteletben is tartja, aki meg nem annak a portások elmagyarázzák, h a következő alkalomnál már kint találja magát a friss levegőn :)
pontosan, szigor van :evil: :D

ez eddig ok is, csak ha egy nagyobb party van, akkor eleve ki se lehet menni a levegőre...vagy a tömeg miatt fél óra mire kijutsz vagy vissza, vagy ki se engednek...szóval kis helyeken persze megoldható. De ha lenne a nagyobb termekben pl 1-2 ablak vagy légkondi, akkor nem kéne megfulladni amúgy sem.

de ez csak a tánctérre értendő, aminek két bejárata is van, és a klub nem csak ennyi helyiségből áll, úh. az álalad felvetett problémák nem lépnek fel

?? mármint én nem arra a konkrét klubra gondoltam...hanem olyan helyekre ahol annyian vannak, hogy...na tudod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 23-02-2006 
droid

Starvin wrote:
valdi wrote:
azt szeretnem, ha egy volt dohanyos leirna, hogy miota leszokott mennyire zavarja a fust

Bevallom toredelmesen, hogy en 7 evig cigiztem, aztan 4 evvel ezelott nyaron a nemdohanyzo bnommel elmentem nyaralni. Megtiltotta, hogy ragyujtsak, es mondanom sem kell, baromi nehez volt megallni, merth egy het alatt megittunk vagy 5 liter rumot :fog:
Na, azota en rendes cigire nem gyujtottam ra, meghalok, ha vki mellettem dohanyzik, kikergetem a vilagbol a bagozo barataimat, csaladtagjaimat, bulikra meg e miatt se nagyon jarok, nem egyszer alltam mar az ajulas szelen a levego hianyatol.
Tamogatnam azt a felvetest, hogy legalabb a tancterrol uzzunk ki a bagosokat, eleg szar beleszaladni az ego cigibe, ha a ruhamat is kiegeti, egyenesen idegtepo. Arrol, h max. 2 orat birok fustos helyen lenni, arrol nem is beszelek...

persze és akkor a "nem rendes" cigimet hol szívom el?? Ne idegesítsetek!! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:46, 23-02-2006 
partiarc

nothing wrote:

Nezd, egy bulin minden dohanyosbol lancdohanyos lesz. Azt viszont ketlem, h egymas utanban szivnad a dzsokat...
Jo, ez se teljesen jo megoldas, mert ha vki azt latja, h szivsz, akkor o meg miert ne gyujtson ra es akkor beindul ugyanaz a folyamat, amirol most szo van... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:50, 23-02-2006 
droid

Starvin wrote:
nothing wrote:

Nezd, egy bulin minden dohanyosbol lancdohanyos lesz. Azt viszont ketlem, h egymas utanban szivnad a dzsokat...
Jo, ez se teljesen jo megoldas, mert ha vki azt latja, h szivsz, akkor o meg miert ne gyujtson ra es akkor beindul ugyanaz a folyamat, amirol most szo van... :?

Figyu ahol nem lehet dohányozni, ott nem lehet se rendes cigit se rendetlen cigit szívni. Tehát...Vagy vicces lenne ha odajönne a biztonsági őr, hogy "bocsi itt nem lehet...ja ne haragudj nem vettem észre, hogy ez csak egy dzsó..." :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:52, 23-02-2006 
droid

nothing wrote:
Starvin wrote:
nothing wrote:

Figyu ahol nem lehet dohányozni, ott nem lehet se rendes cigit se rendetlen cigit szívni. Tehát...Vagy vicces lenne ha odajönne a biztonsági őr, hogy "bocsi itt nem lehet...ja ne haragudj nem vettem észre, hogy ez csak egy dzsó..." :lol:

Amúgy meg ha az zavar engem, hogy rágyújtási kényszerem van egy bulin, akkor azt egyszerűen le kell győzni...gyorsabban ikszelek vagy mit tudom én. Miért kell mindig külső fegyelem? Az emberek tanulják meg korlátozni magukat. nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 23-02-2006 
impulsecreator.hu

én szerencsére nem dohányzom már több mint 3 hónapja, sokkal jobban érzem magam, ajánlom mindenkinek a leszokást :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 23-02-2006 
original nuttah

másfél dopkát szívokel egy nap, de ha nem lehetne rágyújtani bulikon, akkor nem gyújtanék rá.
Túl lehetne élni, végülis a dohányzás valóbannem egészséges, és biztos sokakat zavar hogy bagó-füstben kell buliznija.

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 23-02-2006 
droid

xmihix wrote:
másfél dopkát szívokel egy nap, de ha nem lehetne rágyújtani bulikon, akkor nem gyújtanék rá.
Túl lehetne élni, végülis a dohányzás valóbannem egészséges, és biztos sokakat zavar hogy bagó-füstben kell buliznija.

Engem tényleg érdekelne, hogy ha tilos lenne cigizni, akkor miért nem gyújtanál rá és mitől bírnád ki, és most akkor miért gyújtassz rá? Hisz akit zavar azt most is zavarja... :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 23-02-2006 
droid

L.A.S. wrote:
én szerencsére nem dohányzom már több mint 3 hónapja, sokkal jobban érzem magam, ajánlom mindenkinek a leszokást :wink:

azt én is csak ajánlani tudom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:14, 23-02-2006 
pokemon

xmihix wrote:

Ott a pont. Énis simán kibirnám...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 23-02-2006 
original nuttah

nothing wrote:
xmihix wrote:

Engem tényleg érdekelne, hogy ha tilos lenne cigizni, akkor miért nem gyújtanál rá és mitől bírnád ki, és most akkor miért gyújtassz rá? Hisz akit zavar azt most is zavarja... :-)

Vonaton is tilos rágyújtani, és ott is kibirom, igy egy buliban is kibirnám, sőt voltam is már olyan buliban ahol nem lehetet rágyújtani.

Most meg azért gyújtok rá, mert speciál szabad,és azzal hogy én nem gyújtok rá nem fog változni semmi.

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 23-02-2006 
souljah

trafo nagytermben pl nem szabad es erdekes egy kid koalat vegigbuliztunk igy is.. komolyan mondom neha jol esik felreallni es cigizni egyet plane h igy nem log allandoan a szambol.
A vonaton is a nem dohanyzoba ulok, ott is jol esik kimenni es cigizni egyet a klotyo elott :]

mindenesetre nem a bagosokat kell baszogatni hanem mindenhol megoldani a szellozest. Ha mar a problemara akarunk gyogyirt akkor ez a megoldas nem a folos sirankozas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 23-02-2006 
impulsecreator.hu

xmihix wrote:
azzal hogy én nem gyújtok rá nem fog változni semmi.

az a baj, hogy szinte minden dohányos ezt vallja ... így sose lesz változás, hiszen "más is cigizik, én miért ne tenném" :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 23-02-2006 
droid

xmihix wrote:
nothing wrote:
xmihix wrote:

Vonaton is tilos rágyújtani, és ott is kibirom, igy egy buliban is kibirnám, sőt voltam is már olyan buliban ahol nem lehetet rágyújtani.

Most meg azért gyújtok rá, mert speciál szabad,és azzal hogy én nem gyújtok rá nem fog változni semmi.

Hát...végülis jogos...de azért változna ám valami...pl. a körülötted állókat nem zavarná a cigifüst. Remélem nem veszitek kötekedésnek...csak beszélgetek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:21, 23-02-2006 
droid

L.A.S. wrote:
xmihix wrote:
azzal hogy én nem gyújtok rá nem fog változni semmi.

az a baj, hogy szinte minden dohányos ezt vallja ... így sose lesz változás, hiszen "más is cigizik, én miért ne tenném" :oops:

igen ez tömegpszichológia. Rajtam nem múlik semmi mert mindenki ezt csinálja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:25, 23-02-2006 
souljah

minden dohányosnak kéne egy real-time tüdő monitor és minden elszívott szál után kiírná, hány tüdőhólyagocskája sérült/halt el az illetőnek és mennyi van még hátra. hatásos is lenne ha meg lehetne valósítani :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:26, 23-02-2006 
metalhead

engem az nem riasztana el

a piasoknal ott van a hanyas meg is kovetkezo alkalommal megint berugsz;DDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 23-02-2006 
souljah

thuglife wrote:
minden dohányosnak kéne egy real-time tüdő monitor és minden elszívott szál után kiírná, hány tüdőhólyagocskája sérült/halt el az illetőnek és mennyi van még hátra. hatásos is lenne ha meg lehetne valósítani :P

eleg nekem reggel felkelni es erezni :D

inkabb volt dohanyosok irjanak arrol hogy milyen mar nem dohanyozni mi mennyivel jobb blabla..
ez legalabb motivaloan hatna egy olyan o"sbagosnak mint pl en. Bar ne szeretnek ien k**ra fustolnii.. :]

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]