i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:03, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Next

Dohanyzo / Nem dohanyzo
Dohanyzom 30%  30%  [ 83 ]
Nem dohanyzom 40%  40%  [ 110 ]
Koca dohanyos vagyok 10%  10%  [ 29 ]
Eros dohanyos vagyok - napi 1 doboz felett szivok egy nap 7%  7%  [ 20 ]
Jo, hogy kerdezed, leszokoban vagyok (eros vagyok eros vagyok) 6%  6%  [ 16 ]
Leszokoban vagyok [az anyagi vonzata miatt] 3%  3%  [ 9 ]
Leszokoban vagyok [a karos hatasai miatt] 4%  4%  [ 11 ]
Total votes : 278
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:56, 23-02-2006 
droid

noel wrote:
eljenek az elharcosok valtsatok meg a vilagot

...egymás szapulásával. Ezzel nem lehet semmit elérni...mondjuk itt a fórumon max csak a véleményt lehet leírni, kötve hiszem, hogy bármilyen hatása lenne ennek akár egy dohányosra is. Vagy a bulik minőségére...de nem baj csak nyugodtan engem nem zavar.
:-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 23-02-2006 
metalhead

dzsidzsi

ez mind oks de ahogy nektek jogotok van parazni erre nekunk meg jogunk van dohanyozni.
ergo nem mi valtjuk meg a vilagot hanem azoknak kene akik valoban a bulit szervezik.
es amig elmegyek egy buliba, ahol nincs kiirva hogy nem dohanyzo, akkor ne mondja mar meg nekem senki hogy ne dohanyozzal mert zavar. ha zavar menjen arrebb bar felesleges. vagy ne jarjon o builizni ne pedig o hangoztassa hogy takarodjanak a dohanyosok stb... szal ez igy ertelmetlen.
Ha csinalnak olyan helyet ahol nem lehet en eskuszom az elso leszek aki nem gyujt ra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 23-02-2006 
impulsecreator.hu

szerintem senki sem szapul senkit -roki hardcore torpedo, a sajat egeszsege miatt lehet ideges! :D

vigyuk a kovetkezo szintre a dolgot, kov ipc bulin csak kijelolt helyen lehet dohanyozni, de akkor legyetek ezren hogy erezhessuk a kulonbseget :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 23-02-2006 
metalhead

kevesen lennenek a nemdohanyzok? :D :D

Profile  

Post subject:
metalhead

de pont kiemelted hogy mennyien halnak meg a bagotol akkor ne legyunk mar ennyire egyoldaluak azert irtam par peldat hogy nem ez a fo vonal amitol meghalnak a dohanyosok

amugy meg ha nem halnanak meg ennyien kepzeld menniy faszt kene elviselni;D

igaz, de nagyon nem mindegy hogy hogyan, es azt hiszem egy paran itt errol beszelunk

a hogyan az egy eleg tag fogalom amiben lehet csak a dohanyzast beletuszkolni
attol mert te nem dohanyzol meg nem biztos hogy egeszsegesen elsz es hosszueletu leszel (termeszetesen ne ertsd felre ez most szolhatna akarkinek)

Profile  

Post subject:
original nuttah

5 évig dohányoztam masszivan..nem hatott meg senki siránkozása, mert nem érdekelt .. egyszercsak jött a pillanat, mikor idegesíteni kezdett az értelmetlensége és a magambatáplált illuzió, hogy ez mennyire jól esik nekem.. letettem
ez volt több, mint 1 éve
kizárólag akkor kivánom meg, ha vki igazán jóizűen szívja a cigijét.. elmúlik az is hamar..
néha még sex után
de ennyi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 23-02-2006 
droid

noel wrote:
dzsidzsi

ez mind oks de ahogy nektek jogotok van parazni erre nekunk meg jogunk van dohanyozni.
ergo nem mi valtjuk meg a vilagot hanem azoknak kene akik valoban a bulit szervezik.
es amig elmegyek egy buliba, ahol nincs kiirva hogy nem dohanyzo, akkor ne mondja mar meg nekem senki hogy ne dohanyozzal mert zavar. ha zavar menjen arrebb bar felesleges. vagy ne jarjon o builizni ne pedig o hangoztassa hogy takarodjanak a dohanyosok stb... szal ez igy ertelmetlen.
Ha csinalnak olyan helyet ahol nem lehet en eskuszom az elso leszek aki nem gyujt ra.

megvan a megoldás... :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:07, 23-02-2006 
metalhead

amugy meg ha olyan helyre ulok be kajalni vagy barmi mast csinalni ahol nem lehet dohanyozni, kibirom. szal valoban a tulajoknakkene lepniuk, de ezt meg nem igazan teszik meg mert ha x ember nemjon le emiatt neki az mar buko. szal a szad ne ide jartasd, hanem panaszkodj mashol ahol meghallgatnak es tesznek a kivansagaidnak megfeleloen. bar erre kicsi az esely.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 23-02-2006 
impulsecreator.hu

noel wrote:
amugy meg ha olyan helyre ulok be kajalni vagy barmi mast csinalni ahol nem lehet dohanyozni, kibirom. szal valoban a tulajoknakkene lepniuk, de ezt meg nem igazan teszik meg mert ha x ember nemjon le emiatt neki az mar buko. szal a szad ne ide jartasd, hanem panaszkodj mashol ahol meghallgatnak es tesznek a kivansagaidnak megfeleloen. bar erre kicsi az esely.

remenykedem csak, h nem nekem irsz ilyen hangnemben - bar akarkinek irsz igy az kicsit serti a 'szememet'. szoval amig tolem nem tapasztalsz ilyesmit, !sot az ellenkezojet!, addig ezt ne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:24, 23-02-2006 
metalhead

nem irtam ele e neved nem hiszem hogy neked irtam volna.
es mivel ez forum es amig pl nekunk mint dohanyosoknak irhatjak hogy dogolj meg stb... szerintem ez semmi ahhoz kepest.

szal nem neked irtam nyugalom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 23-02-2006 
metalhead

fingani/budoset bofogni/szarni se tilos elmeletileg sehol, megsem teszed meg ezt a tancter kozepen illetve te is furan venned ha veled szemben igy viselkedne valaki... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 23-02-2006 
souljah

noel is hardcore torpedo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 23-02-2006 
metalhead

nap mint nap atelem ezt csak nem buliba ha sejted mire celzok :wink: :lol: :lol:

ok az azert megint mas szerintem. amit irtal de mindegy.
eljetek ti a ti vilagotokban mi elunk amienkben. es ha hoznak egy szabalyt en biztos be fogom tartani. de addig ezt el kell viselnetek (sajnos)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 23-02-2006 
metalhead

sinner|57' wrote:
fingani/budoset bofogni/szarni se tilos elmeletileg sehol, megsem teszed meg ezt a tancter kozepen illetve te is furan venned ha veled szemben igy viselkedne valaki... :wink:

hat nekem mar bofogtek ugy az arcomba hogy majdnem elhanytam magam ;DDDDD

azert nem egyenlo a tancter kozepere szarni a cigizessel....

de markkal egyetertek en sem ugatok be mindenkinek hogy hogyan el vagy hogy kene elnie.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:31, 23-02-2006 
impulsecreator.hu

noel wrote:
nap mint nap atelem ezt csak nem buliba ha sejted mire celzok :wink: :lol: :lol:

eljetek ti a ti vilagotokban mi elunk amienkben. es ha hoznak egy szabalyt en biztos be fogom tartani. de addig ezt el kell viselnetek (sajnos)

tehat: eljunk a ti vilagotokban :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:31, 23-02-2006 
droid

sinner|57' wrote:

háháháháháháhááháhááhhááhááháh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 23-02-2006 
metalhead

most ez olyan, hogy akkor en elmeletileg pofanbaszhatok mindenkit aki ragyujt a kozelemben mert az mar az en vilagom es nem tiltja a torveny? ugyanmar....
:D :D :D

mivel a nem dohanyzas nem art senkinek, a (passziv) dohanyzas meg mindenkinek ezert sztem a fustos oldalon kellene kicsit visszabb venni es toleransabbnak lenni. ;D
nem azt mondom, h ne cigizzen senki, de konyorgom >>> ESSZEL es KULTURALTAN!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 23-02-2006 
metalhead

dzsidzsi wrote:
noel wrote:

igen :lol: :lol: :lol:
de odairtam hogy sajnalom :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 23-02-2006 
metalhead

dzsidzsi wrote:
noel wrote:

miert kene?
azert azt ne mondd hogy barhova mesz mindenhol a dohanyfustbe utkozol mert akkor nem tudom hol elsz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 23-02-2006 
metalhead

marpedig mindehol tomeny dohanyfustbe utkozik az ember ha szorakozni jar...
de forditva teszem fel a kerdest.. ha bulizni akarok jarni es nem akarom, h undorito cigi szagom legyen akkor hova kell mennem?
:D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 35  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]