phreekwon wrote:
hát, nem mostanában volt olyan, hogy magyar hiphop brigád jobbat nyújtott volna, mint a forinerek. ez most abszolúte ilyen eset volt. palkó, mango, zeek, sena és a beszálló b madafaka ügyesen hangoltak rá az estére - így kell ezt csinálni, jammin from heart. aztán part2 úgy egy körül beállt a pult mögé (a későbbiekben olykor megszenvedve a cd lejátszó pauzéjával :) ), hogy egy remekbeszabott grime-garage göngyöleget zúdítson, amire toastie tósztolt helyenként. az emberek túlnyomórészt kamilláztak, hogy mi is ez, de hát ez van, a dirrty london style még sokaknak erős.. az éjszaka mélypontja felé sajnos épp a lo-tek hifi húzott, a venus williamsra hasonlító énekesnőtől egy idő után kicsit sok volt már az under mi sleng teng és a további dancehall tribute-ök, maga a csapat pedig egyenesen depressziókampányt folytatott. a pozitív estkezdethez képest nekem ez ott és akkor nem jött át, úgyhogy hamar lépőre vettük a figurát.
dats all folks.. :)
sztem is erős kezdés volt, (bár engem zeek úgy teljes egészében hihetetlen módon irritál)
part 2 zenéje meg lehet hogy jobban átjött volna, ha hangosabb egy kicsit, meg ha nem olyan szinten rakta volna őket egymás után, ahogy mondjuk még én is képes lennék
lotekék produkciója meg egyszerűen szólva közepes volt
kicsit túlhypolták magukat
mi négy körül jöttünk el, de addigra, nem is annyira meglepő módon talán 100-an maradtak
azér b.sz. a swatch thisnak