thuglife wrote:
egy kis fallout 3 hírmorzsa

Quote:
FONTOS!!! - Shacknews-ék jó fej srácok, ezért rákérdeztek a Fallout 3-ra. Mást nem tudtak kihúzni az emberükből, mint hogy "vadítóan jól néz ki"... hát ddddzzzssss...
hümze.... honnan van az idézet?
nemtudom... kicsit már kiestem a black isle körüli események figyeléséből, utoljára azt hallottam, hogy bezárt, előtte, hogy kettévált, és egy csomó embert kihajitottak, meg mindenféle hülyeséget. nemtudtok valami linket ahol utána lehet olvasni? azt is hallottam, hogy a régi black isle régi tagja egy új (a nevét már elfelejtettem) studioba tömörültek.
mindensetre amit a fallout 1-2vel műveltek az történelem. jó lenne ha a 3-mal is akkorát alkotnának. (a BG sorozat meg egy fostalicska imho, az icewind daleek gyönyörűek, de buták sztoriügyileg, igaz, ott a cél az volt, hogy csináljanak egy dnd környezetben játszódó izmos hack'n'slash-t, viszont abba még nem pofázott bele a BioWare és ez nagyon meglátszik rajta. a BG-n ott virít a német programozók ügyefogyott kezenyoma sztem. a neverwinter nights még laposabb, unalmasabb és szürkébb, egyértelműen a gagyi konzolátiratok között a helye, nem beszélve a StarWars-os Knights of the Old Republic-ról, ami a szégyen maga. azt nevezik RPG-nek, hogy van egy főszál ami megy előre akármit csinálsz, hacsaknem megdöglesz, és körülötte a kis mellékküldetések amik persze ugy durvulnak ahogy előrejutsz a főszálon. Fallout ettől milyen messze állt!! Eredeti világ, jól megírt sztori/párbeszéd, hátborzongató zene... és oda mentél a világban ahova akartál.
aztán lehet h csak én vagyok elfogult a fallouttal..
minden esetre nehéz dolguk lesz ha meg akarják ütni a mércét. Milyen cég fejleszti amúgy a 3mat?