i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:12, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 96 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Paypal
PostPosted: 11:52, 02-03-2006 
ujonc

tudtok valamit a magyar paypalról??? Ebayen ha eladok lemezeket, akkor átutalhatnak nekem kesst a kártyámra????
irjatok, akár postot, akár püt! köszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 02-03-2006 
droid

magyar paypal? Csak a rendes paypalen tudsz regelni mar innen is. ugymegy amugy regelsz es kivalasztod hmit szeretnel csinalni. aszem ha fogadni is szeretnel penzt az nem free. n

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:49, 03-03-2006 
ujonc

nem ijen eccerü állitolag a helyzet: ugyanis a magyaroknak a paypallal mindig gonduk volt, és állitolag nem is müködik rendesen, nemtucc pénzt fogadni, csak fizetni....na erröl szeretnék informáciokat, hogy akkor valojában hogy is van ez? mi merre hány centi??
:?: :?: :?:
halucska wrote:
magyar paypal? Csak a rendes paypalen tudsz regelni mar innen is. ugymegy amugy regelsz es kivalasztod hmit szeretnel csinalni. aszem ha fogadni is szeretnel penzt az nem free. n

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 03-03-2006 
original nuttah

valoban. Ha magyarországról regelsz, magyar kártyával, akkor pénzt sajnos nem tudsz fogadni, csak küldeni. Megoldás: Beszélj valami ismerősöddel, aki külföldi és van paypalja, hogy intézze el neked. :P
Sajnos más módszer még nincsen, de zaklassátok tiis a paypalosokat, hogy magyarországot is vegyék fel a rendszerbe!!! (Én ezt már megtettem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:58, 04-03-2006 
souljah

erazer wrote:
valoban. Ha magyarországról regelsz, magyar kártyával, akkor pénzt sajnos nem tudsz fogadni, csak küldeni. Megoldás: Beszélj valami ismerősöddel, aki külföldi és van paypalja, hogy intézze el neked. :P
Sajnos más módszer még nincsen, de zaklassátok tiis a paypalosokat, hogy magyarországot is vegyék fel a rendszerbe!!! (Én ezt már megtettem)

Azert mondjuk fasza hogy minket kihagynak...
Ennyire nem biznak bennünk?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:16, 04-03-2006 
original nuttah

ZooM wrote:
erazer wrote:

nemhiszem hogy erről lenne szó. Egyszerűen még nem ért el idáig a péjpál keze. Mondom zaklatni kell őket, hogy ittis elérhető legyen minden szolgáltatás!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:16, 05-03-2006 
souljah

erazer wrote:
ZooM wrote:
erazer wrote:

nemhiszem hogy erről lenne szó. Egyszerűen még nem ért el idáig a péjpál keze. Mondom zaklatni kell őket, hogy ittis elérhető legyen minden szolgáltatás!

Igen csak az a durva hogy sok ismerösöm használja és nem veszik észre azt hogy baromira van rá igény itt is...
NA mindegy nekem ez a furra, de ezekszerint forgalom es megbizhatosag alapján döntenek....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:18, 07-04-2006 
droid

mondjatok már nekem egy bankkártyát amivel gond nélkül regisztrálhatok. (nem hitelkártya)

elvileg az összes dombornyomott (off-line) visa és mastercard használható? vagy van amivel nem enged?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 07-04-2006 
droid

zoyl wrote:
mondjatok már nekem egy bankkártyát amivel gond nélkül regisztrálhatok. (nem hitelkártya)

elvileg az összes dombornyomott (off-line) visa és mastercard használható? vagy van amivel nem enged?

Én úgy tudom, bármilyen dombornyomott kártya megfelelő. Legalábbis a Visa biztosan, mi azzal regisztráltunk. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:33, 09-04-2006 
droid

köszönöm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:18, 29-11-2006 
ujonc

Valakinek van valami lövése hogy miért irja nekem ezt a Paypal?
Regisztráltam ment minden faszán le is vette a pénz...mármint a regisztrációs dijat! Van valami 4 számból álló kód ami elvileg majd a számlakivonaton lesz amit kér is ha vásárolni akarok vele de csak 1szer! Kérte is csak azt a számot elbasztam mert nem tudtam hogy mi az (utána tudtam meg hogy hol találom) , és mostmár nemkéri, nem találom hogy hol lehetne azt beirni!
Tehát ezt irja:

This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items.

Aki tud vmit irjon pls!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 29-11-2006 
ujonc

mondom mi a teendő mert már énis végigmentem pont ezen a procedúrán
fogod a linket amit adnak formanyomtatványt kinyomtatod
utána a kártyád elő és hátlapjáról csinálsz 1 jólolvasható fénymásolatot , és még mellé másolsz 1 fényképes igazolványt ( jogosítvány , személyi
és ezt elfaxolod a formanyomtatványon szereplő számra a formanyomtatvánnyal együtt!!

majd visszaírnak ha újra elfogadták a kártyád , addig a paypal részéről levagy tiltva

jah , és ne felejtsd el a expanded use numbert ( 4 digit) et is ráírni a nyomtatványra a comment mezőbe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 29-11-2006 
ujonc

akkor márcsak keresni kell vmi helyet ahol lehet faxolni mert nekem nincs olyanom :(
Valaki nemtud 1 helyet ahol ugyan ugy mint fénymásolni, faxolni is lehet?
Amugy köszi, sejtettem hogy vmirosszat csináltam :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 29-11-2006 
ujonc

Ésmég az Extended code-ot hány nap alatt kapom meg? kb 3 napja regeltem a paypalnál de az otp direktben a számlatörténetnél semmi nincs még hogy levették azt a 600ft-ot regelési költséget!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 29-11-2006 
impulsecreator.hu

hamár paypal help topic:

vmi para van a regeléssel nálam, szal keresek egy embert akinek van paypal account-ja és hajlandó lenne rendelni nekem egy zenét (természetesen kifizetem)

pü-ben jelentkezzen ez az áldott ember :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 29-11-2006 
Torespont Radio

Tomi___ wrote:
Ésmég az Extended code-ot hány nap alatt kapom meg? kb 3 napja regeltem a paypalnál de az otp direktben a számlatörténetnél semmi nincs még hogy levették azt a 600ft-ot regelési költséget!

azt nezd meg ki vette le mert abban van elrejtve az a kod (utolso 4 szamjegy asszem)

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 29-11-2006 
ujonc

amúgy az otp-s havi számlakivonatodban ki is lesz írva a 4 szám és mögötte h expanded use number...
nekem másfél hónap múlva küldték ki azt amin rajtavolt a szám

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 29-11-2006 
droid

online kb 3-4 nap alatt megjelenik. nekem legalabbis megjelent. ha elektronikus szamlacsomagod van akkor nehez lesz a kartyat lefenymasolni... szal szerintem otpvel targyalj vmi megfejtes ugyeben....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:30, 14-12-2006 
ujonc

jah , online nál nehezebb mert nem otp-vel kell beszélnie akkor hanem a paypal-nak kell megmagyaráznia h neki online számlacsomagja van ami szívás...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 14-12-2006 
metalhead

halucska wrote:
online kb 3-4 nap alatt megjelenik. nekem legalabbis megjelent. ha elektronikus szamlacsomagod van akkor nehez lesz a kartyat lefenymasolni... szal szerintem otpvel targyalj vmi megfejtes ugyeben....

nekem 1 perc utan megjelent, mikor lehuztak a lovet rola [raiffeisen visa classic]

es ezt a szamot kell nezni > XXXXPaypal

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 96 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]