snegiri wrote:
ritkán csalódtam eddig btj buliban, de ebben kifejezetten... declaimet most hallottam először, és magasak voltak az elvárásaim, de mivel a tömeg fele kimenekült a csaj hallatán, így már ő is egy kedvetlen közönségnek produkált és nem is erőltette meg magát túlságosan...
Szórul szóra ezt gondolom én is.
Sajnos a Georgia messze nem hozta azt, amit vártam. Meglehetősen nyers volt a hangja, néhol hamiskás, és kifejezetten zavart, hogy 2 szám kivételével (amelyekben rappelt, mellesleg tökjól), teljesen köze nem volt a zene ritmusához. Minthacsak ment volna egy alap, ráadásul halkan az ő hangjához képest, ő meg kornyikált rá tök függetlenül a zenétől. A beköszönő és a búcsúzó frísztájl-éneklése tetszett, meg amúgy kedves teremtés volt. Az EP-jének még adok egy esélyt.
Declaime meg már tényleg passzív közönséget kapott, de ezzel az 1 órás csúszás is maximálisan okolható sztem. Ő hozta, amit kellett, bár elég passzív volt ő is. De az nekem antipatikus volt, hogy a színpadon szívja magát rommá, s néha azért van két szám közt néma üresjárat, mert épp öngyújtót tarhál a közönségtől, és gyújtogtja a dzsókert. Elég fura volt az egész... Mi meg már alig álltunk a lábunkon a fáradtságtól.
snegiri wrote:
még a peca koncert amit nem vettünk komolyan vitte a prímet, ott legalabb profin zenéltek az emberek különböző stílusokat vegyítve- nem rajongtunk érte, de legalább volt egy hangulata, főleg hogy magukkal hozták a rajongóikat, akik hálásan roptak színpad előtt!
Háát én rajongtam a Pecáért! Sztem kurvajók voltak, számomra ők mentették meg az estét! Zseniális ethno-jazz kavalkádot nyomtak! És valóban vicces kis vérfrissítés volt a Trafónak a kis bohém, multilinguális, gimis pecafanklub! Én bírtam őket, ahogy táncikálnak, meg fújják a szövegeket.
De lényeg a lényeg: több Pecát a népnek!
Azért köszönjük a bulit Suha!