mr reload jó, aki hallotta máskor, az tudja mire képes. most egy kicsit csendesebb volt, mondjuk ilyen vokál/ragga mennyiség mellett nem is csodálom, plusz jó ideig mikrofonproblémával küszködött, úgyhogy ne bántsátok.
shy fx-től pont azt kaptam, amit vártam, sőt, talán többet is, nincs még egy olyan dj, aki ebben a stílusban ekkora bulit tudjon csinálni. azt hiszem jó pár számmal bebizonyította, hogy nem csak a liquid/raggamuffin' háza táján mocorog, persze ezen egyveleg egyesek számára nem intelligens dnb...
csak azt nem értem, hogy akik számára shy fx zenéje "buta", azok miért voltak ott
palotaival, jade & matt-u-val is teljesen meg vagyok elégedve, nem is lehetett volna ezt jobban csinálni, s asszem még nem is hallottam back2back2back2back-et. szenzációs volt!
mondjátokmegmárugyanhogymiacímeannakanótánakamibenénekliahölgyhogy....................shyboy
azt viszont én sem értem, minek ennyi fotós. rajzottak a színpadon, shy fx lélegzetvételéből sorozat készült. persze nem akarok egyetlen fotóst se megbántani, munkájukat végzik, csak ez ránk nézve rossz, hogy mikor nem a fullkész emberek dűlöngélnek a színpadon, akkor tőlük nem látni, éppen ki zenél...
ajánlom a szervezőknek, hogy legközelebb jobban figyeljenek a biztonságra, mert a nyakkendős jóember szégyen lehetett volna az egész közönség számára. mondjuk így is az volt. és na akkor küldjék fel a 2 gorillát, miután majdnem rádőlt a vj-re a hangfal, az a 2 gorilla álljon ott a buli kezdetétől fogva
mident összevetve nagyon kár lett volna ezt a bulit kihagyni, köszönjük!