szerintem a break is megérdemel egy külön ilyen topicot
íme az én listám:
Stanton Warriors- kétség kívül all time favourite
pop ya corck,blue,still here,antidote,voodoo doll,hope time,feel good inc(rmx),we interrupt this programme (rmx),gyromancer(rmx),dooms night(rmx)...csak hogy a legnagyobbakat említsem,amivel a stanton harcosok a break szcénát megajándékozták...nem is kell komment,hogy miért szeretem,a felsorolás önmagáért beszél
Roxiller(Chris Carter&JHz) -szintén all time,minden amihez közük van és amihez „hozzányúlnak” zseniális. Nagyon egyedi hangzásvilág nemcsak bulikra! Nálam a 2005-ös év (egyik)legnagyobb zenéje pedig a chips volt...cracker és house,panorama,walkie talkie,big chat,nem is sorolom
Rennie Pilgrem -the big man

ő a 3. all time,bemutatni nem kell,a breakbeat egyik legfontosabb figurája,úttörő a stílusban,egyebek... (nem véletlenül nyert 2x „életműdíjat” a breakspollon).Számomra talán nem is annyira producerként kedvenc, eszméletlen dolgokat művel,mint dj
Diverted-”welcome to the diverted dj xperience”
Na őket nem olyan rég szerettem meg,ahhoz képest feltűnően sok zenéjük abszolút kedvenc.csak ismételni tudom önmagam:rögtön rájuk lehet ismerni (fontos nálam az egyediség,az itt bőven megvan), nem kímélnek senkit,durva-gonosz break a diverted stuff
Evil Nine-ékat azért sorolom még ide,mert nagyon tetszik,h abszolút eltérnek az átlagtól, and they are special too. Ha evil nine set-et hallgat az ember,a slágeresebb breakektől kezdve a Freeland hangzásos felújításokon keresztül a 4negyedig mindent megtalál...
és ha már producer akkor nem hagyhatom ki:
aquasky,plump djs,elite force/meat katie,koma&bones,deekline&wizard,the rogue element
vagy mostanában ffs,odissi,circuit breaker