noel wrote:
szöcske wrote:
irjatok mar kis kifejtest is, mert igy uncsi listakat olvasni

en most nagyon faradt vagyok am ahhoz

én pont ezért el se kezdtem tegnap
tehát amik
nekem valamiért különlegesek voltak
Aquasky vs. Masterblaster Külön színfolt a dnb-break-világban, híd a középtempóhoz. Hyper on Experience - Lords of the Null-Lines (aquasky vs masterblaster remix) Komolytalan jókedv, óriási fricska a befordult drumandbass-headeknek. nagyon fanki. egyébként főleg a régebbi számaik meghatározóak.
Forme Önző és rövidlátó módon elsősorban azért mert az első szintiszta breaks zenék közt volt amit hallottam.
Ettől függetlenül azt hiszem a Kick a Hole-nak, Let it All Out-nak, és a Percussive Thinking-nek ott a helye a breakbeat örök vadászmezőin.
Soul of Man Kickback, Jacknife Lee - Aloha Satellite Special(som rmx) szintén örökös tagság a "miattunk hallgatnak még mindíg nagyon sokan breaket" klubban.
Soto Külön fogalom. Szép dallamok, értékes dobtémák, jól kivitelzett hangzás. Ahol kell megdögönyöz a basszusaival, néhol szomorkás, mélyebb, ám nekem mégis a felhőtlen jókedv ugrik be először Soto-ról.
Kraymon Kraymon. Az hogy lehet, hogy adott egy srác, aki egyszerűen csak különleges számokat csinál. Az egyetlen amivel megvádolhatom, hogy mindegyik zenéje egyformán jó. (ez persze hazugság) de mindgyikben van valami nekem új, valami kreativ ötlet ami VÉLETLENÜL még detonációképes is. Új atmoszférát hoz létre a hallgató körül.
Electro, Electro-Break Gyehennát a Földnek Ez lehetett volna az első helyen is. Tulajdonképpen főképp ezekre próbálok koncentrálni mostanában. Pathic, Andy Page, Lawgiverz, Tipper, Si Begg, Radioactive Man, Claro Intelecto, Soteg, T-Power, Beber-ék.
+1 various tömegbunyó: vandal szinte összes, care in the community vs databass - collaborator

a nulkeárisúthenger, bt vs. tsunami one - hip hop phenomenon, hyoer - catnip (az egyetlen tőle), Silencer-ék, Lee Coombs-Christian J-Luke Chable-Elite Force satöbbi (valahogy nekem a mindíg úgytűnt ők egy elég erős átfedést képeznek a house-világgal) Überzone, Crystal Method, Digital Witchcraft, Apex, EK, Evil Nine, Freq Nasty, Hybrid, Marscruiser, PMT, PFN, Plumps, Precision Cuts, Waveform, Santos, Shiloh, the Stantons, and so fakin' on...