i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:10, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:58, 04-04-2006 
son of nitrous

dst wrote:
b0ci wrote:
dst wrote:
b0ci wrote:
ami a 45. percnel indul el, az micsoda?
nem rajongok a dubsteppert annyira, de ezt Nori mutatta multkor es kivetelesenn teccett 8)

12. Skream - Lightning [Tempa 016]

jó vaskos basszus
:wink:

koszi
cue-t nem tervezel hozza? :idea:

csinálnék de milyen progival lehet készíteni cue filet?

Próbáld ki ezt, de itt nem lehet külön beírni a számok címét előadóját: http://www.regeert.nl/cuesheet/generate.php

De kézzel csinálni se nehéz: http://en.wikipedia.org/wiki/Cue_sheet

Last edited by duplabe on 12:14, 04-04-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:10, 04-04-2006 
pokemon

éljen Szabi!!! állat király zsír vaj penge fasza! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:17, 04-04-2006 
pokemon

Double B wrote:

Próbáld ki ezt, de itt nem lehet külön beírni a számok címét előadóját: http://www.regeert.nl/cuesheet/generate.php

De kézzel csinálni se nehéz: http://en.wikipedia.org/wiki/Cue_sheet

mp3directcut-tal könnyebb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 04-04-2006 
chi recordings

dst wrote:

Notepad

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:39, 04-04-2006 
son of nitrous

LunatiCord wrote:
dst wrote:

Notepad

Sztem is az a legegyszerűbb. Bemásolni valami a cuenak a tartalmát és átirogatni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 08-04-2006 
pokemon

n1 :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 09-04-2006 
original nuttah

Jo mix, vannak benne eros zenek, de neha elegge kalapal csuszik maszik csattog, technikan lehetne meg dolgozni

mindegy, jo ez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:21, 09-04-2006 
partiarc

gratula Szabi! nagyon ott van!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:35, 10-04-2006 
Dub Phase

crow` wrote:
Jo mix, vannak benne eros zenek, de neha elegge kalapal csuszik maszik csattog, technikan lehetne meg dolgozni

mindegy, jo ez.

Igen: Néha elcsúsztak dolgok :oops: , tény hogy nem életem legjobban sikerült mixe, de végülis eddig 95%ban pozitív visszajelzést kaptam rá - szal annyira rossz ezek szerint csak nem lett :D Keresztmetszetet ad zenei világomról, a dubstep-es oldalamról és glitchy-breaks-es oldalamról egyaránt. Ez egy ilyen mix általam tisztelt, sokra értékelt zenészekről, sokat hallgatott/játszott és minőséginek tartott zenékről, melyek szerintem valamely alkotóelemük miatt kiemelkednek a napjainkban zajló zenedömpingből - legyen szó egyedi ritmikai megoldásról, húzós bassline-ról, fülbemászó dallamról, érdekes zenei struktúráról, stb.

Köszönöm mindenkinek a tetszésnyilvánítást, kritikákat "highest appreciated"-elem :lol: . Remélem hamarosan be tudok indítani vmilyen kisebb, de rendszeresen jelentkező elsősorban dubstepről szóló estsorozatot. Jelenleg ezen és új portálomon munkálkodom.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:02, 10-04-2006 
metalhead

dst wrote:
crow` wrote:

mindegy, jo ez.

Igen: Néha elcsúsztak dolgok :oops: , tény hogy nem életem legjobban sikerült mixe, de végülis eddig 95%ban pozitív visszajelzést kaptam rá - szal annyira rossz ezek szerint csak nem lett :D Keresztmetszetet ad zenei világomról, a dubstep-es oldalamról és glitchy-breaks-es oldalamról egyaránt. Ez egy ilyen mix általam tisztelt, sokra értékelt zenészekről, sokat hallgatott/játszott és minőséginek tartott zenékről, melyek szerintem valamely alkotóelemük miatt kiemelkednek a napjainkban zajló zenedömpingből - legyen szó egyedi ritmikai megoldásról, húzós bassline-ról, fülbemászó dallamról, érdekes zenei struktúráról, stb.

Köszönöm mindenkinek a tetszésnyilvánítást, kritikákat "highest appreciated"-elem :lol: . Remélem hamarosan be tudok indítani vmilyen kisebb, de rendszeresen jelentkező elsősorban dubstepről szóló estsorozatot. Jelenleg ezen és új portálomon munkálkodom.

Peace

check pu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:08, 11-04-2006 
original nuttah

dst wrote:

Peace

bár ezen műfajokat annyira nem favorizálom, mégis úgy terett kellene adni ennek a műfajnak (is) kishazánkban. Tehát sok sikert hozzá :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:07, 12-04-2006 
cop.underground.hu

epito kritika nem volt meg... nehany szamot en is romma jatszok ezekbol, a tobbi sem rossz szal reszemrol ezzel nincs baj :-) ha 1-2 apro csuszi van 1 hosszabb szettben, sztem nem rombolja szet radikalisan az elmenyt, ez is okes :-) viszont nekem itt az a bajom, hogy nem erzem a zenei folyamot. sokkal inkabb tekintem egy respekt szettnek, mint egy jo kis dubstep flow-nak :) hajra, hajra!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 13-04-2006 
ujonc

04. Digital Mystikz - Anti-war dub (feat. Spen G) [DMZ007]
!!!

Nem nagyon követem ezt a style-t, de amiket hallottam mostanában,azok közül ez a kedvencem!Nagyon jó a ritmikája,meg az a sub vonal...

Miközben ezt írtam, átment az 5ösre,ígyhát hozzátenném hogy ez is fasza...:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 13-04-2006 
impulsecreator.hu

c0p wrote:
epito kritika nem volt meg... nehany szamot en is romma jatszok ezekbol, a tobbi sem rossz szal reszemrol ezzel nincs baj :-) ha 1-2 apro csuszi van 1 hosszabb szettben, sztem nem rombolja szet radikalisan az elmenyt, ez is okes :-) viszont nekem itt az a bajom, hogy nem erzem a zenei folyamot. sokkal inkabb tekintem egy respekt szettnek, mint egy jo kis dubstep flow-nak :) hajra, hajra!

epito kritika sztem azert nincs igazan mert egyreszt nem szokas, masreszt mivel meg relative uj a stilus, meg mindenki csak kostolgatja a _dubstep flowt_ :)
egyebkent a csiszicsuszikat leszamitva nekem nagyon tetszik a mix, es ereztem benne egy "vonalat", ami elvitt A-bol B-be, szoval respekt meg minden :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 13-04-2006 
original nuttah

mentalien wrote:
epito kritika sztem azert nincs igazan mert egyreszt nem szokas ... :wink:

hehehogyezmilyenigaz :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 13-04-2006 
Dub Phase

sirmo wrote:
!!!

Nem nagyon követem ezt a style-t, de amiket hallottam mostanában,azok közül ez a kedvencem!Nagyon jó a ritmikája,meg az a sub vonal...

egyetértek mindenben (bár nekem a jelenleg futó DMZ-k közül az "Earth a run red" a favorit, bár ez még kicsit várat magára a Soul Jazz-en jön majd ki...). Maláék most ráálltak pár tune erejéig a 4p4-es hatású ritmikai megoldásokra. ez a track "olyan fasza dobolós" lett :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 13-04-2006 
ujonc

dst wrote:
sirmo wrote:
!!!

egyetértek mindenben (bár nekem a jelenleg futó DMZ-k közül az "Earth a run red" a favorit, bár ez még kicsit várat magára a Soul Jazz-en jön majd ki...). Maláék most ráálltak pár tune erejéig a 4p4-es hatású ritmikai megoldásokra. ez a track "olyan fasza dobolós" lett :lol:

Márcsak a 4/4 ritmika miatt se véletlenül teccik. Kiv.leszek majd az újra..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 13-04-2006 
souljah

Distance - Horizon :arrow: 4/4 :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:46, 14-04-2006 
Dub Phase

sirmo wrote:
dst wrote:
sirmo wrote:
!!!

A DMZ 008-on majd az Ancient Memories jön ki, ami pedig igencsak súlyos halfstep. 8)
Ilyen 4p4-es megoldással még Mala - Left foot out (először Left leg out-nak publikálták) c. track-jében éltek, de míg az Anti-war-dub-ban a kick-ek adják a 4p4-et és a pergő kalapálnak, addig a Left foot out ban egy halfstep ritmusszekcióra pakolnak 4p4-es cineket így ilyen tuci-tucinak hat kissé.
Érdekes dolgok ezek. A dubstep lényege a szokatlan ritmikai és zenei struktúrákban rejlik :) Ez a kapocs a Horsepower Productions régi zenéi és a mai darabok között, ez a kapocs amely összeköti a Boxcutter experimentalba hajló cuccait, Maláék minimialista nu dub-jait, Distance drumandbass-es basszusokkal operáló egyedi stílusát, Shackleton sok munkát magában rejtő konga-bongákból felépülő veszett drumpattern-programozását és VexD elmebeteg electronikáját egyaránt, de sorolhatnánk még. 8) Ekaros első nekem mutatott zenéje (Armee des Verräters) is azért nyűgözött le, mert gyökereiben ragadta meg ezt a dolgot. Ugyanez vonatkozik a Madness-re is. Máig nem tudom megunni egyiket sem.
És épp ezért is nehéz összehozni mixben őket normálisan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 14-04-2006 
ujonc

dst wrote:
sirmo wrote:
dst wrote:
sirmo wrote:
!!!

A DMZ 008-on majd az Ancient Memories jön ki, ami pedig igencsak súlyos halfstep. 8)
Ilyen 4p4-es megoldással még Mala - Left foot out (először Left leg out-nak publikálták) c. track-jében éltek, de míg az Anti-war-dub-ban a kick-ek adják a 4p4-et és a pergő kalapálnak, addig a Left foot out ban egy halfstep ritmusszekcióra pakolnak 4p4-es cineket így ilyen tuci-tucinak hat kissé.
Érdekes dolgok ezek. A dubstep lényege a szokatlan ritmikai és zenei struktúrákban rejlik :) Ez a kapocs a Horsepower Productions régi zenéi és a mai darabok között, ez a kapocs amely összeköti a Boxcutter experimentalba hajló cuccait, Maláék minimialista nu dub-jait, Distance drumandbass-es basszusokkal operáló egyedi stílusát, Shackleton sok munkát magában rejtő konga-bongákból felépülő veszett drumpattern-programozását és VexD elmebeteg electronikáját egyaránt, de sorolhatnánk még. 8) Ekaros első nekem mutatott zenéje (Armee des Verräters) is azért nyűgözött le, mert gyökereiben ragadta meg ezt a dolgot. Ugyanez vonatkozik a Madness-re is. Máig nem tudom megunni egyiket sem.
És épp ezért is nehéz összehozni mixben őket normálisan.

Van egykét Horsepowerem nekem is,de már nagyon régiek...Ha lehet így fogalmazni kicsit deepes hangzású 2steppek azok (legalábbis amik megvannak)...
Jó ez a stílus,de ezt mondtam a garázsra is anno x éve,ami sajnos gyorsan jött be,és gyorsan halt ki.Remélem ez nem így lesz a dubsteppel...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]