i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:04, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:25, 14-04-2006 
droid

Riu wrote:
feelinges a hely..a wcbusz hol fog állni? :wink:

a wc előtt természetesen :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 14-04-2006 
original nuttah

en inkabb mar meg se szolalok ;D
johely lesz ez, mondjuk en ha gyarbuli akkor inkabb olyasmi gyarban tudnam elkepzelni mint a dunaplaza mogott levo tunsgram gyarban, nemtom ismerös e vkinek...
itt ez az alacsony plafon kicsit fura:/
hang legyen oke, es akkor jolesz ez, örüljetek a wcbuszotoknak és ne sirjatok.köszcsipuszcsi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:01, 14-04-2006 
ujonc

Depeche Mode wrote:
Ilyen emberek mint ti fórumozók (tisztelet a kivételnek) még a kasmirt sem érdemlitek meg sztem..

Önmagad is beleertve?
Forum arra van sztem, hogy kibeszeljunk dolgokat, velemenyt nyilvanitsunk kulturaltan es nem arra h egymasra tegyunk megjegyzeseket. Nekem szemelyem szerint kashmirral semmi bajom, bar nem tartozik a kedvenceim koze...
Sp akarhogy is jatszott ingyen, amugy nagyon sokan megteszik, nem menti fel az alol meg a tobbieket sem amit elozo heten csinaltak. Es sztem nem anyaztam meg bantottam senkit, kulturaltam kifejtettem a velemenyem...Ennyi,tema lezarva...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:00, 14-04-2006 
droid

surreal.tamagochi wrote:
Depeche Mode wrote:
Ilyen emberek mint ti fórumozók (tisztelet a kivételnek) még a kasmirt sem érdemlitek meg sztem..

Önmagad is beleertve?
Forum arra van sztem, hogy kibeszeljunk dolgokat, velemenyt nyilvanitsunk kulturaltan es nem arra h egymasra tegyunk megjegyzeseket. Nekem szemelyem szerint kashmirral semmi bajom, bar nem tartozik a kedvenceim koze...
Sp akarhogy is jatszott ingyen, amugy nagyon sokan megteszik, nem menti fel az alol meg a tobbieket sem amit elozo heten csinaltak. Es sztem nem anyaztam meg bantottam senkit, kulturaltam kifejtettem a velemenyem...Ennyi,tema lezarva...

Olyan vagy mint a Gyurcsány, hangoztatod h ne személyeskedjünk közbe te kezdted:) Amúgy meg nem kötelező jönni.
Okosh emberek rox :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:04, 14-04-2006 
souljah

depeche, szerintem nagyon találó lenne, ha mondjuk azt tennéd ami az aláírásodban van legalul

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:16, 14-04-2006 
droid

thuglife wrote:
depeche, szerintem nagyon találó lenne, ha mondjuk azt tennéd ami az aláírásodban van legalul

Élvezném a csöndet, de folyton megzavarjátok hülyeségekkel :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:39, 14-04-2006 
metalhead

a megzavaras az nem ien :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:38, 14-04-2006 
ujonc

Persze az inteligencia megint be vitte a politikát a party életbe csak minek???Hogy jön ide Gyurcsány? :roll:
Kulturált véleményt halhattunk....(némileg jogosan is)
(Ha blade hozta volna dsl-t akkor legalább az biztositva lenne, hogy nem az egér sz*rt kerülgethetem egész este, meg nem azon kell agyalnom, hogy melyik szemét domb tetejére üljek.És reggel nem fog fekete cucc jönni a tüdömböl a több kiló portól amit a táncoló emberek felvernek... :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:38, 14-04-2006 
ujonc

Depeche Mode wrote:
surreal.tamagochi wrote:
Depeche Mode wrote:

Önmagad is beleertve?

Olyan vagy mint a Gyurcsány, hangoztatod h ne személyeskedjünk közbe te kezdted:) Amúgy meg nem kötelező jönni.
Okosh emberek rox :)

Te "depis mód"...fikázáson kívül tudsz még értelmeset írni a fórumba? Mi az, hogy nem kötelező jönni...nem, hogy invitálnád az embereket...ehelyett mindenkit lenézel...hát komolyan...de nem baj...most aztán naggggyon menőjenő vagy...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 14-04-2006 
ujonc

shanez wrote:
Pénzért csinálni dnb bulit? Megnézném ki él meg ebből ma MO-n, amikor egy csomó buli bukó.
Nem tudom ki,hogy van vele most a nagy dárenbéz szcénában de pár éve ha jól tudom az SP volt az, aki játszott pénz nélkül is bulikon..
A gyárépület meg szerintem a legjobb feeling persze hangosítás szempontjából ez talán nem..
písz

És ki beszél itt Sp-ről?Nem hiszem,h.vele és a tesójárval van a gond... -szerintem-
Nem Ő szervezi a CM bulikat és természetesen nem Ő nem fizeti ki a dj-ket!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:40, 14-04-2006 
pokemon

ezek csak szerény vélemények...

nem kell minnyá idegeskedni...
szabadország.. 8)

én aszondom, hogy majd meglátjuk :]

"A zene ismeri az állandóan visszatérő, ismétlődő vezérmotívum fogalmát..."M.Gy.

http://www.myspace.com/solarcube5
http://solarcube.commers.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:17, 15-04-2006 
ujonc

_Beatboxer_ wrote:
Persze az inteligencia megint be vitte a politikát a party életbe csak minek???Hogy jön ide Gyurcsány? :roll:
(Ha blade hozta volna dsl-t akkor legalább az biztositva lenne, hogy nem az egér sz*rt kerülgethetem egész este, meg nem azon kell agyalnom, hogy melyik szemét domb tetejére üljek.És reggel nem fog fekete cucc jönni a tüdömböl a több kiló portól amit a táncoló emberek felvernek... :wink: )

Voltál te nyáron Fields Of Joy-on? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:46, 15-04-2006 
pokemon

nyenyenye

minek vitatkozni amikor verekedni is lehet :P :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:31, 15-04-2006 
ujonc

s_py wrote:
EZ Rollers wrote:
s_py wrote:
sztem eleg rossz pelda ez a merleges dolog.

arrol beszelke hogy lasd blz vagy ns bulik altalaban szinvonalas fellepoket hoztak szinvonalas helyre, nem olyan nehez ezt megerteni...szvsz
bar erted kinek mik az igenyei...hyper is ment patexben jo par evig aztan rajottek (meg ugye bezart tehat menni kellett) hogy lehet ezt kulturaltabb helyen is megcsinalni.

hát valahogy így gondolom én is. a mérlegen esetleg a pénz lehet a másik tényező sztem, a fellépőkkel ellenben.

szeretem ha van atmoszférája egy bulinak. egy klub mindig ugyanolyan, szóval ha semmi sem tökéletes hát legyen mindenféle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:56, 15-04-2006 
souljah

Junglist Soljah wrote:

pfuhuhu :kanape: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:11, 15-04-2006 
ujonc

Junglist Soljah wrote:
_Beatboxer_ wrote:

Meg kockáztatnám hogy több FoJ voltam mint te...de nem emlékszem 1 re se igy hirtelen amelyik 1 poros gyár épületben lett volna...és ha nem tévedek nem open air bulikrol beszélünk hanem zártakrol.... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:23, 15-04-2006 
impulsecreator.hu

ej de fontos vita :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:05, 15-04-2006 
droid

misstorm wrote:
shanez wrote:
Pénzért csinálni dnb bulit? Megnézném ki él meg ebből ma MO-n, amikor egy csomó buli bukó.
Nem tudom ki,hogy van vele most a nagy dárenbéz szcénában de pár éve ha jól tudom az SP volt az, aki játszott pénz nélkül is bulikon..
A gyárépület meg szerintem a legjobb feeling persze hangosítás szempontjából ez talán nem..
písz

És ki beszél itt Sp-ről?Nem hiszem,h.vele és a tesójárval van a gond... -szerintem-
Nem Ő szervezi a CM bulikat és természetesen nem Ő nem fizeti ki a dj-ket!

A CMos djken meg latszik h nem azert csinaljak mert szeretik...

olvass vissza!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:36, 15-04-2006 
ujonc

hű a mindenit!hogy felpörögtek az események!és a hangulat...!
hát a képek alapján tényleg irtó alacsony a belmagasság!(na nembaj.én biztos nem verem be a fejem a 152centimmel :lol: )
én csak azt nem értem h Andyre ugyenennyi volt a beugró mert (részben) ott meg kell fizetni a home-t.na de ezen a düledező gyárépületen mi kerül ennyibe??? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:44, 15-04-2006 
droid

3000/3500 ugye? Az szerintem sok azért egy kicsit.
Nem is megyek ha nem nyerek 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 35  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]