i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:48, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 35  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:03, 15-04-2006 
ujonc

Sziasztok,szep napot!

A belepo amugy sztem is eleg borsos, es nezzuk azt is h sok a fiatal, akik nem rendelkeznek meg onallo kersettel, es szeretnenek eljonni. En ha partit szerveznek, marpedig szervezunk is, arra torekszunk, hogy akit hivunk tenyleg nyujtson vmit a kozonsegunknek, valami kulonlegeset, a helyszin olyan legyen ahova az emberek feltetel nelkul eljonnek, es a belepo is korrekt legyen. Egy belepo ara ne csak a fellépo ismertseget tartalmazza hanem a kornyezetet is, ahova tenyleg szivesen megy az ember, illetve italarak.Ezert imadom pl hajot, sosem draga a belepo, jofej a szemelyzet, kulturalt hely nagyon, es nem draga az ital. Sztem amugy a 21dik szazaddal ma mar pesten es kornyezeteben is adottak olyan helyek ahova le lehetett volna szervezni ezt a bulit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:04, 15-04-2006 
ujonc

A masik meg....sztetek mennyi ember vette mar meg elovetelben a jegyet? Es tegnap vagy tegnap elott raktak fel kepeket a helyrol...de lehet h rosszul tudom. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 15-04-2006 
droid

Azért nem mindenki ezen fórum alapján jár bulizni :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 15-04-2006 
pokemon

s_py wrote:
911 wrote:
s_py wrote:
bar erted kinek mik az igenyei...hyper is ment patexben jo par evig aztan rajottek (meg ugye bezart tehat menni kellett) hogy lehet ezt kulturaltabb helyen is megcsinalni.

komplex? most nem azert de sztem komplex nem sokkal jobb mint patex mar bocs h ezt mondom:P

igazad van tamagocsi CM a PENZERT csinalja...ezert huztak le xplorert is... es a kvizkerdes?ha ekkora fergek a CM-esek, miert nem blade hozza dieselt? hm? >P

bazzeg minek kell minden szot kiforditani, nem a complexre gondoltam amugy egy szar gyarepuletnel meg az is jobb, izles kerdes...
volt home_ban is events hall_ban is ha voltal patexben valaha is akkor tudhatnad hogy barmelyik igenyesebb annal ha meg nem akkor nem tudom minek kell beszolni?

amugy meg blz bulikon is volt mar parszor szervezoi hiba mert senki sem tokeletes, de ok legalabb torekednek hogy kulturalt helyen legyen. amuyg mondhatnam ugyanilyen alapon az ns_t is mint ahogy meg is tettem.

amugy meg en is csiptem a gyarepuleteket (Ruhagyar buli
:!: ) de mar egy kicsit unalmasnak tartom 2006_ban amikor van lehetoseg kulturaltabb szorakozasra.

jah patex 1 okadek volt, de gondolkozz mar h mennyi penze van bladenek v deadcode-nak 1-1 ien bulit megcsinalni..

vszinu h ezert nem home v events hall... sztem nyugodtan le lehetne szallni roluk en nem erzem se a rosszindulatot se az igenytelenseget a szervezokben,ha nincs keret a BS-re akkor mer kell beszolni?mert meno? :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 15-04-2006 
ujonc

Nem keret kérdése....egy üres helyet behangositani meg berendezni majdnem annyi mint 1 igényeset kibérelni. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 15-04-2006 
ujonc

Jajj patex az tenyleg jogaz volt :D Bar en csak patex 2ben voltam.Amugy abban az idoben home, meg citadella meg events hall nem uzemelt, ket nagy hely volt ahol lehetett szorakozni ebbol egyik complex, ahova a deadcode is atvitte a hypert. Még jo kis patex jajj :D En sztem amugy lett volna mas hely ahova lehetett volna vinni ezt a bulit... Amugy egyik legkedvesebb emlekem egy CM buli volt, 2003 augusztus, Rob F Mayhem.En szervezokent amondo vagyok h ilyet tenyleg csak akkor csinaljon az ember ha lat benne fantaziat es tud pluszt adni az embereknek. De ilyen aprosagokra figyelni kell, h helyszin stb. Illetve ha mar hivok kulfoldit akkor arra is figyelek hogy az a szerencsetlen erezze jol magat, nem otthagyom tok egyedul egy buliban. Es ha buko a buli akkor az, mi spec azert csinaltuk ugy h osszeraktuk a penzt, es nem a bevetelre alapozunk, h ne forduljon elo ilyen. Benne van a riziko h bukunk mi is...De kifizetni ki kell.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 15-04-2006 
ujonc

_Beatboxer_ wrote:
Nem keret kérdése....egy üres helyet behangositani meg berendezni majdnem annyi mint 1 igényeset kibérelni. :wink:

nem értelek igazából. te eljönnél erre a bulira, csak zavar az hogy nem valami "igényes" szórakozóhelyen lesz? mert nem tudhatod milyen a hely, amíg nem voltál ott. lehet nem citadella, vagy pacha, bár én nem is tudnám elképzelni pl corrupt soulst pl egy ilyen helyen. meg hozzáteszem úgy alapból kevés dnb van ami passzol azokhoz a helyekhez. max azt szoktad meg, mert gyakran van ott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 15-04-2006 
ujonc

Sztem ez igy azert nem igaz, es nem baj az ha az emberek szeretnek igenyes kornyezetben bulizni. Pl ma Home-ba goa lesz, tehát ilyen teren a hely nem annyira fontos inkabb az h igenyes legyen. Egy raktaros bulit is meg lehet jol csinalni, egyszer voltam egy psystem erroron, uhh a nemzeti szinhazzal szemben volt, de az olyan epulet volt amit rendesen befutottek illetve nagy volt a belter.Itt nagyon kicsinek tunik...es koszosnak...Sztem egy zenei stilust ne kategorizaljunk helyekhez, mert pl vegyuk citadellat hajot vagy home-ot, mindenfele bulit szerveznek oda. De ide az emberek szivesen is mennek. Pachat meg a mai napig siratom :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:56, 15-04-2006 
ujonc

Junglist Soljah wrote:
_Beatboxer_ wrote:

nem értelek igazából. te eljönnél erre a bulira, csak zavar az hogy nem valami "igényes" szórakozóhelyen lesz? mert nem tudhatod milyen a hely, amíg nem voltál ott. lehet nem citadella, vagy pacha, bár én nem is tudnám elképzelni pl corrupt soulst pl egy ilyen helyen. meg hozzáteszem úgy alapból kevés dnb van ami passzol azokhoz a helyekhez. max azt szoktad meg, mert gyakran van ott.

lehet inkább az zavar, hogy 2006-ban még van olyan szervezö csapat aki több éves multal rendelkezik és azon töri a fejét, hogy hogyan találhat igénytelenebb helyeket...különben nem. Annyi elvárásom lenne 1 zárt szorakozó helyen, legyen az 1 gyárépületbe, 1 uszályon, vagy 1 erödben:le lehessen ülni, ne lepje el a por a földet, ne omoljon rám a vakolat, egészég ügyileg is megállja a helyét(wc) és normális kiszolgálás legyen(ruhatár, pult, beléptetés).Persze ezt meg kell fizetni.Csak kérdem én, hogy ennyi pénzért amibe ez a belépö kerül melyiket biztositják nekem ezt kifogástalanul(???)....Mert más csapatokak érdekes mód sikerül(néha olcsobban is)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:58, 15-04-2006 
partiarc

Junglist Soljah wrote:
_Beatboxer_ wrote:

nem hiszem,hogy azért mert ez egy underground zenei stílus(mondjuk egyre inkább nem), azért annak megfelelő helyen kell tartani a bulit,mondjuk egy volt gyárban. persze az is feelinges meg lehet jó,de azért inkább elmegyek egy olyasmi helyre,mint a home.
nem rég voltam a fabricban,londonban és azt a helyet inkább a homehoz vagy a pachahoz lehetne hasonlítani, de mégis teljesen illett oda dnb.
nem derogál elmennem egy raktárépületbe,de akkor ne kérjenek olyan árat a jegyért, mintha egy igényes klubban lenne még ha egy nagy név jön külföldről,akkor sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:59, 15-04-2006 
ujonc

ez igaz, mindenhol lehet mindenféle bulit csinálni. de pl milyen partizó az aki nem megy el egy buliba azért, mert nem a jól megszokott igényes szórakozóhelyen tartják. persze tudom ez kishazánkban mást jelent. tarthatják akár egy lerobbant szar koszos helyen is.
így pedig már csak a szervezőkben lehet bízni. de sztem cm srácok még ha nem is minden téren a legkorrektebb a hozzáállásuk, törekszenek a jóra. :)
amúgy meg az imént hallottam, hogy az elővételes jegyek elfogytak, tehát biztos lesz jópár érdeklődő. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 15-04-2006 
ujonc

Junglist Soljah wrote:
ez igaz, mindenhol lehet mindenféle bulit csinálni. de pl milyen partizó az aki nem megy el egy buliba azért, mert nem a jól megszokott igényes szórakozóhelyen tartják. persze tudom ez kishazánkban mást jelent. tarthatják akár egy lerobbant szar koszos helyen is.
így pedig már csak a szervezőkben lehet bízni. de sztem cm srácok még ha nem is minden téren a legkorrektebb a hozzáállásuk, törekszenek a jóra. :)
amúgy meg az imént hallottam, hogy az elővételes jegyek elfogytak, tehát biztos lesz jópár érdeklődő. :wink:

egy olyan partizo nem megy el bulizni csak azért mert igénytelen a hely aki már hallotta a felépőket elégszer élöben ahoz, hogy ne adja fel az igényeit és a kényelmét a zene éredekében.Bár hozzá teszem 1 rendes helyen ez a buli tuti benne lenne top5 kategoriában...

Jo szorakozást mindenkinek holnap estére! :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:12, 15-04-2006 
pokemon

...mondom most elolvasom ezt a sok hozzászólást amit írtatok, de nem lehet egyszerre...belefájdul az ember feje...
...sztem nem sok ez a 3000/3500 forint...azé két igényes amcsi dj jön...nem a szájncsész meg a díkéj a szomszédból...
...másik meg hogy tök feelinges a hejj így képeket nézve...aztán kitudja hejjszinen koppanok egyet...de ehhez a zenéhez illik is...nekem má iszonyom van a citadellától...söt annak is örülök hogy pachaban se fulladozok többet...
...andy c csak-csak illik a homeba, nah de impulse meg dieselboy :roll: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 15-04-2006 
metalhead

hayee wrote:
...mondom most elolvasom ezt a sok hozzászólást amit írtatok, de nem lehet egyszerre...belefájdul az ember feje...
...sztem nem sok ez a 3000/3500 forint...azé két igényes amcsi dj jön...nem a szájncsész meg a díkéj a szomszédból...
...másik meg hogy tök feelinges a hejj így képeket nézve...aztán kitudja hejjszinen koppanok egyet...de ehhez a zenéhez illik is...nekem má iszonyom van a citadellától...söt annak is örülök hogy pachaban se fulladozok többet...

mi ez hogy illik meg nem illik?
azert mert te nem tudod elkepzelni az nem azt jelenti hogy nem is lehet ott..

ez a feelinges hely kifejezestol meg a hideg raz. kurva feelinges 2006_ban (magamat ismetelve) egy lerobbant hely...98_ban az volt meg ugralni az erdo kozepen (amuyg ez meg mindig elobb megy nekem) de ma mar nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:18, 15-04-2006 
partiarc

hayee wrote:

hát akkor majd meséld el milyen lesz a hang ilyen belmagasság és ennyi oszlop mellett,mert én nem ide megyek hnap.
semmi baj nem lenne ezekkel a raktár/gyártelepekkel, ha lenne hely ahova le tudsz ülni meg mondjuk nem toi-toi wc-k lennének(lásd beats factory vagy studio4).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:23, 15-04-2006 
NewCityBass

nem omlik ossze ez a hely ?:P nincsen vele semmi bajom csak erdeklodes.. komoly lenne rankomlana :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 15-04-2006 
pokemon

...yovan, akkor csak én vagyok ijjen igénytelen...nem tehetek róla...nekem teccik...aki jön az jön aki nem az meg menyjen vikendbészre...vagy ahová akar...én még most is azt modnom ez egy yo buli lesz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 15-04-2006 
ujonc

s_py wrote:
hayee wrote:

mi ez hogy illik meg nem illik?
azert mert te nem tudod elkepzelni az nem azt jelenti hogy nem is lehet ott..

ez a feelinges hely kifejezestol meg a hideg raz. kurva feelinges 2006_ban (magamat ismetelve) egy lerobbant hely...98_ban az volt meg ugralni az erdo kozepen (amuyg ez meg mindig elobb megy nekem) de ma mar nem.

ajjaj. 2006ban mért kell minden bulinak a fent nevezett szórakozóhelyeken lennie..? sokan szeretik az új dolgokat, még ha utólag rossz véleménnyel is vannak róla. nagyon megszokhattad a kényelmet már, lehet ez a baj. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 15-04-2006 
ujonc

Az a helyzet, hogy pár jegyet vettem ma (elővételes áron persze: 3000). Aztán fél óra múlva lemondta az egyik emberke a bulit. Namost itt van egy fölösleges jegy a kezemben...kell valakinek? 3000-ért továbbadom. Az első biztos-jelentkezőé lesz. (Legjobb lenne privátot írni...) Ha kell vkinek a jegy, akkor az megveszi, ha senkinek nem kell, akkor rámrohad :)

Elkelt a jegy!

Last edited by EZ Rollers on 17:31, 15-04-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:41, 15-04-2006 
ujonc

Junglist Soljah wrote:
2006ban mért kell minden bulinak a fent nevezett szórakozóhelyeken lennie..? sokan szeretik az új dolgokat, még ha utólag rossz véleménnyel is vannak róla. nagyon megszokhattad a kényelmet már, lehet ez a baj. :)

Hát ezzel csak egyetérteni tudok...én is szeretem az új dolgokat! Sőttt...bicajjal fogok menni Óbudáról :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 35  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]