i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:45, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 515 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:45, 10-04-2006 
black hoe rec.

Riu wrote:
azért van külömbség, ha van valaki aki életedben nem látsz, nem beszélsz vele, csak a másik szervezőgárda, akkor talán abban annyira nem lehet ránk varrni a szart... amikor kiderült,h ugrott,akkor kb 0,5 ora alatt szereztünk a helyére fellépőket és utána lehet kérdezni mindenkinek tetszett a buli (az is).... tényleg offed, okos enged

Itt nem ezzel volt a gond, hanem az "együtt sírunk, együtt nevetünk" mottó bukott meg. És amilyen gyorsan szerveztétek át a bulit, olyan gyorsan kentétek rá a szart a másikra. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:47, 10-04-2006 
bladerunnaz

Migu wrote:
Riu wrote:
azért van külömbség, ha van valaki aki életedben nem látsz, nem beszélsz vele, csak a másik szervezőgárda, akkor talán abban annyira nem lehet ránk varrni a szart... amikor kiderült,h ugrott,akkor kb 0,5 ora alatt szereztünk a helyére fellépőket és utána lehet kérdezni mindenkinek tetszett a buli (az is).... tényleg offed, okos enged

Itt nem ezzel volt a gond, hanem az "együtt sírunk, együtt nevetünk" mottó bukott meg. És amilyen gyorsan szerveztétek át a bulit, olyan gyorsan kentétek rá a szart a másikra. :)

valahogy igy, igen

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:56, 10-04-2006 
metalhead

mondjuk az azrael temakor szerintem nem irhato egy lapra a mostani esettel. dunaujvarosban "igy jartak" a szervezok, itt meg... pont ok hagytak szarban a fellepot (marha igazak az elhangzottak)
kivancsian varom mi lesz a tortenet vege :!:
azert hihetetlen h mi mi megy mostanaban... :shock: :?

Last edited by boc on 13:26, 10-04-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:11, 10-04-2006 
allnightbreakz

b0ci wrote:
mondjuk az azrael temakor szerintem nem irhato egy lapra a mostani esettel. dunaujvarosban "igy jartak" a szervezok, itt meg... pont ok hagytak szarban a fellepot (marha igazak az elhangzottak)
kivancsian varom mi lesz a tortenet vege :!:
azert hihetetlen h mi miegy mostanaban... :shock: :?

az lesz a sztori vege, mint a halas sracenak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:27, 10-04-2006 
metalhead

halas? nemvagom... :?

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 10-04-2006 
ujonc

milyen ciki lenne ha valaki irna josh-eknak h mi tortent aztan ok is elfelejtenenek eljonni zenelni ugy h mar a bookingra atutaltak a penzt mo-rol :D megerdemelnek ezek utan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:33, 10-04-2006 
ujonc

rhika wrote:
:D megerdemelnek ezek utan.

így van!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 10-04-2006 
pokemon

prowlersk8 wrote:
rhika wrote:
:D megerdemelnek ezek utan.

így van!

biztos igy is lesz akkor...

valdi legalabb porognek a postok az jo nem? >P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:47, 10-04-2006 
ujonc

csutak wrote:
prowlersk8 wrote:
Range_OS wrote:
nemtom témába vág e :D de valakinek nincsenek képei a buliról?

Elvileg ma vagy holnap az antropos-on!

vagyis 1 héten belül várható :fog:

Bocsi de véletlenül sikerült felrakni hamarabb a képeket, remélem nem haraxol! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 10-04-2006 
droid

thx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 10-04-2006 
metalhead

azért kiváncsi lennék mikor nyilvánulnak meg maguk a szervezők is..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:45, 10-04-2006 
partiarc

prowlersk8 wrote:
csutak wrote:
prowlersk8 wrote:
Range_OS wrote:
nemtom témába vág e :D de valakinek nincsenek képei a buliról?

Elvileg ma vagy holnap az antropos-on!

vagyis 1 héten belül várható :fog:

Bocsi de véletlenül sikerült felrakni hamarabb a képeket, remélem nem haraxol! :lol:

dehogy haragszok csakígy tovább 8) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 10-04-2006 
ujonc

hogy legyen némi on is: x-plorer még az első félórájában játszott egy side effects remixet. azt ki csinálhatta? (nem teebee/konflict)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 10-04-2006 
original nuttah

ungii wrote:
hogy legyen némi on is: x-plorer még az első félórájában játszott egy side effects remixet. azt ki csinálhatta? (nem teebee/konflict)

rajtuk kivul azthiszem mas nem nyult hozza, es a kemal remix is inkabb egy onallo trekk, kb semmi koze
a side effectsbol keszult egy VIP verzio, meg anno.. bar sokan azt azonositjak az side effects cimmel eleve.

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:56, 10-04-2006 
ujonc

jade wrote:
ungii wrote:

rajtuk kivul azthiszem mas nem nyult hozza, es a kemal remix is inkabb egy onallo trekk, kb semmi koze
a side effectsbol keszult egy VIP verzio, meg anno.. bar sokan azt azonositjak az side effects cimmel eleve.

igen, ezzel én is bizonytalan vagyok, mert ami nálam egy sour ripben side effects vip az bakeliten original mix-ként van feltüntetve; ami meg sima side effects az a lemezen stakka & skynet rmx...
ahogy telnek a napok, egyre bizonytalanabb az emlék, de akkor 99%-ra mondtam volna, h egy új side effects remix, talán saját. ha nem az, akkor jó pofátlanul ki vannak szedve belőle a minták.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:50, 16-04-2006 
circus maximus

Tisztelt Fórum Userek!

FELVEZETÉS:

Nagyon sok minden elhangzott itt. Mindenki azt ír és azt gondol, amit szeretne. A fórum arra való, hogy eszmét cseréljetek és, hogy a különböző vélemények ütközhessenek stb.
Sajnos Komix barátunk egy bizonyos vonalat túl lépett, amit nem kellett volna. Olyan dolgokat állított itt nagy nyilvánosság előtt melyek nem igazak. Magyarán hazudott. Megrágalmazott. Nem fogok semmit sem túl magyarázni. Tisztában vagyok a tényekkel, így nem hiszem, hogy bármit is kéne tenni, de mivel itt történt ezért, azt hiszem jár a lehetőség, hogy leírjam a tényeket.

komix
Jó, csak tudod ebben az az érdekes, hogy mi vidéken szervezünk egy 120.000 fős városban és mégis kifizettünk mindent lol

Ez a természetes nem?
Amúgy meg ha csak minden 10.-ik ember megy el a bulidra akkor is vannak 12.000-en…

Slctr
thuglife írta:
azért a szervezők részéről minimum valami helyreigazítást kéne idebiggyeszteni, vagy legalább a saját véleményüket mondják el az egészről...az engem jobban érdekel, minthogy ki hogy g*cizi le a másikat.

Lehet hogy érdekel de lefossák az emberek fejét főleg fórumozókét..

Az ok:
A legszomorúbb az egészben az, hogy nagyon sok itteni post-nál látszik, hogy az írója egy másodpercnyit nem gondolkozott el alapvető evidenciákon, csak írt és írt és írt… Ez nagyon fáj, ez talán a legfőbb oka annak, hogy csak szűkszavúan és ritkán szoktam itt megnyilatkozni.

sentient
ez az egész... NAGYON CIKI!!!!

max. respect x-plorer-nek... 4 óra úgy, hogy a szervezők ott hagyták...
aztán kis sem fieztték, pedig ezek szerint ő vezényelte le a bulit , talán neki kellett volna adni az egész bevételt

de gondolom ahogy komix-ék fogadták és bántak vele az feledtette ezt a kis incidenst Bp-en

Fantasztikus és gyönyörködtető, ahogy tényként kezeled az ide beírt dolgokat, úgy, hogy valóságtartalmukat nem ismered, nem is nagyon akarod ismerni…

ungii
minden tiszteletem x-ploreré, aki egymagában prezentálta a bulit!!
nagyon szimpatikus ember, sugárzik belőle a zene iránti lelkesedése. katasztrofálisan kevés embernek (5-20) levágott egy 4 órás, nem is akármilyen szettet. egyáltalán nem volt unalmas, a stílus tágabb határain belül hullámozva bemutatott csúcsokat és völgyeket, kisebb matrix best of-fal megszórva (vertigo, tightropre, temperament, cant stop, cover story, american beauty x2 (x3)). jól és a 4 óra ellenére is gyorsan kevert, végig dinamikusan, pedig szerintem nincs hozzászokva, h üres termeknek játsszon. kiváncsi vagyok mi lett volna, ha 1,5-2 óra után menni akar (gondolom kb. ennyi idő lehetett kikötve a szerződésben).

na ha ezek után még ki sem fizették rendesen........

Külön Oli kérte, hogy zenélhessen sokat a setje előtt.
Nem volt szerződés, mivel Olival vagyunk olyan viszonyban, hogy erre nincs szükség, na??

Fantasztikus és gyönyörködtető, ahogy tényként kezeled az ide beírt dolgokat. Csak annyit kérdek, hogy honnan tudod, hogy ki lett –e fizetve??? Itt elolvastad aztán onnan csordaelv?

Mert sajnos nagyon sokszor itt erről van szó. A legszomorúbb az egészben az, hogy nagyon sok itteni post-nál látszik, hogy az írója egy másodpercnyit nem gondolkozott el alapvető evidenciákon, csak írt és írt és írt… Ez nagyon fáj, ez talán a legfőbb oka annak, hogy csak szűkszavúan és ritkán szoktam itt megnyilatkozni.

Komix:
a lényeg annyi, hogy:

miután én megkérdeztem "kedves" Joe-t, hogy ők akarják e mostanság hívni X-plorert (ugye ők bookolták először M.o.-ra anno)és a válasza az volt, hogy nem, ezek után belefogtam a bookingba. Pár héttel később amikor már meg volt rendelve a repjegy(érkezés márc 31 - távozás ápr 8 ) kaptam a fülest, hogy apr 7 CM pres. X-plorer... Ekkor felhívtam Joe-t aki elég összezavarodottan elővezette nekem, hogy ő elfejeltette a mi beszélgetésünket...Úgy érzem ezek után méltán emeltem fel hangom amellett, hogy szálljanak be a repülőjegybe, de ők "a nagy pesti szervező csapat" ezt nem voltak hajlandóak meglépni. Mit tudtam tenni, hát X-plorer segítségét kértem, hogy segítsen eme zűrös és kusza helyzetet megoldani, hisz az ő szavainak mégis nagyobb súlya van mint az enyémnek. Miután X-plorer felhívta Joe-t eme sorok jelentek meg a képernyőmön:

"cm1joe: muszáj a faszságokat folyamatsan beszélni mindenkinek.
cm1joe: mostmara faszom kezd kilenni a hulyeségeddel.
cm1joe signed off at 18:57:42."

Úgy érzem nem is kell többet mondanom, remélem azért ennek még lesz böjtje.

Kedves Komix!
1. Nem veled kell megegyeznem, ha valakit el akarok hívni, zenélni, hanem a fellépővel akit szeretnénk hozni.
2. A repülőjegy ki lett fizetve. Azok a sorok – melyeket mind a mai napig vállalok – azért jelentek meg képernyődön, mert mint ott van írva faszságokat beszéltél embereknek. Tudod jól, te hogy miről van szó…

A böjtjét épp most olvasod….

Komix:
Megköszönném a kedves CM brigádnak, hogy leégették Magyarországot X-plorer előtt.

Érdekes, amit írsz, hiszen a buli másnapján személyesen nekem Oli nem ezt mondta, és utána sem két nappal AIM-en. Lépjünk tovább >

Amit műveltek az szerintem nem egy korrekt eljárás, bár eddig is voltak fenntartásaim ezzel, nem részletezném, aki tudja miről van szó az vágni fogja a rébuszokat is

Ezt nem kommentálom, rébuszok meg fenntartások, ezekhez jogod van, azt godnolsza mit akarsz.

Jah és az, hogy leléptek a buliból

Ez így igaz személy szerint én elmentem a Kashmirból kb. 3 órakor, a CM dj-k miután nem játszanak már aznap, azt csinálnak amit akarnak.
A lényeg, hogy az Oli hazajutása biztosított volt. Valamint még a set-je előtt Ő maga mondta, hogy szeretne hosszan játszani (kb. 3-4 órát) mert úgy tud szépen építkezni.
Ha logikátokat használjátok ezért mentek el a CM dj-k mivel Oli, külön ezt mondta. A legutóbbi alkalommal is mikor nálunk járt kb. 4 órát zenélt.

és másnap a gázsi felét odanyomták neki, hogy ennyi van és kész az már mindennek a határa.

Erre azt kell, hogy mondjam neked kedves Komix, hogy hazudsz. Saját kezűleg adtam Olinak oda a megbeszélt összeget, plussz a repülőjegy árát. A rep. jegy. Árát kedves közreműködésed miatt kellett Olinak, oda adnom, mivel neki volt a helyzet kellemetlen, mivel kifizettettél vele valamit amiről nem volt szó. Ezek után nem fogom őt szarban hagyni miattad.

Remélem azért Dieselboy és
Impulse ki lesznek fizetve és normális ellátást kapnak ha eljönnek ezek után

NO KOMMENT! Szép próbálkozás a hisztéria keltésre.

VÉGSZÓ

Az egész eset tanulsága számomra nem az, hogy miket le nem lehet írni itt, hanem az, hogy sajnálattal kell látnom, hogy sok ember annyira nem gondol bele dolgokba, hogy az valami elképesztő. És mivel ezt nem tapasztalom ezért nehezen is tudok itt kommunikálni mivel, nem működhet a kommunikáció, mert nem jön értelmes kérdés vagy értelmes válasz.

Ezen szerintem mindenki csak egy csöppet gondolkozzon el, mielőtt nyomnátok máris a postokat…

Ez sajnos általános a forumon, tehát itt nem erről a topicről van csak szó.

Köszönöm, hogy végigolvastad.

Most már nyomhatja megint mindenki tovább..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:16, 16-04-2006 
metalhead

hát ettől sem lettünk okosabbak,mindenki mondhat amit akar :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 16-04-2006 
autorun.hu

Azt hiszem itt csak egy ember tudná eldönteni ezt a "vitát", de én nem kívánom Olivert azzal zaklatni, hogy bírát játszon. Részemről lezártnak tekintem ezt a dolgot, nem gondolom, hogy nekem kéne itt magyarázkodni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 16-04-2006 
*

Éljen a demagógia.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:39, 17-04-2006 
ujonc

joe wrote:

ungii
minden tiszteletem x-ploreré, aki egymagában prezentálta a bulit!!
nagyon szimpatikus ember, sugárzik belőle a zene iránti lelkesedése. katasztrofálisan kevés embernek (5-20) levágott egy 4 órás, nem is akármilyen szettet. egyáltalán nem volt unalmas, a stílus tágabb határain belül hullámozva bemutatott csúcsokat és völgyeket, kisebb matrix best of-fal megszórva (vertigo, tightropre, temperament, cant stop, cover story, american beauty x2 (x3)). jól és a 4 óra ellenére is gyorsan kevert, végig dinamikusan, pedig szerintem nincs hozzászokva, h üres termeknek játsszon. kiváncsi vagyok mi lett volna, ha 1,5-2 óra után menni akar (gondolom kb. ennyi idő lehetett kikötve a szerződésben).

na ha ezek után még ki sem fizették rendesen........

Külön Oli kérte, hogy zenélhessen sokat a setje előtt.
Nem volt szerződés, mivel Olival vagyunk olyan viszonyban, hogy erre nincs szükség, na??

köztetek így is fennállt egy szerződés, kikötésekkel, az egy tök más kérdés, h nem foglaltátok írásba... na?!
(csak a stílus miatt kukacoskodom)
joe wrote:
Fantasztikus és gyönyörködtető, ahogy tényként kezeled az ide beírt dolgokat. Csak annyit kérdek, hogy honnan tudod, hogy ki lett –e fizetve??? Itt elolvastad aztán onnan csordaelv?

> (gondolom kb. ennyi idő lehetett kikötve a szerződésben).
> na ha ezek után még ki sem fizették rendesen........

ezen kívül - veled ellentétben - én ott voltam majdnem végig, és mivel ti basztatok egyetlen szót is írni, azt hiszem az átélt dolgok alapján nyugodtan gondolhattam(unk) bármit!! de hogy ezek után még nektek áll feljebb és ilyen undorító hangnemben ti háborodtok fel, h a fizető vendégeitek szóvá tesznek ezt-azt és magyarázatot szeretnének, az már "fantasztikus és gyönyörködtető"...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 515 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]