2006. augusztus 24.-27.
I. Sóstó Fesztivál( Nyíregyháza-sóstófürdő)Múzeumfalu mellett sátorhelyekkel...közel 100 együttes, meg 40 DJ, MC...És még sorolhatnám mi minden..Szóval hatalmas nagy partyk..Elővételes jegy 5000(sátorhellyel együtt)..A napi 2000-2500 közt lesz.
> Kis ízelítő:
Irie Maffia,Sub Bass Monster,B-Blaze(hiphop,triphop,dancehall,reggae,freestyle),Mc Ezer,Mc Oli,Mc Rebel,Hősök (Brash,Eckü,Mentha,Joeker),Gatyás és a Kazincbarcikai break csapat,Kennel4400,Debreceni Rocksuli együttesei,Iguana,Uniqum,White Truss,Keleti Front,Slow Band,Tequila,Blues Company,JAM,Hétfő esti Blues,Keyser,Shuriken,Üllői Úti Fuck,Eleven Hold,Él,Heaven Street Seven,Kowalsky meg a vega,Quimby,Anima Sound System,Debreceni dub székház Dj-inek műsora,Levo,Szegto,Zagastic,Brains,Synaptik,Reza,Ren,Longman,Palotai,Shit Pump,Do’it your self,Skafunderz,Cool Head Clan,Fürgerókalábak,Aljas Kúszóbab,Yellow Spot’s,Csók és könny,Hatóságilag Tilos,Spion’s,Semmi Komoly,Alvin és a mókusok,HétköznaPI CSAlódások,Brigád,Briganti,Disco Express,Jurij,Dust,Stereo Crist,Fish,Clippers,Rockin’RockCats,Mistery Gang,Részeges karatemester II.,DJ- Pető Sanyi,Debreceni dub székház Dj-inek műsora,Senor Grabowsky,Monchichi Potential,Esclin Syndo,Szegto,Amb,ChiRi,Psion,Psure,Ludmilla,Full,Fathers Milk (Red Hot Chilli Peppers számok),Hopika (Linkin Parkhoz hasonló),Queen utánzat,Steal this system (System of a down),Vertigo(Metallica),Hollywood Rose (Guns’n’Roses számok),Piknik Park (Linkin Park),Ajron Majdnem (Iron Maiden számok),Station (U2),AB/CD (AC/DC számok),Underestimated Cavedraw,Punk and Cream,Cadaveres,VL45,Török Ádám és a Mini,Fahrenheit,Bikini...
Röviden ennyi...de még bővül a sor...Azé tetszik??