mindenkinek!
A helyzet az, hogy a töketlenkedés nem a mi részünkről megy, nagyon nem is tudunk mást csinálni mint várni. Mindenki megnyugtatására, a szerződés alá van írva, és Prágából egyenesen hozzánk fognak érkezni. Kissebb dolgokat kell már csak rendezni és utána megkapunk minden promó anyagot ahol az is kiderül, hogy Meth kivel fog fellépni!(ez egyelőre elöttem is titok).
Azért nem írtam semmit, mert szerettem volna egy komplett anyagot közölni nektek pontos infókkal, fotókkal stb...sajna ez nem jött össze, de vmit most már tényleg tudatnom kellett veletek!
A lényeg, hogy nincs para, minden az útján van, csak a másik oldal egy kissé nehézkes és lassú.(merthogy megtehetik

).
Ami részünkről biztos:
magyar line-up:Akkezdet Phiai, Bankos+Norba, Cadik+Zeek, Mango+Sena.
A parti hajnal fél ötig lesz, tehát senki nem lesz kirakva az utcára éjfélkor, mint ahogy már sokszor előfordult a pecsában.
A jegyekkel kapcsolatban:
Bp.-en a szokásos helyeken lehet majd elővételben kapni + Győrött, Szfv.-on, Pécsett, Szegeden és Debrecenben. (ezeknek a helyeknek nevei,címei később). A jegyeket a tervek szerint ápr.24-től kezdjük árúsítani.És ami a legjobban érdekel mindenkit, az árak. egyelőre csak annyit (ami tuti), hogy 4000/5000/6000 huf lesz. De ezzel kapcsolatban is majd irom a részleteket pár napon belül!
azt hiszem hirtelenjében nemtudok több infót megosztani veletek!remélem azért sok mindenki, sok mindenre választ kapott!